Suosittelemamme elämykset kaupungissa Norja

Vuonoristeily Mostraumeniin Bergenistä alkaen

1. Vuonoristeily Mostraumeniin Bergenistä alkaen

Tämä Bergenistä alkava elämys esittelee sinulle norjalaisten vuonojen kauneuden. Keskusta-alueelta alkava kierros toteutetaan mukavalla aluksella. Koe UNESCO-listattu Bryggen. Katsele vesiputousten ja vuoristojen koristamaa maisemaa Osterfjordissa. Pidemmälle mentäessä voit nähdä entistä jyrkempiä ja jylhempiä maisemia. Kippari kuljettaa sinulle lähelle vesiputousta. Tunne vesisumu kasvoillasi. Bongaile muun muassa kotkia samalla, kun katselet maisemia joko kannelta tai sisätilojen lämmöstä. Nauti myymälän antimista maisemia katsellessasi.

Stavanger: Lysefjordiin ja Preikestoleniin.

2. Stavanger: Lysefjordiin ja Preikestoleniin.

Uppoudu Norjan vuonomaiseman kauneuteen hiljaisella ja sähköllä toimivalla veneellä. Purjehdi Stavangerin keskustasta Lysefjordia pitkin Preikestolenille, niin kutsutulle Pulpit Rockille. Näe, missä "kulkurit" piileskelivät ennen vanhaan sheriffiltä, kun vene pysähtyy Fantahålån (kulkurin luola) luona. Katsele sitten kuuluisaa ja majesteettista kalliomuodostelmaa Preikestolenia, joka kohoaa 604 metriä merenpinnan yläpuolelle. Seuraava pysähdyspaikka on Hengjanefossenin vesiputous, jossa miehistö tuo keulan niin lähelle putousta, että voit tuntea sen virkistävän suihkun kasvoillasi! Hae välipala laivan kioskista ja rentoudu aurinkokannella tai tilavassa ja mukavassa hytissä. Pidä silmällä Lysefjordin laitumella laiduntavia vuohia ja seuraa, kun miehistö syöttää niille porkkanoita ja muita herkkuja. Nauti idyllisistä maisemista ennen paluuta Stavangerin satamaan.

Tromssa: Pohjoiset valot Chase Minibussikierros

3. Tromssa: Pohjoiset valot Chase Minibussikierros

Matka Tromssan ulkopuolelle, pois kaupungin valosaasteesta, etsimään revontulia yhdessä kokeneen oppaan kanssa. Ihaile arktisen alueen suunnatonta majesteettisuutta, kun jaat tarinoita seuralaisesi kanssa nuotion roihuessa. Lähde Tromssan keskustassa sijaitsevalta kokoontumispaikalta ja lähde todella ainutkertaiselle kokemukselle arktiseen erämaahan. Kokenut oppaasi johdattaa teidät tämän jälkeen etsimään lumoavaa luonnonilmiötä, joka on Aurora Borealis. Kun etsit taivaita useissa eri paikoissa, nauti ympäristösi karusta kauneudesta. Kuuntele paikallisia myyttejä ja tarinoita valoista sekä tieteellistä selitystä siitä, miksi ne ovat olemassa. Kun olet löytänyt parhaan paikan valojen katselemiseen, rapsuttele läpi tuoreen lumen, jota ympäröivät korkeat vuoret ja syvät vuonot. Käytä aikaa todella ihailla tätä uskomatonta luonnon valonäytöstä, jossa värit tanssivat ilmassa kauniissa, lumoavissa kuvioissa. Pitäkää energiaa yllä kuumilla juomilla, välipaloilla ja lämpimällä paikallisesti valmistetulla muhennoksella. Palaa sitten kesäleirimuistoihin, kun paahdat vaahtokarkkeja savuisella nuotiolla. Tulosta paljon upeita valokuvia koko yön ajan mukana toimitetulla jalustalla. Oppaasi antaa neuvoja kameran oikeaan asentamiseen ja ottaa myös kuvia ryhmästäsi revontulet taustalla. Ikimuistoisen illan jälkeen teidät jätetään pois majapaikastanne Tromssassa.

Bergenistä: Mostraumen-vuonon risteily

4. Bergenistä: Mostraumen-vuonon risteily

Kokeile kerran elämässä koettavaa jännitystä matkalla Norjan majesteettisten vuonojen halki Bergenistä lähtevällä luonnonkauniilla veneretkellä. Ihaile vehreitä tai jääpeitteisiä kallioita vuodenajasta riippuen ja ihaile veden peilimäisiä heijastuksia.Hyvästi. Purjehdi ulos Bergenin keskustasta, josta näet ikonisen Bryggenin upeasti vedestä käsin. Kellu 27 kilometriä pitkää, jyrkkien vuorten ympäröimää Osterfjordia pitkin ja katso, kuinka se kapenee matalaksi Mostraumenin salmeksi, jossa on voimakkaat virtaukset. Lähellä vesiputousta ja nappaa ämpärillinen jääkylmää vuoristovettä maisteltavaksi, ennen kuin käännyt takaisin ja palaat Bergeniin upeiden maisemien halki. Istu alas ja rentoudu aurinkoterassilla tai osta virvokkeita kioskista.

Oslon vuonot: Kahden tunnin nähtävyysristeily

5. Oslon vuonot: Kahden tunnin nähtävyysristeily

Tutustu Oslon upeisiin vuonoihin ja niiden maisemiin. Nämä ainutlaatuiset vesitiet ovat jokaisen valokuvaajan unelma ja niissä virtaa kaupungin elinvoima. Tällä kahden tunnin venekierroksella voit nähdä idyllisten maisemien parhaat palat harvinaisesta perspektiivistä mereltä käsin. Kannelle noustuasi voit ostaa virvokkeita ja katsella koskemattoman luonnon kauneutta. Voit ajelehtia kapeissa salmissa, syvissä lahdissa ja saarisokkeloissa, joilla sijaitsee ihastuttavia kesämökkejä. Hauskalla kierroksella voit tutustua Norjan rannikkoon hauskalla tavalla ja nähdä maisemat samalla tavalla, kuin viikingit näkivät ne tutkimusmatkojensa aikaan.

Oslo: 24 tai 48 tunnin Hop-On Hop-Off bussikierroksen lippu nähtävyyksiin

6. Oslo: 24 tai 48 tunnin Hop-On Hop-Off bussikierroksen lippu nähtävyyksiin

Katsele kaikki Oslon tärkeimmät nähtävyydet kätevällä hop-on hop-off -kiertoajelulipulla. Ota stressi pois uudessa kaupungissa suunnistamisesta ja tunne, että voit ottaa aikaa jokaisen maamerkin tai nähtävyyden kohdalla. Valitse 24 tai 48 tunnin lippu, ja saat vierailustasi kaiken irti museoalennuksilla, informatiivisella äänioppaalla ja ilmaisilla kuulokkeilla. Tarkista yksityiskohtainen museoaikataulu esitteestä ja tiedät aina, milloin seuraava bussin nouto on ajoitettu. Löydä Oslon suurimmat kohokohdat, kuten Vigelandin veistospuisto, Norjan kulttuurihistoriallinen museo, viikinkilaivamuseo, Fram-polaarilaivamuseo, Akershusin linnoitus ja linna sekä Oslon kansallisooppera.

Tromssa: Saamelaisoppaan johdolla: Porojen kelkkailu ja ruokinta

7. Tromssa: Saamelaisoppaan johdolla: Porojen kelkkailu ja ruokinta

Tutustu saamelaisten poromiesten elämäntapaan tällä pakettiautopäiväretkellä Tromssasta. Tapaa paimentolaisia ja matkusta porojen vetämällä kelkalla. Maistele aitoa saamelaista ruokaa, kun kuuntelet perinteisiä tarinoita ja lauluja kokoontuessasi avotulen ääreen. Nouto kaupungin keskustasta ja rentoudu lyhyellä rantamatkalla poroalueelle. Isäntäväki toivottaa sinut tervetulleeksi. Hyppää poron vetämän reen kyytiin ja anna oppaasi johdattaa sinut taianomaiselle kelkka-ajelulle lumen halki. Mene leiriin ja ruoki 300 eläimen majesteettinen porolauma. Kerääntykää lavuun (saamelaisteltta) lämpimään ja nauttimaan herkullisesta perinteisestä lämpimästä ateriasta.Hyvä on, että saamelaisten teltta on valmis. Kiertele leirinuotion ympärillä, kun oppaasi kertoo tarinoita saamelaiskulttuurista ja laulaa joiksia, jotka ovat eräänlaisia saamelaislauluja. Palaa retken päätteeksi takaisin Tromssan kohtaamispaikkaan.

Tromssasta: Tromssa: Aurora Borealis Tour

8. Tromssasta: Tromssa: Aurora Borealis Tour

Lisää mahdollisuuksiasi nähdä häikäisevät revontulet tällä Tromssasta lähtevällä bussimatkalla. Pysy lämpimänä lämpöpuvun ja kuumien juomien avulla. Varmista, että saat upeita kuvia retkelläsi oppaasi kamera-avun avulla. Lähde Tromssasta mukavassa, ilmastoidussa bussissa ja metsästä revontulien tanssivia valoja. Rentoudu mukavassa bussissa matkalla sinne, missä meteorologien mukaan valot ovat parhaimmillaan. Luota rehellinen arvio valojen havaitsemisen todennäköisyydestä kyseisen illan oppaaltasi. Saadaksesi upeita näkymiä taivaalta, suuntaa alueille, joilla on hyvä auringon aktiivisuus ja kirkas taivas. Voit nauttia joustavuudesta pysähdysten, aktiviteettien ja matkan pituutta koskevien päätösten suhteen. Oppaasi auttaa sinua kameran asetusten ja jalustan käytön kanssa parhaiden kuvien saamiseksi. Retken jälkeen sinut jätetään hotellillesi.

Voss - Whitewater Rafting

9. Voss - Whitewater Rafting

Whitewater koskenlasku matka eeppinen luokan 3 Raundal joki Lähde ystäväsi tai perheesi kanssa erinomaiselle seikkailulle tutustumaan upeaan Raundal-jokeen. Valtavesiretkellä pääset melomaan mahtavia koskia yhdessä maailman luonnonkauniimmista ympäristöistä. Tämä on maailmanluokan koskenlaskureissu, täydellinen tilaisuus nauttia joesta pitäen hauskaa ja tutustua tähän henkeäsalpaavaan pätkään Mighty Raundal-joella, "Play Sectioniin." Play Section sisältää suuren määrän III-luokan koskia. Pätevät kansainväliset oppaamme ovat sertifioituja River Rafting Guides, mikä tarkoittaa, että palkkaamme parhaat siellä turvallisuutesi vuoksi! He antavat sinulle turvallisuusohjeita (maalla ja vedessä) ja opettavat sinulle taitoja, joita voit soveltaa tulevissa melontaseikkailuissa. Koko retki kestää 3 tuntia. Käymme kaikki hyvin tehokkaasti, joten olet joella noin 2 tuntia. Ohjeet ja kaikkien varusteiden antaminen sinulle on osa matkaa. Aloituspisteemme joelle on alle 20min ajomatkan päässä tukikohdastamme. Tämä retki sopii aloittelijoille ja kokeneille, sinun täytyy meloa ja työskennellä tiiminä navigoida alas jokea, ja siellä on mahdollisuuksia rentoutua ja nauttia kauniista altaista ja vesiputouksista matkan varrella! Koskenlasku Vossissa Raundal-joella on yksi vieraidemme suosikkijokiretkistä!

Tromssa: Husky-koirakelkkailuseikkailu itseohjautuvasti

10. Tromssa: Husky-koirakelkkailuseikkailu itseohjautuvasti

Lähde opastetulle kelkkaretkelle Tromssasta. Ohjaa vuorotellen kelkkaa tai nauti yksinkertaisesti uskomattomista arktisista maisemista. Vaihda sen jälkeen tarinoita lämpimän nuotion äärellä kaakaon ja kakun kera. Hyppää mukavaan minibussiin ja aja Kvaløyan saarella sijaitsevaan kenneliin. Kun olet varustautunut, suuntaa kenneliin ja tutustu 130 Alaskan Huskyyn, jotka ovat aina innoissaan tapaamaan vieraita. Kertaa lyhyt esittely siitä, miten kelkalla ajetaan, ja kysy rohkeasti kysymyksiä. Seuraa sitten opasta ja tapaa huskyt. Jokaisella parilla, yhdellä matkustajalla ja yhdellä kuljettajalla, on oma kelkka. Nauti useista mahdollisuuksista vaihtaa rooleja matkan alettua. Lopuksi lähde lumeen ja seuraa opasta polkua pitkin. Ota valokuvia koko matkan ajan ja ihaile uskomattomia maisemia. 90 minuutin kelkkailuseikkailun jälkeen voit siirtyä Sami Lavvoon nauttimaan kuumia juomia ja Hegen kuuluisaa kotitekoista suklaakakkua. Vaihda tarinoita retkestä viihtyisän takan ääressä, kunnes on aika vaihtaa puvut pois ja hypätä takaisin bussiin. Sinut palautetaan noutopaikalle.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Norja

Kaikki aktiviteetit

476 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 30

Kaupungit: Norja:

Norja: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Norja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Norja : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 22 712 arvosteluun

Erittäin ystävällinen, seurallinen ja palveluhaluinen henkilökunta. Mahtava kokonaisuus: näimme pari kotkaa ja valaita, kalastimme ja saalis käsiteltiin edessämme kalakeittoon. Loput kalasaaliin tähteet heitettiin lokeille ja kotkille. Hintansa väärti, upeat maisemat!

Aivan ainutlaatuinen päivä merellä ja vuonossa. Valmiiksi suunniteltu ja järjestetty kokonaisuus. Keskustelut henkilökunnan ja muiden matkustajien kanssa olivat hauskoja. Veneessä olevat haalarit olivat hyvät ja sadekuurot eivät haitanneet kokemusta.

Perfect day. Whales were there, amazing! Not orcas today but finwhale and humbbackwhales. We were lucky with weather wich was clear. Nice boat and cafe. Professional, very friendly and helpful crew.

Keskeiset nähtävyydet tuli kätevästi nähtyä pyörällä. Osalla pysähdyttiin kiertelemään, tahti oli sopiva. Oppaalla erinomaiset jutut!

Oppaat mahtavia ja kaikki oli ammattitaidolla järjestetty.