Suosittelemamme elämykset kaupungissa Orlando

Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

1. Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

Ostamalla 1, 3, 5, 7 tai 14 päivän Orlando I-Ride Trolley Passin voit nauttia rajattomista mahdollisuuksista nousta kyytiin ja poistua kyydistä lukuisissa nähtävyyksissä, ravintoloissa ja ostospaikoissa International Driven lomakeskuksen alueella. Vaunut ovat viehättävä takaisinkutsu, mutta ne tarjoavat nykyajan mukavuudet, kuten ilmastoinnin ja sujuvan kyydin. Pysäkit sijaitsevat pääväylien varrella, ja vaunut saapuvat noin 20 minuutin välein. Vaunut kulkevat sekä SeaWorldin että Aquatican ja muiden nähtävyyksien, kuten ICON Parkin, Fun Spot America Orlandon, Dezerlandin ja WonderWorksin, välillä. Reittikartta kattaa myös International Driven lomakeskusalueen tärkeimmät ostos- ja ruokailualueet sekä Orange County Convention Centerin.

Kennedy Space Center Visitor Complex: Kennedy Space Center: Pääsylippu

2. Kennedy Space Center Visitor Complex: Kennedy Space Center: Pääsylippu

Nauti monista näyttelyistä, esityksistä ja nähtävyyksistä Kennedy Space Center Visitor Complexissa, mukaan lukien Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-kompleksi, Rocket Garden ja Heroes & Legends, jossa on mukana Boeingin® esittämä US Astronaut Hall of Fame. Koe näyttely "Journey to Mars: Explorers Wanted", joka sisältää suoran interaktiivisen teatteriesityksen punaisesta planeettasta. Nauti syvän avaruuden laukaisusta vierailemalla Gateway-kompleksissa löytääksesi NASAn ja heidän kaupallisten kumppaneidensa nykyiset ja tulevat huippuluokan innovaatiot avaruustutkimuksen alalla. Mene sitten tulevaisuuden avaruussatamaan ja lähde mukaan jollekin neljästä unohtumattomasta matkasta kaukaisiin maailmoihin mukaansatempaavalla matkalla. Suuntaa Apollo/Saturn V -keskukseen Kennedy Space Centerin bussikierroksella, jossa on täysin kunnostettu, massiivinen Saturn V -raketti, yksi kolmesta maailmassa. Kennedy Space Center Visitor Complexissa sinulla on mahdollisuus tutustua maailman suurimpaan astronautien muistoesineiden kokoelmaan. Näet paitsi Mercury-, Gemini-, Apollo- ja avaruussukkula-ohjelmien sankareiden kunnianosoituksen, myös sen, mitä tapahtuu nyt ja seuraavaksi Kennedy Space Centerissä, Amerikan monen käyttäjän avaruussatamassa.

Orlando: Universal Studios Park to Park -lippu

3. Orlando: Universal Studios Park to Park -lippu

Nauti ennen kaikkea kokemastasi lomasta Universal Orlando Resortissa. Kolmessa hämmästyttävässä teemapuistossa voit uppoutua seuraavan sukupolven uusimpaan menestysviihteeseen ja matkustaa uskomattomien sankarien legendaaristen maailmojen halki. Päästä mielikuvituksesi valloilleen Universal Studios Floridassa, jossa sydäntä sykkivät, huippuluokan nähtävyydet herättävät suosikkielokuvasi, televisiosi ja paljon muuta henkiin. Vieressä astu suoraan mahtaviin tarinoihin, myytteihin ja legendoihin Universal's Islands of Adventuressa. Universalin Volcano Bayn vesiteemapuistossa – joka sisältyy vain 3-Park Ticket -vaihtoehtoon – löydät jännityksen keitaan sekä rentoa ylellisyyttä. Ja voit nauttia Universal CityWalkin unohtumattomasta ruokailusta ja vertaansa vailla olevasta viihteestä, jossa on useita teemaravintoloita, klubeja, konserttipaikkoja, elokuvia, kauppoja, minigolfia ja paljon muuta. Universal Orlando Resort on loputtoman mahtava loma. Universal's Volcano Bay (suljettu tiettyinä päivinä. Katso puiston aukioloajat ja päivitykset Universal Orlando -sovelluksesta) WIZARDING WORLD ja kaikki niihin liittyvät tavaramerkit, merkit, nimet ja merkit ovat © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc.:n julkaisuoikeudet © JKR. (s22) Jurassic World -franchise TM & © 2022 Universal City Studios LLC ja Amblin Entertainment, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2022 MARVEL. Universal Cinemark © 2022 Universal Studios. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2022 Cinemark USA, Inc. Century Theatres, CinéArts, Rave, Tinseltown ja XD ovat Cinemark-tuotemerkkejä. "Cinemark" on Cinemark USA, Inc:n rekisteröity palvelumerkki. Hollywood Drive-In Golf™ Hollywood Drive-In Golf ja niihin liittyvät logot ovat Adventure Golf Design & Development, Inc:n tavaramerkkejä. TRANSFORMERS© ja sen logo ja kaikki siihen liittyvät merkit ovat tavaramerkkejä Hasbrosta ja niitä käytetään luvalla. 2022 Hasbro. Kaikki oikeudet pidätetään. Minions ja kaikki niihin liittyvät elementit ja merkit TM & 2022 Universal Studios. Kaikki oikeudet pidätetään. Ennen kuin vierailet Universal Orlando Resortissa, tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa UniversalOrlando.com/SafetyInfo Tämän lipputyypin ehdot ja ehdot löytyvät napsauttamalla "GetYourGuide Tours & Tickets GmbH" -linkkiä Järjestäjä-osiossa.

Orlando: Pirates Adventure Dinner Show ja juomat

4. Orlando: Pirates Adventure Dinner Show ja juomat

Laskeudu 1700-luvun espanjalaisen kaleonin jäljennökseen ja anna mielikuvituksesi purjehtia merirosvoseikkailussa ja illallisnäytöksessä Orlandossa. Todista eeppinen esitys, joka avautuu silmiesi edessä samalla kun maistat herkullista 3-ruokalajin illallista virvoitusjuomien (alkoholittomien) kera. Nauti hauskoista tanssijuhlista esityksen jälkeen.Hyvinvointitapahtuma. Katsele ilkeää merirosvokapteeni Sebastian Mustaa, kun hän johtaa luopioiden miehistöään sankareita vastaan: Benjamin Bluea ja kaunista prinsessa Anitaa. Varaudu osallistumaan spektaakkeliin, sillä mikään esitys ei ole täydellinen ilman yleisöä. Kokeile mahdollisuutta tulla lavalle ja osallistua toimintaan. Hurraa ja laula mukana, kun merirosvot taistelevat ja syöksyvät ilmojen halki tykinlaukausten, pyrotekniikan ja runsaan naurun saattelemana. Tuntuu kuin olisit seikkailutarinan sisällä samalla kun syöt illallista perheesi kanssa. Kolmen ruokalajin menu koostuu seuraavista vaihtoehdoista: - Keitto tai salaatti - Kanaa - Jälkiruoka - Virvoitusjuomat ja kahvi Esityksen jälkeen voit jäädä Pirates Bash -tanssijuhlaan, jossa voit tanssia, ottaa valokuvia ja tavata merirosvoja, prinsessa Anitan ja taianomaisen merenneidon. Paranna kokemustasi Treasure Level- tai VIP-lipuilla.Hyvennä kokemustasi Treasure Level- tai VIP-lipuilla. Treasure Level -liput takaavat sinulle istumapaikat kolmannessa rivissä, 50 % alennuksen alkoholijuomista, matkamuistonauhan ja silmälapun sekä 50 % alennuksen pysäköinnistä. VIP-liput puolestaan sisältävät ensimmäisen tai toisen rivin istumapaikat, valokuvapaketin, ensiluokkaisen vessan, kaulaliinan ja silmälapun, ilmaisen pysäköinnin ja päivitetyt alkupalat.

SeaWorld Orlandon sisäänpääsylippu

5. SeaWorld Orlandon sisäänpääsylippu

Tutustu Orlandossa SeaWorldiin, jossa merenalainen maailma herää eloon ainutlaatuisella tavalla. Kombolippuvaihtoehdoilla voit itse valita, missä kohteissa vierailet. Vaihtoehtoina on esimerkiksi Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa ja Adventure Island. SeaWorld SeaWorldissä näet miekkavalaita hyppimässä veden ylle One Ocean -esityksessä, kiidät rauskun lailla Manta-laitteessa, käyt uudessa jännittävässä Antarctica: Empire of the Penguin -seikkailussa, ja pääset eeppiselle matkalle merikilpikonnien kanssa TurtleTrekissa. One Ocean -esityksessä koet miekkavalaiden voiman ja upeuden. Näe, kun miekkavalaat hyppivät vedestä yläilmoihin ja tanssivat suihkulähteet värittävät vettä. Splash Zone -istumapaikat tarjoavat täydellisen kokemuksen, kun miekkavalaat roiskuttavat päällesi vettä evillään. Manta-vuoristorata vie sinut hurjalle kyydille alkaen äkkipudotuksesta ja kieputtaen sinua kuin korkkiruuvi. Antarctica: Empire of the Penguin -seikkailussa pääset sukeltamaan halki jäisen maiseman läpi pingviinien kodin, ilman lasiseinää välissänne! Pääset lähemmäs lintuja niiden omassa jäätävän kylmässä ympäristössään. Aquatica Orlando Aquatica Orlandosta löydät kaiken aina nopeista vesiliukumäistä jännittäviin aaltoaltaisiin, raukeisiin rantoihin ja eläinten asumuksiin. Aquatica Orlandosta, SeaWorldin vesipuistosta, löytyy hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Tässä täysin uniikissa vesipuistossa on muun muassa 38 liukumäkeä, jokia ja laguuneita, sekä 84 000 neliömetriä hohtavan valkoisia hiekkarantoja. Busch Gardens Tampa Tuo perheesi Busch Gardens Tampaan, paikkaan, jossa hauskanpito tulee luonnostaan. Täällä jokainen voi nauttia kohtaamisista eläinten kanssa, upeista esityksistä ja jännittävistä laitteista. Kiidä gepardin lailla Cheetah Huntissa, tai syöksy pää edellä alas Falcon's Furyllä, Amerikan korkeimmalla vapaapudotustornilla. Adventure Island Vie koko perheesi rentoutumaan trooppiseen keitaaseen, jossa hauskanpito ei lopu koskaan. Nauti jännittävistä laitteista, veret seisauttavista liukumäistä ja hurjan hauskoista roiskeista. Pyöri alas Caribbean Corkscrewin kiemuraisia liukumäkituubeja, ja hurjastele alas 64 metristä GulfScreamin putousta. Fabian’s Funportissa on hauskaa myös perheen pienimillä vesisuihkujen, roiskima-altaiden ja pikkuruisten vesiliukumäkien merkeissä.

Kennedy Space Center: Discover bussikierroksen kanssa

6. Kennedy Space Center: Discover bussikierroksen kanssa

Hyödynnä Kennedy Space Center Visitor Complex -vierailijakompleksissa vietetty aika parhaalla mahdollisella tavalla yhdistämällä 1- tai 2-päiväinen pääsylipun ja perusteellisen Explore-bussikierroksen. Explore-kierroksella matkustat avaruusasiantuntijan kyydissä, kun hän vie sinut kierrokselle Amerikan monikäyttöiseen avaruuskeskukseen. KSC Explore -kierros menee Kennedy Space Centerin bussikierrosta pidemmälle ja pysähtyy useilla pysähdyksillä, joilla voit ikuistaa kerran elämässä olevia valokuvamahdollisuuksia. Saat valokuvanäkymän lukuisista avaruuslennon ikoneista, kuten Vehicle Assembly Buildingista ja historiallisesta Launch Complex 39:stä, ja nouset kyydistä ottaaksesi valokuvia matkan varrella Apollo/Saturn V Centeriin. Kennedy Space Center Visitor Complexin pääsylipulla pääset nauttimaan monista näyttelyistä, esityksistä ja nähtävyyksistä, kuten Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-kompleksi, Rocket Garden ja Heroes & Legends, jossa on U.S. Astronaut Hall of Fame presented by Boeing®. Koe näyttely "Matka Marsiin: Explorers Wanted", joka sisältää elävän interaktiivisen teatteriesityksen punaisesta planeetasta. Nauti avaruuden syvästä laukaisusta vierailemalla Gateway-kompleksissa ja tutustumalla NASA:n ja sen kaupallisten kumppaneiden nykyisiin ja tuleviin avaruustutkimuksen huippuinnovaatioihin. Siirry sitten tulevaisuuden avaruussatamaan ja laukaise yksi neljästä unohtumattomasta matkasta kaukaisiin maailmoihin immersiivisellä kyydillä. Kennedy Space Center Visitor Complexissa sinulla on mahdollisuus tutustua maailman suurimpaan astronauttien muistoesineiden kokoelmaan. Näet paitsi kunnianosoituksia Mercury-, Gemini-, Apollo- ja avaruussukkulaohjelmien sankareille, myös sen, mitä Kennedy Space Centerissä, Amerikan monikäyttöisessä avaruuskeskuksessa, tapahtuu nyt ja seuraavaksi.

Orlando: Wild Florida Everglades Airboat & Wildlife Park -lentovene- ja villieläinpuisto

7. Orlando: Wild Florida Everglades Airboat & Wildlife Park -lentovene- ja villieläinpuisto

Vain lyhyen ajomatkan päässä Orlandosta, Disneyn alueelta, Kissimmeestä, Space Coastista ja Orlandon kansainväliseltä lentokentältä sijaitseva Wild Florida tarjoaa Orlandon halutuimpien aktiviteettien parhaimmistoa: airboat-ajeluja, alligaattoreita ja villieläimiä. Tämä Orlandon Everglades-kierros tunnetaan laajalti Keski-Floridan kauneimpana ajeluna. Hyppää kyytiin ja tutustu 4 200 hehtaarin laajuisiin kauniisiin ja vehreisiin maisemiin, mukaan lukien suojellut suot, rämeet ja joet, Keski-Floridan Evergladesin sydämessä. Voit myös nauttia aidosta floridalaisesta grilliruoasta, eksoottisista eläinnäyttelyistä, trooppisten lintujen lintuhuoneesta, lahjatavarakaupasta ja 150 metrin (500 jalan) pituisesta kiertoajelulaiturista (kustannukset eivät sisälly hintaan). Wild Floridan omistaa ja sitä ylläpitää yksi Floridan pioneeriperheistä, jotka tietävät eteläisen vieraanvaraisuuden merkityksen. Tämä on yksi ainoista Keski-Floridan airboat-yrityksistä, jotka omistavat kiinteistönsä yksityisesti. Laitos on asianmukaisesti vakuutettu ja sillä on Yhdysvaltain rannikkovartioston hyväksymät veneet ja kapteenit. Päivä tai yö, he ovat valmiita tarjoamaan yksilö-, perhe-, ryhmä- ja yrityskokemuksia, joita et koskaan unohda.

Orlando: Boggy Creek Airboat Ride vaihtoehtoineen

8. Orlando: Boggy Creek Airboat Ride vaihtoehtoineen

Keski-Floridan Everglades ovat luonnonihmeitä, joihin voi tutustua parhaiten paikallisten kanssa, jotka tuntevat takavesiensä. Kaunis maisema ja kapteeni asiantunteva opastus tekevät tästä kiertueesta matkan, jota et koskaan unohda. Scenic Nature Tourin vieraat tutkivat kapeita vesireittejä Keski-Floridan Evergladesin pensaikkoihin. Tällä kiertueella pysähdyt ajoittain toivoen näkeväsi Floridan osavaltion matelijan, American Alligatorin, sen luonnollisessa ympäristössä. Todista harvinaisten ja uhanalaisten lintujen lentävän vaivattomasti taivaalla, kun auringonpaiste lämmittää vartaloasi ja tuuli räjäyttää hiuksiasi. Muita villieläimiä on runsaasti koko matkan ajan. Tämä kiertue on täydellinen ryhmille ja perheille, jotka haluavat tutkia ja oppia Keski-Floridan odottamattomasta puolelta. Pidempi 1 tunnin matka yksityiskohtaisella luontokierroksella lisää Floridan villieläinten kohtaamisten määrää, erityisesti amerikkalaisen alligaattorin, jonka pituus voi olla jopa 15 jalkaa ja 1 000 puntaa. Voit kokea luonnon kilpikonnien, kaljukotkien, sinihaikaroiden, kaurioiden ja monenlaisten vesilintujen rinnalla niiden luonnollisessa ympäristössä, ei vankeudessa. Muista myös tutustua Gem Mining Stationiin. Voit ostaa kauhoja, jotka on täynnä Floridasta kotoisin olevia aarteita, ja viedä ne kaivosasemalle. Kaivostyön aikana löydät erilaisia jalokiviä, alligaattorin hampaita, hain hampaita, kiviä ja muita aarteita. Jalokivikaivospusseista tai -ämpeistä veloitetaan lisämaksu. Saatavilla on ravintola sisä- tai patioistuimilla, jossa voit ruokailla ennen kiertuetta tai sen jälkeen (omalla kustannuksellasi).

Universal Orlando Resort teemapuiston liput

9. Universal Orlando Resort teemapuiston liput

Lähde Universal Orlando Resortissa lomalle, joka ylittää kaiken aiemmin kokemasi. Kolmessa uskomattomassa teemapuistossa voit uppoutua uusimman sukupolven uusimpaan blockbuster-viihteeseen ja matkustaa uskomattomien sankareiden legendaarisiin maailmoihin. Päästä mielikuvituksesi valloilleen Universal Studios Floridassa, jossa sykähdyttävät, huippuluokan nähtävyydet herättävät suosikkielokuvasi, televisiokuvasi ja muut suosikkielokuvasi henkiin. Astu suoraan voimakkaiden tarinoiden, myyttien ja legendojen keskelle Universal's Islands of Adventure -seikkailualueella. Universalin Volcano Bay -vesiteemapuistossa voit kokea upean tulivuoren, joka kohoaa auringon peittämän rannan ylle. Heiluvat palmupuut reunustavat polkuasi viehättävällä saarella. Se on Etelämeren keidas aivan Universalin sydämessä. Jännittävistä vesiliukumäistä eristäytyneisiin vesiputouksiin Volcano Bay on vesiteemapuisto, jollaista ei ole ennen nähty. He ovat huolehtineet jonoista, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Puiston Virtual Line™ tarkoittaa, että sinulla on vapaus viettää enemmän aikaa perheesi kanssa ja tehdä niitä asioita, joita haluat tehdä, sen sijaan että joutuisit seisomaan jonoissa koko päivän. Volcano Bay on täydellinen paikka päästä pois kaikesta, rantaparatiisi, josta voit nauttia poistumatta Orlandosta. Voit myös nauttia unohtumattomasta ruokailusta ja vertaansa vailla olevasta viihteestä Universal CityWalkissa, jossa on lukuisia teemaravintoloita, klubeja, konserttipaikkoja, elokuvia, kauppoja, minigolfia ja paljon muuta. Universal Orlando Resort on loputtoman mahtava loma. Universal's Volcano Bay (suljettu tiettyinä päivinä. Käy Universal Orlando Appissa katsomassa puiston aukioloajat ja päivitykset). WIZARDING WORLD ja kaikki siihen liittyvät tavaramerkit, hahmot, nimet ja tunnukset ovat © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Kustannusoikeudet © JKR. (s21) Jurassic World franchising TM & © 2021 Universal City Studios LLC ja Amblin Entertainment, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2021 MARVEL. Universal Cinemark © 2021 Universal Studios. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2021 Cinemark USA, Inc. Century Theatres, CinéArts, Rave, Tinseltown ja XD ovat Cinemarkin tuotemerkkejä. "Cinemark" on Cinemark USA, Inc:n rekisteröity palvelumerkki. Hollywood Drive-In Golf™ Hollywood Drive-In Golf ja siihen liittyvät logot ovat Adventure Golf Design & Development, Inc:n tavaramerkkejä. Jotkin verkkosivustollamme esitetyt kuvat eivät edusta nykyisiä toiminta- ja turvallisuusohjeita. Tämän lipputyypin ehdot löytyvät klikkaamalla "GetYourGuide Tours & Tickets GmbH" -linkkiä, joka on Organized by -osion alla.

Orlando: SEA LIFE Orlando Aquarium

10. Orlando: SEA LIFE Orlando Aquarium

Koe vedenalaisten seikkailujen aalto merieläinten kanssa ympäri maailmaa Sea Life Orlando Aquariumissa. Tule kasvokkain tai pikemminkin kasvotusten tuhansien kalojen, haiden, rauskujen, merikilpikonnien ja muiden kanssa. Valmistaudu kimaltelevien suomujen, valtavien lonkeroiden ja terävien hammasrivien maailmaan. Valmistaudu syöksymään syvälle valtameriin tutkiessasi Floridan ainoaa 360 asteen valtameritunnelia, jossa haita, merikilpikonnia, ankeriaita ja trooppisia kaloja ui ympärilläsi, alla ja ympärilläsi. Tapaa ystävälliset merikilpikonnat, Ted ja Chely, sekä utelias tyynenmeren mustekala. Kosketa todellisia meren eläimiä rannikon kallioaltaassa, joka on mikroelinympäristö täynnä uskomattomia olentoja. Silitä meritähteä tai vuokkoa. Ui haiden kanssa 10 minuutin virtuaalitodellisuuskokemuksessa, jos vaihtoehto on valittuna, ja tutustu akvaarioon kulissien takana -kierroksella, joka on 35 minuutin opastettu kierros akvaarion kulissien takana. Katso, kuinka akvaristit huolehtivat tuhansista merenelävistä ja ruokkivat osan kaloista itse.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Orlando
Vieraile ensin huvipuistoissa ja avaruuskeskuksessa, ja koe sitten upeat naapurustot ja luonnonsuojelualueet.

Parhaat aktiviteetit

Orlando: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

144 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Orlando: Koe enemmän

Näytä kaikki

Orlando: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Orlando?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Orlando ovat

Kennedyn avaruuskeskus

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Orlando?

Orlando: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Orlando? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Orlando : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 6 252 arvosteluun

Todella hienot puistot. Vieraili Universal Studioilla ja Islands of Adventurella. Vinkki täyttökupin ostamiseen! Rajoittamaton täyttömäärä koko päivän, ja on monia eri kohtia. Teimme näytökset pääosin alle 60 minuutin odotusajalla, ja niitä tekee todella paljon lapsia. Teot ovat erittäin siistejä, joissakin on valokuvamahdollisuus, mutta sitä ei ole kaikkialla selvästi ilmoitettu. Löysimme ruoat hinnakkaalta puolelta, mutta kätevää universaalin sovelluksen kautta, voit tilata ruokasi etukäteen joihinkin ravintoloihin ja noutaa ne haluamaasi aikaan. Vaikka olet ravintolassa, ja se on lyhyt odotus. Olemme nauttineet sen käytöstä.

uskomattomia puistoja, joissa yhdistyvät jännitysajelut ja 3D-nähtävyydet. pienimmille on vähän nähtävyyksiä. Nukuimme yhdessä puiston hotelleista, joten meillä oli rajattomasti pääsylippuja nähtävyyksiin, jotka sisälsivät hintaan (ohita jono): välttämätöntä tehdä mahdollisimman monta nähtävyyttä voimakkaiden vaikutteiden sattuessa, vaikka hinta olisi kohtuuton ( noin 100 euroa per henkilö per päivä).

Olemme käyneet Universal Studiosissa / Island of Adventuressa 3 kertaa viimeisen 10 vuoden aikana komibina. Kupongin lunastaminen automaateilla sujui mutkattomasti, jos sinulla on kaikki tarvittavat tiedot (KK ja kuponkikoodi) käsillä.

Se oli hieman pitkä erilaisten nähtävyyksien jonojen vuoksi. Ruoka ja juomat ovat myös erittäin kalliita. Mutta se oli unohtumattoman kaunista. Aivan mahtavaa.

Super mukava päivä monilla upeilla kokemuksilla. Olimme tuoneet lounaspaketin säästääksemme rahaa.