Nisyros

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Nisyros: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nisyros? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Nisyros : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 630 arvosteluun

Jos vierailet Kosilla, tämän matkan pitäisi olla matkasuunnitelmassasi, on hyvin outoa nähdä tällainen tulivuori ja haistaa se myös! Bussi nouto oli ajoissa, Vene oli tyypillinen mitä odotit yhdellä näistä matkoista, hieman ajaa alas, mutta teki työn. Sinun on maksettava saaren bussi ja pääsymaksu. Matkaopas oli erittäin ystävällinen, hyvä sekoitus huumoria ja tosiasioita. Puhui monia eri kieliä. Tulivuorikäynti oli lyhyt, mutta rikin haju oli melko paha, joten ei valittamista, ja kaupunki oli hieno, osittain kaunis, lähinnä vain täynnä kaltaisiamme turisteja! Ruoka ravintolassa oli ok, se oli suositeltavaa, mutta ei työnnetty, siellä sinun piti syödä. En ole varma, että näimme parempia ravintoloita joka tapauksessa. Suosittelen, että teet matkan!

Hyvä kokemus! Tulivuori on hyvä nähdä ja kaupunki on erittäin mukava ja perinteinen! Ole valmis maksamaan ylimääräistä, koska tämä hinta ei sisällä tulivuorelle kulkevaa bussia, josta ei ollut selvää, mitä meidän oli maksettava. Bussi maksoi vielä 12 € kahdelle hengelle. Tulivuoren sisäänkäynti on vielä 3 € per henkilö, vaikka matkustajille ilmoitetaan tästä. Muuten hyvä päivä! Saarella suositeltu ravintola oli perinteinen ja ruoka oli korkealaatuista suurilla annoskokoilla hyvään hintaan.

Oli erittäin kuuma päivä! Meillä oli hauskaa katsella tulivuorta. Olisi voinut tehdä pidempään siellä, kuten abit kiirehti. Palasi sitten satamaan ja käveli ympäri, sai lounaan ja juomia. Oli liian kauan siellä helteessä, ja olisimme voineet tehdä vähemmän aikaa. Opas oli hyvä, mutta matka oli enimmäkseen saksalaisia, joten hän vietti ymmärrettävästi enemmän aikaa saksaksi puhumalla, vaikka tämä oli mielestäni mainostettu englanninkielisenä matkana.