Valitse päivämäärät

Oskar Schindlerin tehdas

Tutustu tarinaan, jossa mies pelasti yli 1200 juutalaista ja opi natsien miehittämästä Puolasta.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
  • Yksityiskierrokset
114 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/8

Oskar Schindlerin tehdas: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oskar Schindlerin tehdas? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Oskar Schindlerin tehdas : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 7 824 arvosteluun

sen arvoinen ei paljon tehdaskierrosta, jonka luulin sen olevan, mutta rakennus on muutettu erittäin mielenkiintoiseksi interaktiiviseksi museoksi. tällä hetkellä se on vähemmän dokumentti Schindleristä ja hänen tekemisistään, vaan katsaus 39-45-vuotiaiden Krakovan aikaan. Museon sisällä elokuvateatterissa näytellyssä elokuvassa on kokemuksia entisistä tehdastyöläisistä ja se oli siksi erittäin opettavainen ja se on ehdottomasti nähtävä. Alkuperäiset näyttelyesineet aina univormuista, aseista, asiakirjoista jne. ovat myös varsin mielenkiintoisia. Kaiken kaikkiaan siis kannattavaa. Vinkki: jos menet ensin Ausschwitziin, tehdaskierros on paljon järkevämpää. Vinkki #2: Normaali lippu riittää, opastettua kierrosta ei tarvita, koska kaikesta on englanninkieliset käännökset ja paljon selittäviä kylttejä on saatavilla koko museossa.

Tämä on erinomainen arvo ja loistava tapa nähdä kaupunki. On kuulokkeet, jotka toistavat kiertueen puolestasi, joten on erittäin helppo kuulla, mitä sanotaan. Buggy pysähtyy antaakseen sinulle paremman kuvan siitä, mitä näet, ja joistakin paikoista, joissa pääset pois ja nähdä kirkon sisällä. Suosittelisin tätä ehdottomasti muille.

KrakowCard on niin hieno konsepti. Kun saavuimme Krakovaan, kortit oli helppo noutaa Krakovan keskustasta. Voit määrittää siellä ja silloin, milloin haluat kortin olevan voimassa. Tarjolla on suuri valikoima nähtävyyksiä ja raitiovaunun käyttö on korvaamatonta.

Ostimme liput ja opastuksen etukäteen, mikä olikin oikea ratkaisu. Kierros antoi enemmän kuin osasi odottaa, vahva suositus!!

Mielenkiintoinen katsaus vanhaan tehtaaseen sekä Krakovan historiaan.