Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Northumberland

Northumberland: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Northumberland parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Northumberland kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Northumberland: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Northumberland? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Northumberland : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 020 arvosteluun

Paras historian oppitunti ikinä! Oppaamme (Eric) The Bordersin läpi ja Hadrianuksen muuria pitkin oli erinomainen - asiantunteva, viihdyttävä ja erittäin hyvä kuljettaja. Maisemat matkalla olivat upeat ja jokaisessa pysähdyspaikassa sallitut ajat olivat juuri sopivat. Jedburgh on viehättävä kaupunki, jossa on Abbey, Mary Queen of Scottin talo ja valikoima itsenäisiä kauppoja. Oli muitakin lyhyempiä kauppoja, joita en ollut odottanut, mutta jotka olivat erittäin mielenkiintoisia. Viimeinen pysähdyspaikkamme Vindolandassa oli kiehtova ja paljon suurempi kuin odotin. Museossa kannattaa varata aikaa sekä vaeltaa raunioilla. Kotimatkalla Eric soitti skotlantilaista musiikkia ja selitti valintansa. Tämä teki rentouttavan kotimatkan. Suosittelen ehdottomasti tätä matkaa - mutta käytä tukevia kenkiä!

Erinomainen arvo

Matkusimme Ison-Britannian pituuden Doverista Hadrianuksen muuriin 16 päivän aikana ja olimme erittäin tyytyväisiä Englannin perintötodistuksen arvoon. Säästimme yli kolmanneksen kustannuksista yli kahdeksassa paikassa, mukaan lukien pysäköinti. EH-oppaamme on suunniteltu ja kulunut, ja se on hieno matkamuisto matkaamme. Tehkää se uudestaan sydämessä.

Miehelläni ja minulla oli erittäin informatiivinen ja nautinnollinen kiertue Harian's Wallilla Rabbie's Toursin Jim Divinen kanssa! Teimme useita pieniä pysähdyksiä pikkukaupungeissa matkalla sinne ja takaisin, mikä katkaisi matkan. Mielestäni tämä kiertue olisi erinomainen valinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tästä historiasta.

Mikä hieno tapa nähdä perintökohteita!

Tämä oli täydellinen tapa nähdä eri paikkoja. Jotkut suunnittelimme kartalta ja toiset näimme vain perintötunnuksen tien varrella ja pysähtyivät, jos meillä olisi aikaa. Olisi hienoa, jos liikennemerkit ilmoittaisivat etäisyyden tien päästä paikkoihin, koska se olisi erittäin hyödyllistä, jos aikataulussa. Uhmakkaasti saisi tämän uudestaan.

Matka oli erinomainen! Minulla oli runsaasti aikaa nähdä kaikki, ja matkan varrella sain upeita tarinoita oppaaltamme Jim Davinelta. Suosittelemme tekemään kiertueen, koska näet niin paljon tavallisilta teiltä. Jim oli loistava ja hän on kasvanut alueella, joten hän tietää kaikki tarinat ja historian, minne olet menossa.