Oskar Schindlerin tehdas

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Oskar Schindlerin tehdas: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oskar Schindlerin tehdas? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Oskar Schindlerin tehdas : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 6 086 arvosteluun

Tämä on uskomattoman silmiä avaava kokemus, joka kannattaa tehdä yhdessä Auschwitzin kanssa. Se antaa käsityksen siitä, millainen ”normaali elämä” oli natsien miehityksen aikana, samoin kuin huolellisesti suunniteltu Krakovan germanisaatio - kaikkine kylmäverisine petoksineen, manipuloinneineen, epäinhimillisyytenä, raakuutena ja murhina. Lisäksi välähdys jotain parempaa Schindler-tarinaan. Opas oli myös erinomainen - kiitos.

Stressitön kuljetus

3 päivän matka kaikilla raitiovaunuilla ja yli 40 ilmaista pääsyä museoihin ja kirkkoihin. En halua arvata kuinka monta raitiovaunua kävimme Krakovan ympäristössä jopa väärillä raitiovaunuilla, mutta se oli vain hauskaa. Helppo nouto kortit Hyvän rahan arvoinen ja ostaa jälleen seuraavalla matkallani Krakovaan. Säästi onni takseilla

Erittäin hyvä kulku. Olemme hyödyntäneet paljon mahdollisuutta katsella museoita. Schindlers Factory ja Rynek Underground suositellaan markkinoille. Tällä passilla voit myös kirjoittaa jonon Schindlers Factory -kassalle ja niin edelleen. Raitiovaunu oli myös erittäin helppo tarttua. Aja Nova Hutaan oli mielenkiintoinen.

Kierros oli todella mielenkiintoinen ja opas kertoi selkeää englantia puhuen kaiken mahdollisen. Oli helppo seurata, kun ymmärsi kunnolla kaiken mitä opas kertoi. Hyvä kierros ja erittäin mielenkiintoinen, suosittelen!

Ehdottomasti täydellinen vaihtoehto ilmaisilla bussi- ja raitiovaunumatkailijoilla ja sisäänkäynnillä! Otin 3 päivää!