Valitse päivämäärät

Nordland Ryhmille

16 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Nordland: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Nordland? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Nordland : Mitä vierailijat sanovat

Matka Trollfjordille oli erittäin jännittävä. Näimme merikotkia, kalastivat vedenalaisen dronin läpi ja tietysti Trollfjordin ympärillä olevat jyrkät seinät. Oppaat ovat antaneet kaikenlaista tietoa Svolværin kasvistosta ja eläimistöstä sekä kalastuksen historiasta. Varsinkin erittäin hiljaisella sähkömoottorilla on mahdollista ajaa vuonon läpi ilman häiritseviä ääniä, ellei vuonossa ole samaan aikaan ajamassa muutama muiden valmistajien kumiveneet, mutta kukaan ei voi asialle mitään. Joka tapauksessa, pidimme siitä todella.

Kiertue oli hyvin järjestetty. Opas oli asiantunteva ja selitti kaikki näkemykset ja antoi historian taustaa. Pysähdyimme katsomaan villieläimiä ja katselimme myös veden alla automaattisen sukelluslaitteen ja kameran avulla. Peikkovuonon osa tehtiin hitaasti ja ilman keskeytyksiä. Se antoi meille mahdollisuuden nauttia näkymistä.

Risteily oli hyvin järjestetty ja sujui mutkattomasti. Heti kun saavuimme vuonolle, vene kytkettiin sähkölle ja oli todella hiljaista. Näimme majesteettisia kotkia matkalla. Oppaat olivat erinomaisia - humoristisia ja informatiivisia samanaikaisesti. Myös oppaiden äänenlaatu oli erinomainen.

MUST DO Lofooteilla paitsi vuonon näkemiseen myös vedessä olemiseen, villieläinten näkemiseen ja vedenalaisen dronin bonukseen!

Oppaat mahtavia ja kaikki oli ammattitaidolla järjestetty.