Valitse päivämäärät

One World Trade Center

Matkaa läntisen pallonpuoliskon korkeimman rakennuksen huipulle ja näe vaikuttavat näköalat.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
51 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

One World Trade Center: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa One World Trade Center? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

One World Trade Center : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 15 797 arvosteluun

Verrattuamme kaikkia saatavilla olevia New York -lippuja, päätimme käyttää vetovoimaa ja aikaperusteista lippua. Go City Pass oli meille juuri sopiva, koska se kattaa kaikki tunnetut nähtävyydet ja olimme erittäin joustavia lunastaessamme sen. Lunastaminen paikan päällä onnistui ilman ongelmia, nähtävyyksillä olevat työntekijät tiesivät aina heti.

Upeat näkymät, erinomainen selostus, tunnisti kaikki päärakennukset ja kaupunginosat Mnhattanilla sekä Brooklynissa ja Queensissa, mukaan lukien Vapaudenpatsas, Governors' Island, tärkeimmät sillat ja niiden historia, riittävän pitkä ollakseen erittäin viihdyttävä, mutta ei liian pitkä, jotta siitä tulee ikävä. Se oli täydellinen!

Se on sen arvoista. Silmä!!! Jos haluat mennä jäätelömuseoon, et voi ostaa lippua tiistaille, koska se on suljettu ja jos et käytä sitä sinä päivänä, menetät lipun!! Mutta kaikki muu oli super! Brega 100% ja säästät enemmän kuin ostaessasi samasta museosta

Sain Explorer Passin toisen kerran. Tällä kertaa 5 nähtävyyttä. Olin New Yorkissa äitini ja siskoni kanssa, se kannatti taas. Minusta on hienoa, että voit itse päättää, mitä haluat tehdä. Riippuen mielialastasi ja säästä.

Auringonlaskun aikaan Hienoa kun maltti odottaa pimeää