Oía

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Oía

Oía: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oía? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Oía : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 899 arvosteluun

Getyourguiten kanssa kaikki oli erinomaista Matka Santoriniin oli unelma !! Ehdottomasti sen arvoinen Viestintä platanos -kiertueilla oli kuitenkin vähiten sanottuna huono. He lähettivät minulle sähköpostin väärin CITY -lähdössä, jättäen huomiotta sähköpostini, whatsapp -viestini .... todella huono

Katamaraanimatkamme oli uskomaton! Laiva oli moitteeton ja miehistö erittäin tarkkaavainen. Meillä oli hämmästyttävä ryhmä ihmisiä ja koko matka oli hauskaa. Heidän tarjoama lounas oli herkullinen. Ei olisi voinut pyytää parempaa kokemusta! Tekisimme sen varmasti uudelleen.

Dada oli todella hyvä opas. Vaikka päivä oli kuuma, pidä se mielessä aurinkosuoja ja vesi. Venematkan tuuli auttoi. Hienoa, että voit hypätä veteen jäähtyäksesi. Ruoka oli hyvää toisella saarella kapteeni -tunkkeilla. Suosittelen kenelle tahansa !!!

Hieno kokemus. Suosittelen tutusta Santorini mereltä. Aika jää lyhyeksi kun pitää hauskaa. Lähtö satamasta ja paluu oli hidas, melkein 45 minuuttia vaatinut. Tekisin ehdottomasti uudelleen :)

Upea matka, meillä oli räjähdys ja miehistö oli erittäin ystävällinen ja mukava. Älä missaa tätä, jos olet Santorinissa. Kiitos hämmästyttävästä ajasta