Tekemistä kohteessa
Orlando

Vieraile ensin huvipuistoissa ja avaruuskeskuksessa, ja koe sitten upeat naapurustot ja luonnonsuojelualueet.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Orlando: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Orlando parhaat nähtävyydet?

Orlandon top 10 aktiviteetit ja nähtävyydet

Orlando on lasten ja lastenmielisten unelmakohde. Kohtaa Disneyn suosikkihahmot, hurjastele vesipuiston laitteissa ja matkusta avaruuteen Kennedy Space Centerissä.

Suunnittele vierailusi

 • Disney Worldin aukioloajat ja liput

  Pääsymaksu Magic Kingdomiin on 105 dollaria, EPCOTin, Animal Kingdomin ja Hollywood Studiosin pääsymaksu on 97 dollaria. Saatavilla on myös usean päivän lippuja sekä Park Hopper -vaihtoehto (64 dollaria), jolla voi vierailla saman päivän aikana kaikissa neljässä puistossa.
  Magic Kingdom on avoinna klo 9.00-0.00, EPCOT klo 9.00-21.00, Hollywood Studios klo 8.00-22.00 ja Animal Kingdom klo 9.00-18.00.

 • Universal Orlandon aukioloajat ja liput

  Islands of Adventure tai Universal Studios -päivälippu maksaa aikuiselle 102 dollaria ja lapselle 97 dollaria. Yhden päivän lippu molempiin puistoihin maksaa 147 dollaria aikuiselle ja 142 dollaria lapselle. Wet 'n Wild -normaalilippu maksaa 47 dollaria. Saatavilla on myös monen päivän lippu, jolla pääsee kaikkiin kolmeen puistoon (aikuiset 242 dollaria) tai kahteen puistoon (aikuiset 197 dollaria).
  Puisto avautuu joka päivä klo 9.00, mutta sulkemisaika vaihtelee kauden mukaan.

 • Discovery Cove & Aquatica -aukioloajat ja liput

  Yhden päivän lippu maksaa 249 dollaria, delfiinikokemus 399 dollaria. Lipun hintaan kuuluu sisäänpääsy Sea Worldiin, Aquaticaan sekä Sea Worldin vesipuistoon. Voit varata päivän ja lipun etukäteen verkosta. Discovery Park on avoinna joka päivä klo 8.00-17.30.
  Aquatica-päivälippu maksaa 47 dollaria, kun varaat etukäteen verkosta 10 % alennuksella. Puisto avautuu klo 9.00, mutta sulkemisaika vaihtelee kauden mukaan.

 • Kennedy Space Center -aukioloajat ja liput

  KSC on avoinna joka päivä klo 9.00-18.00. Pääsymaksu on aikuisilta 50 dollaria ja lapsilta 40 dollaria. Voit varata lipun sekä sisäänpääsyajan ja -päivän etukäteen verkosta. Sijainti: Cape Canaveral sijaitsee noin tunnin automatkan päässä Orlandosta.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  USD ($)
 • Aikavyöhyke
  UTC (-05:00)
 • Maakoodi
  +1
 • Paras aika vierailla
  Kesät ovat kuumia ja kosteita. Mikäli mahdollista, matkusta Orlandoon lokakuussa, jolloin sää on lämmin ja kesän ruuhka-aika on mennyt ohi.

Orlando: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Orlando? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Orlando : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 935 arvosteluun

Ensimmäistä kertaa SeaWorldissä. Suunnitelmani oli Epcot Center, mutta edes ennakkoon ostetulla lipulla emme päässeet sisään, koska tarvitsemme puistovarauksen, eikä kukaan kertonut meille sitä. Kokeilimme SeaWorldin verkkosivustoa ja saimme muutamassa minuutissa lippumme ja olimme matkalla yhteen parhaista päivistämme Orlandossa. Lippujen ostamisesta ruokaan suosittelen varmasti kaikkea SeaWorldistä.

Paras asiakaspalvelu koskaan helppo tehdä, kun osuin sinne, se oli erittäin tungosta, enkä nähnyt yhtään esitystä, kun soitin heille, he auttoivat minua ja saivat täyden hyvityksen maksamastani. Kiitos niin paljon, että käytän niitä kaikissa varauksissani, kiitos paljon

Huikea kokemus!

Mahtava puisto, ohi jonon lippu kannattaa hankkia. Jonotusajat useimpiin kohteisiin pitkät. Heti aamusta asti ruuhkaa...

Huikea kokemus!

Mahtava puisto, ohi jonon lippu kannattaa hankkia. Jonotusajat useimpiin kohteisiin pitkät. Heti aamusta asti ruuhkaa...

Aina loistava viihdyttävä kokemus Sea Worldissa - erittäin suositeltavaa kaikenikäisille.