Suosittelemamme elämykset kaupungissa Oranjestad

Aruba: Natural Pool and Indian Cave Guided Jeep Safari Tour: Natural Pool and Indian Cave Guided Jeep Safari Tour

1. Aruba: Natural Pool and Indian Cave Guided Jeep Safari Tour: Natural Pool and Indian Cave Guided Jeep Safari Tour

Tämä hauska opastettu safariseikkailu on suunniteltu esittelemään Aruban karua ja näkymätöntä kauneutta. Matkusta jeepillä ja ihaile ympäristöäsi tällä palkitulla retkellä. Lähdette ABC:n päämajasta pienessä asuntovaunussa ja ennen kuin huomaatkaan, pysähdytte Aruban kauniissa historiallisissa kohteissa, kuten esim: Kalliomuodostelma Arikokin kansallispuisto Dos Playa Beach Intiaaniluolat Suihkulähde puutarha Conchin luonnonallas Maastomatka vie teidät lähelle yhtä saaren korkeimmista näköalapaikoista, joihin pääsee vain nelivedolla. Rentoudu huippuluokan ajoneuvossa, joka on varustettu lisäpehmusteilla äärimmäistä mukavuutta varten. Pysähdy Natural Bridgellä, Gold Millin raunioilla ja Arikokin kansallispuistossa. Ihaile myös Ayo Rock -muodostelmia ja Arikok-kukkulaa kaikessa komeudessaan. Kävele luonnonaltaassa vilvoittelemassa auringonpaisteessa. Nauti snorklauksesta ja näe tätä aluetta asuttavia värikkäitä kaloja. Tätä retkeä johtaa ammattitaitoinen kuljettajaopas, ja mukavuutesi ja turvallisuutesi on ensisijaisen tärkeää. Istu alas ja nauti kyydistä!

Aruba: DJ:n ja tanssin kanssa.

2. Aruba: DJ:n ja tanssin kanssa.

Hyppää tämän bilebussin kyytiin ja vietä hauska ilta tutustumalla Aruban vilkkaaseen yöelämään ja pysähdy joissakin saaren kuumimmista pubeista ja klubeista. Tämä on 4 tunnin yökierros, jolla vieraillaan Aruban kuumimmilla yöelämän alueilla ja pysähdytään useaan otteeseen paikallisissa baareissa ja klubeissa. Bilebussissa on suuri tanssilattia, jossa on tanssikeppejä, diskovaloja ja köysiä, joista voit pitää kiinni, jotta voit esitellä tanssiliikkeesi. Mahtava live-dj ja uskomaton viihdyttävä isäntä pitävät sinut jaloillasi koko illan, ja baarimikko varmistaa, että kuppi pysyy täynnä koko illan tarjoilemalla sinulle Aruban suosikkicocktailin, Aruba Riban, joka koostuu rommista, vodkasta, banaanilikööristä ja Coecoeista (paikallinen makea likööri) sekoitettuna erityiseen booliimme. Se saattaa kuulostaa makealta, mutta siinä on varmasti kunnon booli! Varaa nyt ja aloita juhlat!

Aruba: Venematka snorklaamalla ja avoimella baarilla

3. Aruba: Venematka snorklaamalla ja avoimella baarilla

Aloita purjehdus- ja snorklausretkesi Aruban rannikolla kätevällä hotellin noutopalvelulla, jonka jälkeen voit lähteä maisemaristeilylle 70-jalkaisella katamaraanilla. Istu alas ja rentoudu, kun miehistösi kuljettaa sinua upeiden sinisten vesien halki samalla, kun nautit auringosta ja siemailet trooppisia cocktaileja. Vietä aikaa eri snorklauskohteissa, kuten korallien täyttämässä Antilla-laivanhylyssä ja Boca Catalinassa. Napostele erilaisia voileipiä ja nauti veneen avoimesta baarista.

Aruba: All-inclusive Aamupäivän merirosvolaivapurjehdus

4. Aruba: All-inclusive Aamupäivän merirosvolaivapurjehdus

Kun olet kokoontunut Hadicurarin rannalla, aamupurjehdus merirosvolaivalla alkaa. Liu'uta pitkin Palm Beach Coastia ja ohita samalla Aruban hienoimpia valkoisia hiekkarantoja. Katsele keulasta kylmän trooppisen juoman kera, kun tähyilet meriä Aruban värikkäiden ja eksoottisten kalojen perässä. Snorklaa myöhemmin yhdellä Karibianmeren suurimmista hylkyistä, ennen kuin purjehdit rauhalliseen Boca Catalina Bayhin. Siellä voit snorklata lahdella tai tehdä temppuja hyppäämällä köyttä kristallinkirkkaisiin vesiin, kun aina avulias miehistö valmistaa herkullisen lounaan tai välipaloja. Purjehdusseikkailun jälkeen palaatte retken kokoontumispaikkaan Hadicurarin rannalle.

Reina Beatrixin lentoasema: Brixrixin lentokentälle: Edestakainen yhteiskuljetus

5. Reina Beatrixin lentoasema: Brixrixin lentokentälle: Edestakainen yhteiskuljetus

Aloita Aruba-lomasi oikein ammattimaisella ja ystävällisellä kuljetuksella lentokentältä majapaikkaasi. Saavu Reina Beatrixin lentokentälle ja tapaa ystävällinen henkilökunta, joka kuljettaa sinut kohteeseesi Aruballa. Henkilökunta ei ole vain läpikotaisin arubalaisen vieraanvaraisuuden lämminhenkinen, vaan he ovat myös monikielisiä, jotta he voivat auttaa sinua paremmin. Nauti ajasta kauniiden maisemien ohi ilmastoidussa ajoneuvossa ja rentoudu, kun sinut ajetaan majapaikkaasi. Koska tämä kuljetuspalvelu on edestakainen, soita kuljettajalle päivää ennen lähtöänne ja kysy, milloin paluukuljetuksenne noutoaika on.

Oranjestad: Mangel Halto ja Baby Beach snorklauskierros

6. Oranjestad: Mangel Halto ja Baby Beach snorklauskierros

Haemme sinut hotellista, menemme sukelluskeskukseen. Snorklauskouluttaja selittää sinulle, miten snorklauslaitteita käytetään ja miten kaikki turvatoimenpiteet toteutetaan. Nautit kauniista turkoosinsinisistä vesistä, matalista vesistä, näet koralliriuttoja ja erilaisia kaloja, enkelikaloja, papukaijakaloja, trumpettikaloja, ylikersantti Majuri Surgeonfish, Oysters, Octopus, Kilpikonnat, merisiilit Starfish, Sea Cucumber. Lopussa on vettä, keksejä ja banaania.

Aruba: Ratsastusmatka Warirurin rannalle

7. Aruba: Ratsastusmatka Warirurin rannalle

Kierros alkaa Rancho Amistadista, josta ajellaan luonnon halki aina Wariruri Beachille asti. Matkalla sinne näemme monia erilaisia maisemia, kuten kaktuksia, tyypillisiä arubalaisia puita Dividivi ja Watapana. Onneksi näemme kaikenlaisia eläimiä, mukaan lukien Aruban Kinikini- ja Trupial-lintuja, liskoja ja iguaaneja. Meren rantoja lähestyessämme saavumme kauniille Pienelle Luonnonsillalle, jossa voit ottaa kuvan luonnollisessa ympäristössä merituulen kanssa. Haluamme vierailijan nauttivan luonnosta ja olevan yhteydessä luontoon vahingoittamatta sitä.

3-tuntinen Aruban kohokohdat opastettu kierros

8. 3-tuntinen Aruban kohokohdat opastettu kierros

Tutustu Aruban moniin ihanuuksiin vain 3½ tunnissa ilmastoidussa bussissa. Ystävällinen ja ammattitaitoinen matkanjohtajasi esittelee sinulle Aruban nähtävyyksiä ja luonnonnähtävyyksiä hauskan ja informatiivisen selostuksen kera. Vieraile Aloe Vera -tehtaalla ja -museossa. Aloe tuotiin saarelle ensimmäisen kerran vuonna 1840, ja siitä tuli erittäin tärkeä osa Aruban historiaa. Jossain vaiheessa Aruba oli maailman suurin aloen viejä, ja lähes kaksi kolmasosaa saaresta oli kasvien peitossa. Tee retki Casibari Rock Formation - yksi Aruban kuuluisista luonnonihmeistä. the Casibari Rock Formation. Aruban hallitus on luonut kallioiden läpi kävelyreittejä ja portaita, joiden avulla retkeilijät pääsevät huipulle ja saavat henkeäsalpaavat näkymät saarelle. Vieraile Bushiribanan historiallisilla kultakaivoksen raunioilla Aruban jylhällä pohjoisrannikolla, josta on upeat näkymät rannikolle ja jossa voit tutustua Aruban kultakaivoshistoriaan. Seuraavaksi matkustatte Alto Vistan kappeliin. Kappeli rakennettiin espanjalaisen lähetyssaarnaajan Aruballe vuonna 1750 rakentaman ensimmäisen katolisen kirkon paikalle. Se on erityinen paikka rauhaa ja mietiskelyä varten, jota ympäröi Aruban maaseutu. Pysähdy California Light Housen luona. Tältä alueelta avautuvat Aruban kauneimmat maisemat.

Aruba: Off-Road Natural Pool Safari

9. Aruba: Off-Road Natural Pool Safari

Aloita retkesi kätevästi hotellista, ennen kuin sinut siirretään lähtöpaikalle, jossa saat turvallisuustiedotuksen ja opastuksen oppaasi kanssa. Jokaisessa ulkoilma-autossa on tilaa kahdeksalle matkustajalle, joten se on ihanteellinen ryhmän kanssa matkustamiseen. Voit valita, haluatko ajaa vai olla matkustajana, ennen kuin lähdet liikkeelle karavaanimuodostelmassa oppaasi johdolla. Pystyvä nelivetoinen ajoneuvosi antaa sinulle pääsyn Aruban rannikon ja karun sisämaan osiin, joihin perinteiset retket eivät pääse. Matkalla Arikokin kansallispuistoon ohitat Kalifornian majakan sekä luonnonsillan jäänteet. Kuuntele matkan aikana oppaasi informatiivisia kommentteja monilla pysähdyspaikoilla. Natural Poolissa voit käyttää tarjolla olevia snorklauslaitteita tutkiaksesi vedenalaista maailmaa tuliperäisessä kallioaltaassa. Retkesi päättyy myöhemmin kätevään kyyditsemiseen takaisin hotellillesi.

Aruban Arikokin kansallispuiston vaellusretki

10. Aruban Arikokin kansallispuiston vaellusretki

Tämä on paras tapa tutustua todelliseen Arubaan. Lähes 20 % Aruban pinta-alasta on nimetty kansallispuistoksi, ja se on koti lukuisille eläin- ja kasvilajeille. Arikokin kansallispuisto on loistava paikka nauttia dramaattisista maisemista. Vierailijakeskuksessa on moderni kestävä muotoilu, ja siellä on näyttely Aruban endeemisistä eläimistä, kuten arubalaisesta piiskahäntäliskosta (cododo), arubalaisesta kissansilmäkäärmeestä (santanero) ja uhanalaisesta kalkkarokäärmeestä (cascabel). Puistonvartijat saattavat sinut tälle vaellukselle, joka esittelee kiehtovaa kasvistoa ja eläimistöä sekä mielenkiintoisia historiallisia kohteita. Arikokin kansallispuisto on koti korvaamattomille jalokiville, jotka ovat harvinaisia, koska ne ovat saaren alkuperäiskasveja. Arubalainen lapinpöllö (Shoco), arubalainen kalkkarokäärme, arubalainen piiskahäntäinen lisko ja arubalainen papukaija (Prikishi) löytyvät Arukin kansallispuistosta, jossa ne elävät yhdessä alkuperäisen kasviston ja eläimistön kanssa, jota suojellut epätavalliset, laavasta, kvartsidioriitista ja kalkkikivestä tehdyt maamuodostelmat tukevat.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Oranjestad

Kaikki aktiviteetit

27 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Oranjestad: Koe enemmän

Näytä kaikki

Oranjestad: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Oranjestad parhaat nähtävyydet?

Kohteen Oranjestad parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Oranjestad?

Oranjestad: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oranjestad? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.