Nizza
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Nizza

Nizza: Kaikki retket ja aktiviteetit

Nizza: huippunähtävyydet

Huippunähtävyydet kohteessa Nizza

Nizza : Mitä vierailijat sanovat

Getyourguide lupaa 6 tunnin retkelle ”live tour guide”. 8-henkinen retkue odotti auton kuljettajalta tietoa, missä mennään, muutamaa sanaa niistä paikoista, jossa olimme - ja sanoimme tästä. Paikallista opastahan retkeen ei kuulu. Kuljettaja myönsi vähäiset tietonsa ja totesi olevansa pääosin autokuski, joka lyhyen uransa ja pitkien työpäiviensä vuoksi ei ole jaksanut tutkia Wikipediaa. Totesimme, että hän varmasti teki parhaansa ja meidän odotuksemme opastuksesta/firman ilmoituksesta eivät kohdanneet.

Nizza: Kierros maaseudulla ja Grassessa Arvostelija: Tuulikki, 18.09.2019

Retki oli tosi hyvä ja aikataulu piti jämttisti paikkansa.

Retki oli esitteen mukainen. Opas oli hotellilla juuri sovitussa ajassa ja auto oli aivan asiallinen. Miellyttävä opas. Voin suositella toisillekin. Jos retkeä haluaa vielä kehittää niin opas voisi kertoa missä pysähdyksillä on WC ja mistä sen löytää. Olemme olleet sellaisella retkellä missä se kerrottiin niin retki tuntui silloin täydelliseltä. Retki oli hyvä.

Suuret kiitokset erittäin ammattitaitoisesti järjestetystä matkasta! Oli todella ammattitaitoinen opas, erinomaisella kielitaidolla ja paikallistuntemuksella varustettuna. Oli hienoa olla mukana reissulla, jolla kerrankin ei tarvinnut itse pitää huolta aikatauluista ja vierailukohteista vaan bussiin istuminen oikeaan aikaan riitti!

Isot suositukset Paulille, hyvä ohjaaja ja mukava heppu! Kyllä sinne takapenkille isompikin heppu mahtuu mitä suositukset sanoo (175cm 70kg Ferrari California, itse 185cm 105kg) tiukkaa teki mutta mahtui!

Nizzasta: Ferrari-ajoelämys Ranskan Rivieralla Arvostelija: Anssi, 27.05.2019

Jos olisimme menneet itseksemme junalla Monacoon, emme olisi nähneet ja saaneet tietää näin paljon. Ezen kylä ja hajuvesitehdas on vierailun srvoinen.

Nizzasta: Eze, Monaco ja Monte-Carlo Arvostelija: Anonyymi, 01.12.2019