Tekemistä kohteessa Orlando

Vieraile ensin huvipuistoissa ja avaruuskeskuksessa, ja koe sitten upeat naapurustot ja luonnonsuojelualueet.

Orlando: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Orlando parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Orlando?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Orlando ovat

Kennedyn avaruuskeskus

Orlando: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Orlando? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Orlando : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 602 arvosteluun

Todella hienot puistot. Vieraili Universal Studioilla ja Islands of Adventurella. Vinkki täyttökupin ostamiseen! Rajoittamaton täyttömäärä koko päivän, ja on monia eri kohtia. Teimme näytökset pääosin alle 60 minuutin odotusajalla, ja niitä tekee todella paljon lapsia. Teot ovat erittäin siistejä, joissakin on valokuvamahdollisuus, mutta sitä ei ole kaikkialla selvästi ilmoitettu. Löysimme ruoat hinnakkaalta puolelta, mutta kätevää universaalin sovelluksen kautta, voit tilata ruokasi etukäteen joihinkin ravintoloihin ja noutaa ne haluamaasi aikaan. Vaikka olet ravintolassa, ja se on lyhyt odotus. Olemme nauttineet sen käytöstä.

uskomattomia puistoja, joissa yhdistyvät jännitysajelut ja 3D-nähtävyydet. pienimmille on vähän nähtävyyksiä. Nukuimme yhdessä puiston hotelleista, joten meillä oli rajattomasti pääsylippuja nähtävyyksiin, jotka sisälsivät hintaan (ohita jono): välttämätöntä tehdä mahdollisimman monta nähtävyyttä voimakkaiden vaikutteiden sattuessa, vaikka hinta olisi kohtuuton ( noin 100 euroa per henkilö per päivä).

Se oli hieman pitkä erilaisten nähtävyyksien jonojen vuoksi. Ruoka ja juomat ovat myös erittäin kalliita. Mutta se oli unohtumattoman kaunista. Aivan mahtavaa.

Kaikki hyvin, on ihmisiä, jotka auttavat sinua aina ja on erittäin hyvin viitoitettu, mihin sinun pitäisi mennä hakemaan lippuja

Super mukava päivä monilla upeilla kokemuksilla. Olimme tuoneet lounaspaketin säästääksemme rahaa.