Tekemistä kohteessa
Oía

Auringonpaiste, meri ja viini muodostuvat reseptin rentoutumiselle Kykladien saarella, Kreikassa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Oía: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Oía parhaat nähtävyydet?

Kohteen Oía parhaat nähtävyydet ovat:

Oía: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oía? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Oía : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 10 093 arvosteluun

Upea päivä Santorinilla. Hyvin järjestetty, kaikesta huolehditaan, jotta voit rentoutua ja nauttia näkymistä. Venematka on todella mukava ja oppaat selittävät kaiken. Paljon mahdollisuuksia upeiden kuvien ottamiseen. Ohita suositellut ravintolat ja kävele pidemmälle löytääksesi hiljaisempia ravintoloita, joista on yhtä upeat näkymät. Ota mukaan käteistä juomia ja välipaloja varten veneessä sekä latauspaketti, jotta voit ottaa paljon valokuvia ilman, että akun loppumisesta on huolehdittava. Tämä on kerran elämässä tapahtuva matka, jota et tule katumaan.

Getyourguiten kanssa kaikki oli erinomaista Matka Santoriniin oli unelma !! Ehdottomasti sen arvoinen Viestintä platanos -kiertueilla oli kuitenkin vähiten sanottuna huono. He lähettivät minulle sähköpostin väärin CITY -lähdössä, jättäen huomiotta sähköpostini, whatsapp -viestini .... todella huono

Katamaraanimatkamme oli uskomaton! Laiva oli moitteeton ja miehistö erittäin tarkkaavainen. Meillä oli hämmästyttävä ryhmä ihmisiä ja koko matka oli hauskaa. Heidän tarjoama lounas oli herkullinen. Ei olisi voinut pyytää parempaa kokemusta! Tekisimme sen varmasti uudelleen.

Dada oli todella hyvä opas. Vaikka päivä oli kuuma, pidä se mielessä aurinkosuoja ja vesi. Venematkan tuuli auttoi. Hienoa, että voit hypätä veteen jäähtyäksesi. Ruoka oli hyvää toisella saarella kapteeni -tunkkeilla. Suosittelen kenelle tahansa !!!

Hieno kokemus. Suosittelen tutusta Santorini mereltä. Aika jää lyhyeksi kun pitää hauskaa. Lähtö satamasta ja paluu oli hidas, melkein 45 minuuttia vaatinut. Tekisin ehdottomasti uudelleen :)