Lisää päivät

Niederwalddenkmal

Niederwalddenkmal: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Frankfurtista: Reinin laakson päiväretki

1. Frankfurtista: Reinin laakson päiväretki

Tutustu Reinin laakson UNESCO:n maailmanperintökohteeseen viinitarhoineen sekä maalauksellisine kaupunkeineen ja kylineen. Näe mahtavat keskiaikaiset linnat alueella, jossa on vastaavia rakennuksia tiheämmin kuin missään muualla maailmassa. Ihastele tyrmäävän kaunista Lorelei-kalliota tai Seireenikallioita, ja nauti fantastisista näkymistä laaksoon Niederwald-monumentilta. Kesällä voit matkustaa Assmannshausenin köysiradalla alas laaksoon (valinnainen), lounastaa ihastuttavassa ravintolassa Reinin rannalla (sisältyy hintaan) ja lähteä sitten upealle veneretkelle St. Goarshauseniin matkaten ohi kuuluisan Lorelein. Maistele hienoja viinejä pienessä tavernassa tai katoa maalaukselliseen Rüdesheimin pikkukaupunkiin. Otathan huomioon, että kierroksella pysähdytään Rüdesheimissa vain ajan salliessa. Höyrylaivat eivät välttämättä toimi talvella huonojen sää- tai vesiolosuhteiden sattuessa. Näissä tapauksissa pääset sen sijaan vierailemaan linnassa. Kierroksen päätteeksi matkustat bussilla takaisin Frankfurtiin, jossa sinut jätetään alkuperäiseen tapaamispaikkaan.

Saatavilla olevat aktiviteetit

1 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Niederwalddenkmal: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Niederwalddenkmal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Niederwalddenkmal : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 351 arvosteluun

Ihana matka alas kaunista Reiniä erittäin informatiivisen, humoristisen, ammattitaitoisen oppaan kanssa, joka todella nauttii työstään. Tämä leikkaus on pakollinen tämän yrityksen kautta kaikille Frankfurtissa vieraileville. Toivon, että matka jatkuisi ikuisesti!! Suosittelisin lämpimästi kaikille. Greenwoods

Päivä oli onnistunut, opas mukava ja humoristinen. Köysirata, risteily ja näköalapaikka fantastiset. Lounas pienoinen pettymys, samoin viininmaistajaiset. Kokonaisuus kuitenkin hyvä.

Hieno matka. Nautin todella tuolihissistä ja venematkasta. Oppaat olivat informatiivisia ja hauskoja. Jopa hullu ravintola oli viihdyttävä, ellei paras ruoka.

Kaiken kaikkiaan erittäin mukava, vaikka ravintola oli ehdoton painajainen