Orsayn museo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Paljonko aikaa museossa vierailemiseen kannattaa varata?

  Musee d'Orsay on valtava museo, jossa ei ole turhia teoksia. Kolmen tai neljän tunnin aikana ehdit tutustua museon impressionistiosastoon, mutta koko museota on lähes mahdoton kiertää yhden päivän aikana!

 • Milloin museossa kannattaa vierailla?

  Musee d'Orsay on avoinna klo 9.00-18.00 ja torstaisin klo 21.45 saakka. Museo on suljettu maanantaisin, 1. toukokuuta sekä 25. joulukuuta. Museoon kannattattaa mennä varhain tai sinne kannattaa varata etukäteen lippu, jolla voi ohittaa jonot. Kierros tulee varata etukäteen, mikäli suunnittelet vierailevasti museossa suuren ryhmän kanssa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna klo 9.00-18.00 ja torstaisin klo 21.45 saakka. Museo on suljettu maanantaisin, 1. toukokuuta sekä 25. joulukuuta.
 • Hinta
  Liput 11 eurosta alkaen. Saatavilla on myös lippupaketteja ja erilaisia alennuksia.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Metrolinja 12 Solférinolle, RER-linja C Musée d'Orsaylle tai bussi 24, 63, 68, 69, 73, 83, 84 sekä 94.
 • Lisävinkkejä

  • Museossa on ilmainen tavaransäilytys, mutta arvotavaroita tai suuria esineitä ei suositella jätettäväksi sinne.

  • Kaikkien vierailijoiden tulee mennä turvatarkastuksen läpi ennen museoon menoa.

Orsayn museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Orsayn museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Orsayn museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 929 arvosteluun

He tarjoavat kuulokkeet vieraille, mutta meille ei kerrottu ensimmäisessä bussissa, johon hyppäsimme. Toinen oli kuitenkin erittäin mukava ja antoi meille kuulokkeet kuunnella. Toivon, että aukioloaikoja olisi voitu pidentää, koska klo 17.00 oli meille hieman aikaista, koska Pariisissa oli niin paljon nähtävää ja tehtävää.

Sovellus on loistava; sinulla on kaikki liput ja suunnitellut kampanjat selkeästi järjestettynä ja aina käden ulottuvilla älypuhelimellasi! Päivä on ehdottomasti liian lyhyt Louvrelle ja sitten yksinkertaisesti liian paljon pienempien lasten kanssa. Ääniopas on Nintendo SWITCH ja siksi todella siisti lapsille!

Tämä museo on älä missaa kokemus Pariisissa! Itse rakennus on mestariteos, ja tarjolla on niin monia impressionististen mestareiden töitä. (Mene heti 5. kerrokseen, jos sinulla on vain muutama tunti, sillä siellä näet suurimman osan Monetin, Renoirin, Van Goghin, Manetin jne. teoksista.

Aikainen varattu sisäänpääsy antoi päivälle erinomaisen aloituksen. Museo on avara, valoisa ja taidetta on enemmän kuin yhdessä päivässä jaksaa katsoa. Valitse etukäteen mihin haluat keskittyä ja nauti yhdestä maailman kauneimmasta museosta.

Juuri sitä mitä luvataan. Helppo pääsy liikennevälineille, informatiivinen selostus ja reitti kattaa kaikki tärkeimmät kiinnostavat kohteet. Suosittelen ehdottomasti varsinkin jos ensimmäinen matka kaupunkiin