Tekemistä kohteessa
Orsayn museo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Musee d'Orsayn viisi upeinta taideteosta

Gare d'Orsayn entisellä juna-asemalla sijaitseva museo on noussut Pariisin parhaiden taidegallerioiden joukkoon, mikä on merkittävä saavutus! Tässä viisi mestariteosta, joihin tutustumista ei kannata jättää väliin.

 • Tanssiaiset Moulin de la Galettessa (1876)

  1. Tanssiaiset Moulin de la Galettessa (1876)

  Sunnuntai-iltapäivää Montmatressa kuvaava Renoirin teos tarjoaa katsauksen pariisilaisten sosiaalisiin tapahtumiin ja on yksi arvostetuimmista impressionismimaalauksista.

 • Aamiainen ruohikolla (1863)

  2. Aamiainen ruohikolla (1863)

  Titianin ja Rafaelin innoittama teos on Manet'n upea teos, joka kuvaa alastomuutta ja sukupuolten välisiä eroja.

 • Omenat ja appelsiinit (1899)

  3. Omenat ja appelsiinit (1899)

  Galleriassa on yhteensä 56 Cézannen teosta. Tämä asetelma on esimerkki taiteilijan uskomattomasta taidosta herättää tavallisilta tuntuvat asiat eloon.

 • Tähkänpoimijat (1857)

  4. Tähkänpoimijat (1857)

  Tänä päivänä on ehkä vaikea uskoa, että Millet'n kyyristyviä maalaisnaisia kuvaavaa teosta pilkaattiin sen alaluokkia romantisoivan kuvauksen vuoksi!

 • Whistlerin äiti (1871)

  5. Whistlerin äiti (1871)

  Harva Ranskan ulkopuolelta tuleva taiteilija on päässyt d'Orsayn kokoelmiin. Vaikka Van Gogh nappaisikin tämän listan seuraavat sijat, on James Whistlerin viktooriaaninen Mona Lisa ehdottomasti mainitsemisen arvoinen!

Suunnittele vierailusi

 • Paljonko aikaa museossa vierailemiseen kannattaa varata?

  Musee d'Orsay on valtava museo, jossa ei ole turhia teoksia. Kolmen tai neljän tunnin aikana ehdit tutustua museon impressionistiosastoon, mutta koko museota on lähes mahdoton kiertää yhden päivän aikana!

 • Milloin museossa kannattaa vierailla?

  Musee d'Orsay on avoinna klo 9.00-18.00 ja torstaisin klo 21.45 saakka. Museo on suljettu maanantaisin, 1. toukokuuta sekä 25. joulukuuta. Museoon kannattattaa mennä varhain tai sinne kannattaa varata etukäteen lippu, jolla voi ohittaa jonot. Kierros tulee varata etukäteen, mikäli suunnittelet vierailevasti museossa suuren ryhmän kanssa.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna klo 9.00-18.00 ja torstaisin klo 21.45 saakka. Museo on suljettu maanantaisin, 1. toukokuuta sekä 25. joulukuuta.
 • Hinta
  Liput 11 eurosta alkaen. Saatavilla on myös lippupaketteja ja erilaisia alennuksia.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Metrolinja 12 Solférinolle, RER-linja C Musée d'Orsaylle tai bussi 24, 63, 68, 69, 73, 83, 84 sekä 94.
 • Lisävinkkejä

  • Museossa on ilmainen tavaransäilytys, mutta arvotavaroita tai suuria esineitä ei suositella jätettäväksi sinne.

  • Kaikkien vierailijoiden tulee mennä turvatarkastuksen läpi ennen museoon menoa.

Orsayn museo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Orsayn museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Orsayn museo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 288 arvosteluun

Hyvää vastinetta rahalle, mutta silti parempi tehdä hyviä suunnitelmia

Helppo varata, välitön vahvistus. CityPass-tiski on helppo löytää ja siellä oleva nainen oli mukava ja avulias. Otimme 11 mainituista Pariisin kaupungin museoista / gallerioista / nähtävyyksistä. Ei jonoissa jonottamista, ei ongelmia ollenkaan ja voit hallita matkojasi. Viininmaistelu on supersuositeltu ja yksistään 30e arvoinen, mutta kannattaa varata etukäteen. Louvren alueella voit vierailla noin 4-6 museossa yhden intensiivisen päivän aikana. Jos tietäisin aiemmin, että jotkut nähtävyyksistä (mutta harvat niistä) ovat saatavilla vain tiettynä päivänä, tekisin paremman suunnittelun. Paras tapa tutustua kaupunkiin, hyvää vastinetta rahalle

Se on loistava!

Se on loistava vaihtoehto, joka säästää rahaa ja aikaa ohittamalla pitkät jonot museoissa. Muista mennä Louvrelle sen jälkeen, kun olet ostanut tämän passin, mennä Louvren viralliselle verkkosivustolle varaamaan vapaa lomasi vierailullesi passilla, se on helppoa ja sen arvoista! Erittäin suositeltavaa! Jos vierailet Pariisissa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, muista, että suurin osa museoista on ilmaisia, joten suosittelen, että aloitat passisi ennen tai jälkeen.

Suuria säästöjä, nopea pääsy, mukavia nähtävyyksiä.

Suuria säästöjä, nopea pääsy, mukavia nähtävyyksiä. Olisi mukavaa saada mahdollisuus sisällyttää kuljetus lentokentälle ja takaisin; Eiffel-torni ei myöskään sisälly hintaan. Kaikki muu on hienoa.

Se oli uskomaton matka perheen kanssa

Ensimmäistä kertaa Pariisissa. Olimme hämmästyneitä!!!Tyttäreni surullinen paras matka kaikesta mitä hänellä on, ja olemme olleet monissa paikoissa!!! Parispassi säästää aikaa ja rahaa!!!

tapa tehdä se

Erittäin tehokas ja vaatii epäröintiä ostaa tavaroita, joita sinulla voi olla, kun maksat tavaroista osittaisesti tien päällä.