Suosittelemamme elämykset kaupungissa Oslo

Oslon vuonot: Kahden tunnin nähtävyysristeily

1. Oslon vuonot: Kahden tunnin nähtävyysristeily

Tutustu Oslon upeisiin vuonoihin ja niiden maisemiin. Nämä ainutlaatuiset vesitiet ovat jokaisen valokuvaajan unelma ja niissä virtaa kaupungin elinvoima. Tällä kahden tunnin venekierroksella voit nähdä idyllisten maisemien parhaat palat harvinaisesta perspektiivistä mereltä käsin. Kannelle noustuasi voit ostaa virvokkeita ja katsella koskemattoman luonnon kauneutta. Voit ajelehtia kapeissa salmissa, syvissä lahdissa ja saarisokkeloissa, joilla sijaitsee ihastuttavia kesämökkejä. Hauskalla kierroksella voit tutustua Norjan rannikkoon hauskalla tavalla ja nähdä maisemat samalla tavalla, kuin viikingit näkivät ne tutkimusmatkojensa aikaan.

Oslo: 24 tai 48 tunnin Hop-On Hop-Off bussikierroksen lippu nähtävyyksiin

2. Oslo: 24 tai 48 tunnin Hop-On Hop-Off bussikierroksen lippu nähtävyyksiin

Katsele kaikki Oslon tärkeimmät nähtävyydet kätevällä hop-on hop-off -kiertoajelulipulla. Ota stressi pois uudessa kaupungissa suunnistamisesta ja tunne, että voit ottaa aikaa jokaisen maamerkin tai nähtävyyden kohdalla. Valitse 24 tai 48 tunnin lippu, ja saat vierailustasi kaiken irti museoalennuksilla, informatiivisella äänioppaalla ja ilmaisilla kuulokkeilla. Tarkista yksityiskohtainen museoaikataulu esitteestä ja tiedät aina, milloin seuraava bussin nouto on ajoitettu. Löydä Oslon suurimmat kohokohdat, kuten Vigelandin veistospuisto, Norjan kulttuurihistoriallinen museo, viikinkilaivamuseo, Fram-polaarilaivamuseo, Akershusin linnoitus ja linna sekä Oslon kansallisooppera.

Oslo: Oslofjordin sähköinen risteily ääniopaskommentaarin kanssa

3. Oslo: Oslofjordin sähköinen risteily ääniopaskommentaarin kanssa

Risteile hiljaisella risteilyllä Oslon rannoilla ja Oslofjordin sisäsaarilla. Nauti viehättävistä maisemista ja kuuntele äänikommenttia puhelimellasi. Lähde liikkeelle Oslon keskustasta ja kulje kohti Oslofjordin sisäosaa sähköveneellä. Nauti risteilyn aikana tilavasta oleskelutilasta, jossa on panoraamaikkunat, tai tunne tuuli hiuksissasi suurella, täysin esteettömällä kannella. Harrasta hiljaisuutta ja lataa Voice of Norway -sovellus älypuhelimeesi. Saat tietää kaiken alueesta kuunnellessasi risteilyn selostusta, joka on saatavilla kuudella kielellä.

Oslo: Oslo Fjord Sightseeing Cruise

4. Oslo: Oslo Fjord Sightseeing Cruise

Aloita päiväsi ikimuistoisella seikkailulla, kun lähdet rauhalliselle risteilylle pitkin upeaa Oslon vuonoa. Tämä luonnonkaunis kierros tarjoaa henkeäsalpaavien näkymien lisäksi myös ääniopastuksen, jonka avulla saat arvokasta tietoa vuonon historiasta ja ympäröivistä alueista. Tule mukaan matkalle, joka on täynnä luonnonkauneutta, historiallisia maamerkkejä ja mahdollisuutta tutustua kiehtoviin museoihin. Risteilyn aikana nähtävät historialliset maamerkit: - Akershusin linnoitus - Oopperatalo - Munch-museo Aluksella on saatavilla välipaloja ja kuumia/kylmiä juomia. Tutustu Bygdøyyn, poistu laivasta 1:45 tunnin kuluttua ja vieraile: - Fram-museo - Norjan merimuseo - Kon-Tiki-museo Paluun yksityiskohdat: Paluu kaupungin keskustaan sähköveneellä klo 12:45, 15:15 tai 17:45 (kausittain). Vaihtoehtoisesti - käytä hop on hop -bussia tai tavallisia busseja omalla kustannuksella takaisin keskustaan. Älä missaa tätä tilaisuutta tutustua Oslon ihmeisiin - varaa risteilysi nyt!

Oslon vuonot kolmen tunnin illallisristeilyllä

5. Oslon vuonot kolmen tunnin illallisristeilyllä

Koe Oslon upeat vuonot perinteikkään puuveneen kyydistä. Risteile pitkin vesireittejä, jotka ulottuvat miltei kaupungin keskustaan. Kolmen tunnin illallisristeilyllä pääset tutustumaan kaupungin maisemiin henkilökohtaisesti, nauttien samalla tunnelmallisesta, täysin restauroidusta vanhanaikaisesta aluksesta. Loistokas laiva vie sinut ohi useiden saarten, kuten Hovedøyan, sekä Dynan majakan. Navigoi salmissa ja poukamissa, ja pistäydy suojaisiin lahtiin ottamaan kuvia pääkaupungista erilaisista kulmista. Vene seilaa läheltä Bygdøyn niemimaata, jolla sijaitsee monia kiinnostavia museoita ja rantoja, kuten esimerkiksi Hukin lahti. Näe merenkulkumuseo vanhoine laivoineen, sekä Framin upea museo, josta löytyy samanniminen jäänmurtaja-alus. Risteilyn aikana sinulle tarjoillaan norjalaisia katkarapuja, ja baarista saa paljon erilaisia lämpimiä ja kylmiä juomia.

Oslon kohokohdat: 3 tunnin pyöräkierros

6. Oslon kohokohdat: 3 tunnin pyöräkierros

Tutustu Osloon kolmen tunnin pyöräkierroksella, jolla näet kaupungin merkittävimmät nähtävyydet. Tutustu puistoihin, linnaan sekä Oslonvuonon alueeseen ja kuule oppaaltasi vinkit kaupungin parhaista baareista ja ravintoloista. Rento kierros soveltuu kaikenkuntoisille sekä -ikäisille, ja sillä pysähdytään ottamaan valokuvia ja vierailemaan nähtävyyksillä. Kierros lähtee Oslon keskustasta Viking Biking -liikkeeltä. Saat käyttöösi mukavan hybridipyörän, jolla voit polkea kaupungintalon aukiolla, jossa pidetään vuosittainen Nobelin rauhanpalkintoseremonia. Pyöräile Oslonvuonon pyörätiellä ja katsele upeita näkymiä kaupungin satamaan, saaristoon sekä sitä ympäröiville vuoristoille. Jatka matkaasi Akershus Festningin keskiaikaiselle linnalle. Hyppää pois pyöräsi selästä ja tutustu linnoituksen valleihin. Polje sitten Karl Johansin katua pitkin, joka on Norjan tunnetuin bulevardi. Näe parlamenttitalo, kansallisteatteri, yliopisto sekä kuninkaallinen palatsi. Pyöräile sitten upean kuninkaallisen puutarhan läpi ja näe Frognerin uusklassinen kaupunginosa sekä maailmankuulu patsaspuisto. Tutustu upeaan Oslonvuonoon ja siellä sijaitsevaan piilossa olevaan rakennukseen. Polje lopuksi vielä Aker Bryggen ostosalueen läpi takaisin Viking Biking -liikkeelle, jonne kierroksesi päättyy.

Oslo: Oslofjord-risteily

7. Oslo: Oslofjord-risteily

Lähde Aker Brygggeltä ja risteile vuonolle hiljaisella hybridisähköveneellä. Ihaile näkymiä aluksen sivuilla olevista suurista panoraamaikkunoista. Osaa ohittaa muutama Oslofjordin ikoninen nähtävyys, kuten Dyna Fyr, Heggholmen fyrstasjon, oopperatalo, Akershusin linnoitus ja Oslo Fjord Sauna. Kierroksen aikana oppaasi kertoo mielenkiintoisia faktoja luonnosta ja villieläimistä, jotka elävät Oslon kaupungissa ja sen ympäristössä.

Oslo: Paradox Museum Pääsylippu

8. Oslo: Paradox Museum Pääsylippu

Kokeile maailman suurinta kokoelmaa paradoksiin perustuvia näyttelyesineitä tällä lipulla Paradox Museum Oslossa. Uppoudu elämykselliseen moderniin taiteeseen, joka on elämää suurempaa. Ota hauskoja ja mielenkiintoisia kuvia, joita voit jakaa ystäviesi ja perheesi kanssa. Kirjaudu sisään ja näytä lippusi sisäänkäynnillä ennen ajoitettua sisäänpääsyaikaa. Seuraa opasteita näyttelyiden sokkelon läpi, joka on suunniteltu koettavaksi yksisuuntaisessa virtauksessa. Saat uskomattomia kuvia illuusioista merkittyjen valokuvauspisteiden avulla, joista saat parhaan kuvakulman. Ota arvoitus pois näyttelyesineistä kuvauksilla, jotka selittävät "mitä tehdä" ja "mitä tapahtuu". Opi lisää inspiroivaa tietoa skannattavien QR-koodien avulla. Kysy rohkeasti valokuvia koskevia kysymyksiä tai pyydä henkilökunnalta apua ryhmäkuvien ottamiseen. Ennen kuin palaat todellisuuteen, käy Paradox-putiikissa, jossa myydään erilaisia pelejä, vaatteita, matkamuistoja, muistoesineitä ja vempaimia.

Oslo: Hop on hop off -bussikierros

9. Oslo: Hop on hop off -bussikierros

Vietä päivä Skandinavian vanhimmassa pääkaupungissa, Oslossa, katsellen nähtävyyksiä avokattoisen kaksikerroksisen kierrosbussin kyydistä. Lippusi on voimassa 24 tuntia ja sen avulla voit hypätä bussin kyytiin sekä pois kyydistä milloin haluat. Nauti 360 asteen näkymistä avokattoisen bussin kyydistä ja opi lisää kaupungin historiasta kätevän äänioppaasi avulla. Hyppää pois Ibsen-museolla, joka on omistettu norjalaisen 1800-luvun näytelmäkirjailijan ja runoilijan elämälle sekä töille, tai tutustu kuninkaalliseen linnaan, jossa Norjan ja Ruotsin kuningas Kaarle III Juhana asui ja joka on nykyisen Norjan monarkian virka-asunto. Muita reitin huippunähtävyyksiä ovat muun muassa Viikinkilaivamuseo, Fram-museo, Norsk Maritimt -merimuseo, Vigelandin patsaspuisto sekä Oslon oopperatalo. Kierroksen pysäkit: 1. Kansallisteatteri / Oslon kuninkaallinen linna / Karl Johans gate 2. Majorstuen (kuljetus Holmenkolleniin) 3. Frognerin puisto & Vigelandin puisto 4. Norjan kulttuurihistorian museo 5. Viikinkilaivamuseo 6. Kon-Tiki-museo / Fram-museo / Merenkäyntimuseo 7. Viikinkilaivamuseo 8. Norjan kulttuurihistorian museo 9. Oslon oopperatalo / Ekebergparken-veistospuisto 10. Oslon tuomiokirkko 11. Norjan parlamenttirakennus / Kansallismuseo 12. Oslon risteilyterminaali 13. DFDS-lauttaterminaali 14. Oopperatalo

Oslo: 3 ruokalajin illallisristeily Oslofjordilla

10. Oslo: 3 ruokalajin illallisristeily Oslofjordilla

Käy laivalla iltamatkalla Oslofjordin halki. Jätä kaupungin hälinä taaksesi ja nauti Oslofjordin rauhallisista vesistä. Inspiroidu sen vehreistä saarista, joissa on viehättäviä majakoita, kuten Dyna Fyr. Hyödy ulkokannelta ja sisätilojen oleskelutiloista, joiden panoraamaikkunat takaavat hyvän näkymän miltä tahansa istumapaikalta. Miehistö tarjoilee herkullisen illallisen paikalliselta catering-kumppanilta. Lisäostoksena voit parantaa illalliskokemustasi valitsemalla yhden huolellisesti kuratoiduista viineistämme, jotka täydentävät ruokamme täydellisesti. Kun olet nauttinut ateriasi, voit ihailla henkeäsalpaavaa Oslon taivaanrantaa, kun risteilet kaupungin ikonisimpien nähtävyyksien, kuten oopperatalon ja Akerin linnoituksen, ohi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Oslo
Vuonot ja vuoristot, yöelämä ja museot – Norjan pääkaupungissa ei ole koskaan tylsää hetkeä.

Parhaat aktiviteetit

Oslo: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

92 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 6

Immersiivisiä elämyksiä

Oslo: Koe enemmän

Näytä kaikki

Oslo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Oslo?

Nämä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Oslo

Oslo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oslo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Oslo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 815 arvosteluun

Upea kiertue, näet paljon ja siellä on monia asemia. Jos pysäkillä ei kuitenkaan ole tiimiä, linja-autonkuljettajat eivät voi kertoa sovelluksessa olevasta kupongista, kuulutko heidän palveluntarjoajalle. Linja-autonkuljettaja halusi lähettää meidät uudelleen ulos, mutta sitten vei meidät mukaansa. Bussit ovat erittäin täynnä. Lähes aina löytyy paikka kahdelle, mikä on perheille vaikeaa.

Loistava risteily. Nauttii täydet 2 tuntia. Erittäin ystävällinen henkilökunta laivalla. Varasin risteilyn vain risteilypäivän aamuna. Hienoa, että pystyin varaamaan paikan, vaikka vene näytti melko täyteltä. Voi tulla todella kylmä tuulen takia. Näin arvosteluja, joissa neuvottiin kerrostamaan, ja se todella auttoi.

Siisti menopeli. E-lippua ei tarvitse vaihtaa No Use -lipuksi. olla 30 minuuttia ennen lähtöä (pitkä odotus täydessä auringonpaisteessa) Laivalla on runsaasti tilaa asettua ja kuluttaa, riippuu matkalla olevien henkilöiden määrästä. Kuulumaton ääni koko veneen etuosassa

Keskeiset nähtävyydet tuli kätevästi nähtyä pyörällä. Osalla pysähdyttiin kiertelemään, tahti oli sopiva. Oppaalla erinomaiset jutut!

Erittäin mukava ja leppoinen, näki kivasti Osloa vesiperspektiivistä!