Tekemistä kohteessa

Nizza

Kulttuurikohteista ja rannikosta tunnettu Ranskan Rivieran pääkaupunki on vanhan maailman charmin ydin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Nizza: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nizza? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Nizza : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 710 arvosteluun

hieno kokemus elää, jos pysyt Nizzassa! Oppaamme Nathan toivotti vieraat tervetulleiksi ja hymyili täydelliselle kaksikolle viettämään mahtavan päivän. naamaria kunnioitetaan, joten älä huoli. mitä tulee koko päivän ajamiseen, mutta näkymät ovat sen arvoisia, se oli vain maaginen. pystyimme jopa uimaan järvessä päivän päätteeksi, joten tuo uimapuvut joka tapauksessa. oppaamme Nathan puhuu useita kieliä, mikä helpottaa kommunikointia kaikkien kanssa, hän selitti meille erittäin hyvin jokaisen matkan osan ja jopa otti meistä kuvia! ennakoida matkaa, koska paljon käännöksiä, vaikka näkymä olisi erittäin kaunis, jos olet hieman hauras, koksi tai muu matka ei ole liikaa :)

Oli erittäin mukava ja tapahtumarikas reissu. Täydellinen sekoitus vaikuttavia pysähdyksiä ja ajovaiheita. Mutta jos sinulla ei ole aavistustakaan, riippumatta siitä, millä kiertueella sinun pitäisi aina selvittää, minne olet menossa (avainsana: etäisyys, paikalliset olosuhteet jne.), Teimme sen ja saimme mitä odotimme (ja enemmän). Erittäin hyvä, mukava ja tietoinen opas, joka teki kaiken mahdollisen, jos vain jotenkin mahdollista. Kiitos kaikesta!

Tämä matka oli loistava ja nautin jokaisesta hetkestä. Oppaani oli Raphël ja hän teki erinomaista työtä selittäessään kaiken, mitä näimme. Minut haettiin asunnostani juuri oikeaan aikaan. Raphaëlin englanti on täydellinen. Matkani oli yksin ja tunnen olevani erittäin hyvä arvo. Suosittelen tätä sinkulle tai pariskunnalle. Tämä ei tarkoita sitä, että isompi ryhmä ei olisi hyvä, vaan vain yksi kerrallaan pienemmän ryhmän kanssa.

Ranskan kuljettaja Natan oli hämmästyttävä ammattilainen ja henkilö viettämään nämä pitkän päivän kiertue! Auttaa kaikkia kuvissa ja selittää paikkoja ja Ranskasta! Oli ilo viettää päivä tällaisen ammattimaisen henkilön kanssa ja ryhmä oli myös todella mukava Kiitos kaikille ja erityisesti Natan!

Tour was great and I saw everything I wanted. Our guide gladly told stories and made also extra stops where to take photos. Great trip!