Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Orlando

Vieraile ensin huvipuistoissa ja avaruuskeskuksessa, ja koe sitten upeat naapurustot ja luonnonsuojelualueet.

Aktiviteetit saatavilla

131 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/9

Orlando: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Orlando parhaat nähtävyydet?

Kohteen Orlando parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Orlando?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Orlando ovat

Kennedyn avaruuskeskus

Orlando: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Orlando? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Orlando : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 6 252 arvosteluun

Kennedyn avaruuskeskus käyttää paljon mediaa avaruuteen ja avaruusmatkustamiseen liittyvän tiedon ja tunteiden kuljettamiseen. vahva painopiste on tietysti menneisyydessä saavutuksissa, kuten sukkulaohjelman kuulaskeutumisissa. Mutta saat myös näkemyksiä Artemiksesta sekä ideoita ja suunnitelmia Mars-lentotehtäviä varten. Voin vain suositella koko päivän suunnittelua, koska nähtävää ja koettavaa on niin paljon.

uskomattomia puistoja, joissa yhdistyvät jännitysajelut ja 3D-nähtävyydet. pienimmille on vähän nähtävyyksiä. Nukuimme yhdessä puiston hotelleista, joten meillä oli rajattomasti pääsylippuja nähtävyyksiin, jotka sisälsivät hintaan (ohita jono): välttämätöntä tehdä mahdollisimman monta nähtävyyttä voimakkaiden vaikutteiden sattuessa, vaikka hinta olisi kohtuuton ( noin 100 euroa per henkilö per päivä).

Olemme käyneet Universal Studiosissa / Island of Adventuressa 3 kertaa viimeisen 10 vuoden aikana komibina. Kupongin lunastaminen automaateilla sujui mutkattomasti, jos sinulla on kaikki tarvittavat tiedot (KK ja kuponkikoodi) käsillä.

Erittäin mielenkiintoista, voit viettää siellä helposti koko päivän. Mutta on myös paljon asioita, jotka viihdyttävät lapset. Lippu sisältää vain sisäänpääsyn, joka sisältää bussimatkan toiseen messuhalliin.

Se oli hieman pitkä erilaisten nähtävyyksien jonojen vuoksi. Ruoka ja juomat ovat myös erittäin kalliita. Mutta se oli unohtumattoman kaunista. Aivan mahtavaa.