Tekemistä kohteessa
Nizza

Kulttuurikohteista ja rannikosta tunnettu Ranskan Rivieran pääkaupunki on vanhan maailman charmin ydin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Nizza: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Nizza parhaat nähtävyydet?

Nizza: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nizza? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Nizza : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 8 603 arvosteluun

Nouto oli erittäin täsmällinen tyypillisen Nizzan oppaamme toimesta. Koimme upeita pysähdyksiä, kyliä, jännittävää tietoa, myös outoa, mutta ei koskaan tylsää. Valitettavasti laventelipellot olivat haalistuneet, mutta oppaamme pystyi näyttämään eri tuotantovaiheet erittäin vaikuttavalla tavalla. Vain tiekartalla pystyin mittaamaan matkasäteen. Lyhyesti sanottuna loistava kiertue, erittäin suositeltavaa.

Keräys toimi loistavasti. Opas teki hienoa työtä johtaessaan kiertuetta kiertueen läpi saksaksi. Meidät vietiin lähtöpisteeseen, sitten meille kerrottiin jotain paikasta ja kerrottiin tarkalleen minne mennä ja mitä nähdä missä. Sen jälkeen saimme mennä omin päin.

Onneksi valitsimme vierailla lauantaina, koska viikon aikana Saint Tropeziin saapuminen on liikenteen tuskaa.Saimme käydä torilla ja kävellä kaupungin läpi poliisiasemalle. Sen jälkeen kanavamatka Port Grimaudissa ja lyhyt uinti meressä.

Tour was great and I saw everything I wanted. Our guide gladly told stories and made also extra stops where to take photos. Great trip!

Tämä veneretki oli ihana antaa sinulle näkymän lahdelle merestä ja oli kaunis päivä sille.