Tekemistä kohteessa
Oxford

Historialliset korkeakoulut, keskiaikainen yliopisto ja kiehtovat museot odottavat oppimisen tyyssijassa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Oxford: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oxford? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Oxford : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 8 462 arvosteluun

Super järjestetty kiertue, opas Rachel oli ihana, hauska ja erittäin motivoitunut - opimme myös paljon uutta ja tunsimme olomme hyvissä käsissä koko ajan. Ajoimme ensin Oxfordiin minibussilla (jossa on myös latausmahdollisuus), wc-tauko sisältyi, siellä oli mielenkiintoinen kierros ja vapaa-aika lounaalle ja sitten jatkoimme studioille, jotka ovat jättimäisiä, vajaan tunnin ajan. Pelkästään kiertueen/kuljetuksen lisämaksu on ehdottomasti sen arvoinen ja meillä oli mahtava lomapäivä!

Meillä oli vain viikko nauttia Yhdistyneestä kuningaskunnasta, ja tämä matka teki viimeisen päivän päätteeksi BANGilla! Kyllä, on paljon pakattavaa yhdessä päivässä, mutta se oli täysin sen arvoista. Tee itsellesi palvelus ja maksa paketti lipuilla, koska et halua missata bussiasi jonossa. Matkaoppaamme Nigel oli poikkeuksellinen ja toimitti hyvää historiaa ja kuuluisaa brittiläistä huumoria. Jokainen, joka harkitsee matkaa, tee se!

Well organized tour, with guide Simon and coach driver Ahmed. Enough time to see all the places and in good time back to London. We had paid for entrances but due to some slip in the office, were given wrong tour tickets at the check in. Thanks to Simon, things were sorted out and we got what we had paid for :). Also the partial refund for Windsor entrance was sent promptly.

Ainutlaatuinen kokemus, kaveri, joka vei meidät Oxfordiin ja studioihin erittäin ystävällinen ja hyvä, hänen nimensä on Oz! Studioilla on show ja myös Oxford, mutta suosittelen niille, jotka haluavat nähdä Harry Potter -paikat siellä Oxfordissa, menemään arkisin, koska viikonloppuisin ne ovat kiinni paitsi Divinity Schoolin juhlasali.

Paras touri kaikille Potter faneille!! The best tour to every Potter fan!!