Lisää päivät

NordlandKalastuskierrokset

Suosituksemme kategoriassa Nordland Kalastuskierrokset

Svolvær: Lofoottien ylellinen kalastusmatka

1. Svolvær: Lofoottien ylellinen kalastusmatka

Tämä kolmen tunnin kalastusmatka on luonnonkaunis, ylellinen veneilykokemus Lofooteilla Svolværista avomerelle. Opi syvänmerenkalastustaidot ongella ja kokeile turskan, koljan, koljan, makrillin, ruijanpallaksen ja muiden kalojen pyyntiä. Tämä on loistava aktiviteetti perheille, pienille ryhmille tai pariskunnille, jotka haluavat lähteä Lofooteilla pienryhmäveneajelulle isolla, turvallisella, vakaalla ja ylellisellä jahdilla paikallisten ja kokeneiden oppaiden kanssa. Kaikki kalastusvälineet tarjotaan aluksella. Tarjolla on vihanneskeitto tuoreen leivän kera, ja jos saatte kalaa, sen voi lisätä keittoonne. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, jos sinulla on ruokavaliorajoituksia. Nauti tästä retkestä S/Y Stella Oceana -aluksella ammattitaitoisen, kokeneen ja ystävällisen miehistön kanssa. Aluksella on 2 ulkokantaa ja suuri sisätilojen salonki, joten vain 12 vieraalle on enemmän kuin tarpeeksi tilaa nauttia retkestä yksin tai yhdessä. Jahti painaa 118 tonnia, on 34 metriä pitkä, 5 metriä leveä ja sillä on jääluokitus. Kaikki nämä ominaisuudet sekä jahdin entinen Norjan laivaston merikapteeni tekevät siitä turvallisimman, vakaimman ja ylellisimmän aluksen kalastusretkelle Lofooteille.

Svolvaer: Lofoottien saarten 5 tunnin retki

2. Svolvaer: Lofoottien saarten 5 tunnin retki

Tällä 5 tunnin retkellä voit tutustua Lofoottien saaristoon ammattitaitoisen oppaan johdolla mukavassa kulkuneuvossa. Vierailet joissakin tyypillisissä kalastajakylissä, jotka ovat tehneet saaret kuuluisiksi, mutta vierailet myös koskemattoman luonnon alueilla, jotka ovat tämän kauniin saariryhmän erikoisimpia osia. Ajat ensin Gimsøyn saaren läpi ja ihailet sen upeita valkoisia hiekkarantoja, järviä, vuoria, maisemia ja historiallista puukirkkoa. Sitten jatkat matkaa Bøstadiin, jossa pysähdyt näköalapaikalla. Matka jatkuu Vestfjordin puolelle, jossa sinulla on mahdollisuus vierailla Henningsværissä, pohjoisen Venetsiassa, sekä Kabelvågissa. Molemmat ovat kalastajakyliä, joissa voit hengittää historiaa ja tunnelmaa muinaisista ajoista, jolloin kalastajat kokoontuivat tänne osallistuakseen turskanpyyntikauteen. Älä missaa tätä tilaisuutta nähdä parasta, mitä nämä saaret voivat tarjota.

Lofootit: Hauklandin rantaan

3. Lofootit: Hauklandin rantaan

Vieraile saarten Atlantin puoleisella rannikolla, joka on villiin puoli, jossa luonto paljastaa puhtaimman ja kesyttömimmän muotonsa. Tutustu Eggumin värikkäisiin puutaloihin, Hauklandin kauniisiin trooppisiin rantoihin ja Unstadin surffausparatiisiin. Tutustu Lofoottien historiaan, kulttuuriin ja kansanperinteeseen tutustuessasi vanhoihin kalastajakyliin, joissa on viehättävää arkkitehtuuria, kuten Kabelvåg ja Henningsvær. Kaikki nämä historialliset kohteet yhdessä luonnon kauneuden ja luonnonvalon voiman kanssa vangitsevat silmäsi ja mielikuvituksesi.

Leknesistä: Yksityinen Lofoottien kierros kuljetuksella

4. Leknesistä: Yksityinen Lofoottien kierros kuljetuksella

Tutustu Lofoottien saariin vain yhdessä päivässä, kun rentoudut Leknesistä lähtevällä hidastempoisella yksityisellä kiertomatkalla. Tutustu viehättäviin kalastajakyliin, rauhallisiin lahtiin, perinteisiin punaisiin taloihin ja kohoaviin kallioihin. Ihaile alueen majesteettista luonnonmaisemaa, joka vaikuttaa kuin suoraan postikortista otetulta.Hyvästi. Aloita vierailulla Vikiin ja Hauklandin rantaan, jossa on valkoista hiekkaa ja Karibianmeren kaltaiset vihreät vedet. Pysähdy Viktenin viehättävään kylään, näe Pohjois-Norjan ensimmäinen lasitehdas ja tutustu Flakstadpollenin vuonoon. Näe Flakstadin kirkko, joka on saariston vanhin. Kulje sitten Rambergin rannan ohi saavuttaaksesi kauniin Reinefjordin, josta avautuvat näkymät Hamnoylle ja Reineelle. Pidä tauko juodaksesi juotavaa ja maistellaksesi paikallisia välipaloja tai pyydä pysähtymään ja ostamaan lounas. Tutustu Å:n kalastajakylään, joka on saariston viimeinen kylä. Tutustu paikallisen kalanviljelyn historiaan ja vieraile ulkoilmamuseossa, jossa on venevaja, perinteinen mökki ja kylän turskanmaksaöljytehdas.

Leknesistä: Pohjois-Lofoottien panoraama-VIP-kierros noudolla

5. Leknesistä: Pohjois-Lofoottien panoraama-VIP-kierros noudolla

Nauti rentouttavasta ja hidastempoisesta kiertueesta Pohjois-Lofoottien bukolisissa maisemissa Matkustat ensin Vestvågoyn saaren eteläistä rantaa pitkin päästäksesi Henningsvaeriin, viehättävään kalastajakylään valkoisine palafitte-taloineen. Tämän jälkeen vierailet Kabelvagissa, arktisen vanhimpana asutuksena, jonne kuningas Øystein Magnusson rakensi ensimmäiset kalastajamökit, ja Svolvaeriin, saariston eloisimpaan keskustaan, josta on mahdollista ihailla "Geidan" kivisiä sarvia. Svolvaerin vuohi. On myös mahdollista vierailla Magic Ice -baarissa (sisäänkäynti ei sisälly hintaan) Sitten muutat pienelle Gimsøyn saarelle, jossa on viehättävä pieni kirkko ainutlaatuisessa kokoonpanossa. Ajamalla Vestvågøyn saaren maatiloja pitkin pääsemme pieneen Eggumin kylään ja sen suureen hiekkarantaan. Aalan Gardissa tapaat vuohet ja pääset maistamaan herkullista paikallista juustoa. Sitten sinulla on mahdollisuus, jos haluat, vierailla Viikinkimuseossa (sisäänkäynti ei sisälly hintaan) ja oppia päällikkö Olaf Tvennumbrunin ja hänen kiihkeän kansansa historiaa. Sitten vien sinut takaisin Leknesiin silmäsi täynnä unohtumattomia muistoja. Retkimme ovat täysin yksityisiä, otamme vain yhden ryhmän kerrallaan (max. 8 hlöä). Jos matkustat risteilyaluksella, suosittelemme luomaan ryhmäsi kutsumalla muita vieraita aluksestasi. Näin saat edullisemman hinnan per henkilö.

Lofootit: Lofoten: Ylellinen kalastus-, vaellus- ja rantaretki

6. Lofootit: Lofoten: Ylellinen kalastus-, vaellus- ja rantaretki

Tämä seitsemän tunnin retki sisältää useita aktiviteetteja all-inclusive-paketissa: kalastusta, tuoreen kalan syömistä lounaaksi, vierailua kalastajakylässä, patikointia, kävelyä luontopolulla valkoiselle hiekkarannalle, jossa on kristallinkirkasta vettä, ja vuonoristeilyä, jossa on villieläinhavaintoja. Matka alkaa Svolværista syvänmeren kalastusretkellä Vestfjordenissa. Kokeile onkia onkivavalla turskaa, ruijanpallasta, koljaa, koljaa, makrillia tai punakalaa ja syö tuore saalis lounaaksi kasvisyrttikeittoon tuoreen leivän kera. Laiva kiinnittyy Skrovan saarelle muutamaksi tunniksi opastettua vaellusta varten kauniilla luontopolulla, jolta on upeat vuoristo- ja avomerenäkymät. 30 minuutin vaellus rannalle on helppo kävelyretki luonnon halki hiekkapolkua pitkin, jossa on vain vähän nousua. Paluumatkalla vuonoristeilyllä Svolværiin voit etsiä luonnonvaraisia eläimiä, kuten valaita, suomenvalaita, kotkia ja käpylintuja, tai päivittää retkesi nauttimaan jahdin poreammeen ylellisyydestä samalla, kun katselet Lofoottien uskomattomia maisemia. Tämä on loistava kokopäivän aktiviteetti kaikenikäisille pienille ryhmille, jotka haluavat kokea sekä luontoa, paikallista ruokaa että eksklusiivista palvelua ylellisellä purjeveneellä. Matka-aikataulu: 09:00 - 12:00 | 3 tuntia kalastusta. 12:00 - 13:00 | Saapuminen Skrovan saarelle ja lounaan nauttiminen saaliiden kanssa. 13:00 - 15:00 | Opastettu vaellus luonnon läpi helpolla polulla syrjäiselle rannalle. 15:00 - 16:00 | 1 tunnin paluuvuoristoristeily villieläimiä etsien Tämä retki tehdään ylellisellä ja mukavalla purjeveneellä, jolla on ammattitaitoinen, kokenut ja ystävällinen miehistö. Aluksella on 2 ulkokantaa ja suuri sisätilojen salonki, joten kaikilla vierailla on runsaasti tilaa nauttia retkestä yksin tai yhdessä. Jahti, S/Y Stella Oceana, on 118 tonnia, 32 metriä pitkä, 5 metriä leveä ja sillä on jääluokitus. Kaikki nämä ominaisuudet sekä jahdin entinen Norjan rannikkovartioston merikapteeni tekevät aluksesta erittäin turvallisen ja vakaan purjehduksen arktisessa Norjassa. Oletko valmis tutustumaan arktisen Norjan ilmiömäiseen luontoon ja uppoutumaan päiväksi ulkoilmaretkelle?

Svolvaer: Lofoottien saaret 5 tunnin retki valokuvaajan kanssa

7. Svolvaer: Lofoottien saaret 5 tunnin retki valokuvaajan kanssa

Tutustu näiden saarten upeimpiin luonnon, historian ja kulttuurin tarjoamiin paikkoihin. Istu puhtaanvalkoisilla rannoilla kristallinkirkasta merta vasten ja ihaile mahtavia vuoria ja upeita kallioita, joilla Pohjanmeren aallot murtuvat. Vieraile arkeologisissa kohteissa ja opi tarina viikinkiväestöstä ja tämän maan alkuperästä. Kävele vanhojen Rorbu (kalastajien talojen) keskellä saarten erilaisissa, värikkäissä kylissä. Käytä tilaisuus maistella näiden saarten erilaisia tyypillisiä tuotteita tyypillisissä paikallisissa ravintoloissa. Tutustu alueen koskemattomaan luontoon, joka on tämän kauniin saariston aidoin ja erikoisin osa. Aja Gimsøyn saaren ja sen upeiden valkoisten hiekkarantojen, järvien, vuorten, maiseman ja historiallisen puukirkon läpi. Jatka Bøstadiin ja pysähdy ihailemaan panoraamanäkymiä. Siirry Vestfjordin puolelle ja vieraile Henningsværissä, pohjoisen Venetsiassa ja Kabelvågissa. Näissä vanhoissa kalastajakylissä voit hengittää historiaa ja muinaisen ajan tunnelmaa, sillä kalastajat kokoontuivat tänne osallistuakseen turskanpyyntikauteen. Yhä useammat kuuluisat valokuvaajat ja taiteilijat kokoontuvat tänne joka vuosi vangitakseen näiden saarten kauneuden. Upeat revontulet ovat inspiroineet ja inspiroivat edelleen taiteilijoita ympäri maailmaa. Etsi parhaat paikat ja opettele käyttämään kameraa kauniiden näkymien vangitsemiseksi.

Svolvær: Lofootit: Kalastus ja vuonoristeily lounaalla Lofootit: Lofoottien kalastus ja vuonoristeily lounaalla

8. Svolvær: Lofootit: Kalastus ja vuonoristeily lounaalla Lofootit: Lofoottien kalastus ja vuonoristeily lounaalla

Koko päivä upeaa vuonoristeilyä ja kalastusta arktisen ympyrän yläpuolella Lofooteilla. Tutustu saarten ja vuonojen kauneuteen, sillä moniin niistä pääsee vain yksityisveneellä. Reitti ja kalastusajankohta retken aikana riippuvat säästä, sillä turvallisuutesi ja mukavuutesi ovat etusijalla. Esimerkkejä alueista, joiden ohi saatat kulkea, ovat Vestfjorden, Austnesfjord, Øyhellenesundet, Raftsundet, Trollfjord, Molldøra, Svellingsflaket, Øksfjord, Henningsvær ja Gimsøysund. Rentoudu ulkokansilla tyynyjen ja huopien kanssa, kokeile kalastusta, syö saamasi kalat aluksella, nauti merinäköaloista porealtaasta, ota nokoset sisätilojen salongissa, syö paikallista norjalaista ruokaa, porokeittoa ja lefsaa. Kokeile purjehdusta, jos on sopivaa tuulta, ja tutustu paikallisiin nähtävyyksiin. Kaikki kalastusvälineet tarjotaan ja näytämme, miten niitä käytetään. Yleisimmin pyydettyjä kaloja ovat turska, kolja, kolja, makrilli ja ruijanpallas. Etsikää villieläimiä, kuten orkkoja, minkkivalaita, delfiinejä, kotkia ja haahkoja, ja nauttikaa jahdin poreammeen ylellisyydestä samalla kun katselette Lofoottien uskomattomia maisemia. Tämä on loistava kokopäivän aktiviteetti kaikenikäisille pienryhmille, jotka haluavat kokea kauniita maisemia, villieläimiä, kalastusta, paikallista ruokaa ja eksklusiivista palvelua ylellisellä purjeveneellä.

Nordland: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nordland? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.