Oskar Schindlerin tehdas

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Oskar Schindlerin tehdas : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 6 571 arvosteluun

Kierros oli hyvä, samalla pääsi katsomaan muitakin museo kohteita. Itse tehdas Ei juurikaan kertonut Schindleristä joka oli hieman pettymys. Aikaa oli käytettävissä 1.5h ja olisi sielä pitempäänkin saanut ajan kulumaan. Kuljettaja oli todella ystävällinen ja kertoi alueen historiasta, vaikka meillä oli lisäksi vielä suomenkielinen audio-opastus.

Kierros oli todella mielenkiintoinen ja opas kertoi selkeää englantia puhuen kaiken mahdollisen. Oli helppo seurata, kun ymmärsi kunnolla kaiken mitä opas kertoi. Hyvä kierros ja erittäin mielenkiintoinen, suosittelen!

One of the best museum I have ever visited. The guide Mary was so brilliant! The main story about Poland`s and jews people situation during the wordl war 2 was told very well.

Kattava kertomus natsi miehityksen aikaisista olosuhteista. Alkuperäistä materiaalia ja esineitä säilynyt. Samoin alkuperäisiä dokumentteja on säilynyt.

Muuten oikein hyvä, mutta filmissä teksti vaihtui liian nopeasti, ei ehtinyt lukea kaikkea tekstiä. Puhuivat puolaa ja teksti oli englanniksi.