Tekemistä kohteessa Oslo

Vuonot ja vuoristot, yöelämä ja museot – Norjan pääkaupungissa ei ole koskaan tylsää hetkeä.

Oslo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Oslo parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat kohteen Oslo parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Oslo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oslo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Oslo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 301 arvosteluun

Upea tapa nähdä Oslo! Museot olivat mahtavia ja helppoja navigoida tämän passin avulla. Jopa raitiovaunuilla ja busseilla. Meillä ei ollut ongelmia tulla sisään ja ulos kaikissa museoissa. Se kulkee nopeasti ja itään. Ainoa haaste oli päivittäisen kiertueesi suunnittelu, koska sinulla on vain niin paljon tekemistä päivässä. Saimme 2 päivän lipun ja toivomme, että saisimme 3 päivän lipun, mutta kaikki on hyvin. Teemme tämän uudelleen Tukholmassa. Kiitos!

Loistava risteily. Nauttii täydet 2 tuntia. Erittäin ystävällinen henkilökunta laivalla. Varasin risteilyn vain risteilypäivän aamuna. Hienoa, että pystyin varaamaan paikan, vaikka vene näytti melko täyteltä. Voi tulla todella kylmä tuulen takia. Näin arvosteluja, joissa neuvottiin kerrostamaan, ja se todella auttoi.

Oslon pass on hieno. Rakastimme kaikkia museoita, mutta voit kuitenkin käydä sen kautta suoraan Oslon pass -sovelluksen kautta. Ostin sen Get You Guiden kautta ja se maksoi minulle 30 minuuttia lyhyeltä matkaltani, koska minun piti mennä luontokeskukseen hakemaan paperikopiolippuja. Mene suoraan Oslon passin kautta

Nautimme kaikista passin käyttämisestä ja kaikesta sen tarjoamasta toiminnasta.

Erittäin mukava ja leppoinen, näki kivasti Osloa vesiperspektiivistä!