Valitse päivämäärät

Orsayn museo

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
59 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Orsayn museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Orsayn museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Orsayn museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 41 030 arvosteluun

Kaunis matka Seine-joella, mahdollisuus äänioppaaseen! Ohitat lähellä Pariisin tärkeimpiä monumentteja. Syksyllä värit tekevät kaikesta vielä taianomaisemman ja näyttävämmän. Jo sinänsä kauniin kokemuksen päätteeksi maisteltiin erinomaisia kreppejä Eiffel-tornin juurella. Jos lähdet risteilylle kohti auringonlaskua, saatat olla onnekas ja katsella tornin valon leikkiä, joka tapahtuu joka tunti (ilta)

Erittäin miellyttävä ilta alkaen Eifel-tornista ja moottoripyöräily alas ja takaisin Seineä pitkin kaupungin tärkeimpien maamerkkien ohi samalla kun nautit ihastuttavan kolmen ruokalajin aterian. Sen lisäksi, että tarjoilimme aterioitamme ystävällisesti, tarjoilijamme antoi tietoa joistakin sivustoista ohi kulkiessamme. Live-laulaja viihdytti hyvin usein paikkaan linkitetyillä kappaleilla.

Tämä on erittäin suositeltavaa: erittäin ystävällinen vastaanotto, paljon henkilökuntaa veneessä, selkeä purjehdusreitin selitys valokuvakartalla. Hinnasta riippuen olisin valinnut premium-istuimen veneen keulaan: lisähinta oli selvästi rahan arvoinen.

Lippujen ennakkoon ostaminen säästää varmasti paljon odotusaikaa ja vaikka jonot olivat pitkät sunnuntaiaamuna, jono lipun saaneiden ihmisten joukko liikkui todella nopeasti ja odotusaika oli noin 10-15 minuuttia, ehdottomasti sen arvoista.

Ihana risteily iltaisin. Hyvää ruokaa ja live musiikkia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️