Valitse päivämäärät

Orsayn museo

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
47 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 47

Orsayn museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Orsayn museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Orsayn museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 23 497 arvosteluun

Erittäin hyvä saada hyvä yleiskuva Pariisista ja kokea tärkeitä nähtävyyksiä lyhyessä ajassa. Bussit kulkevat säännöllisesti lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan. Ääniopas tarjoaa erittäin kattavaa ja mielenkiintoista tietoa. Bussinkuljettajat ovat erittäin ystävällisiä. Unohdin älypuhelimeni bussiin, ja tietokeskuksen linja-autonkuljettajat löysivät BigBusin, jossa olimme, ja se oli itse asiassa yhä siellä. Pystyimme sitten viemään toisen BigBusin ilmaiseksi Notre Dameen, missä bussinkuljettaja odotti minua kännykkällään. Se oli erittäin, erittäin asiakasystävällinen.

Skip-the-line lipulla pääsi suoraan museon toiselta laidalta sisään turvatarkastuksen läpi C-ovesta. C-ovelle oli selkeä ohjaus pääaukiolta. Alaikäisen lapsen henkilötodistus tarkastettiin koska hän pöäsi ilmaiseksi sisään. Puhtaan ja väljät wc-tilat. Paljon ihmisiä liikkeellä puolen päivön aikaan. Hienoja maalauksia (Monet, Van Gogh, Manet jne.).

Louvre on unohtumaton museo. Niin upeita kuvia ja patsaita. Sinun täytyy kokea se itse. Sisäänpääsy oli helppoa ilman pitkiä odotuksia. Myös Seinen kierros, joka oli varattu, oli myös erittäin mukava kokemus. Anna kellua 1 tunti ja katso. Nähtävyydet julkistetaan.

Muista pitää QR-koodilla varustettu lippu sisäänkäynnillä, muuten et pääse sisään, puhelinverkko on huono Louvressa, mutta siellä on wifi... kaapit ovat ilmaisia (erittäin huomattavaa). Harmi, että joudut käyttämään RER-junaa päästäksesi sitten risteilylle

Upea kokemus koko perheelle. Lapset lumoutuivat valaistusta Eiffel-tornista. Ruoka on keskimääräistä, lapsille oli kiinteä menu, jossa oli kanaa ja perunoita, mistä he eivät olleet innoissaan, koska he odottivat parempaa illallista.