Valitse päivämäärät

Oxfordin yliopisto

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Hop-on hop-off -kierrokset
51 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 51

Oxfordin yliopisto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oxfordin yliopisto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Oxfordin yliopisto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 163 arvosteluun

Super järjestetty kiertue, opas Rachel oli ihana, hauska ja erittäin motivoitunut - opimme myös paljon uutta ja tunsimme olomme hyvissä käsissä koko ajan. Ajoimme ensin Oxfordiin minibussilla (jossa on myös latausmahdollisuus), wc-tauko sisältyi, siellä oli mielenkiintoinen kierros ja vapaa-aika lounaalle ja sitten jatkoimme studioille, jotka ovat jättimäisiä, vajaan tunnin ajan. Pelkästään kiertueen/kuljetuksen lisämaksu on ehdottomasti sen arvoinen ja meillä oli mahtava lomapäivä!

Oppaamme oli James. Darren tuli myös mukaan ja hän oli erittäin mukava. James oli iloinen ja iloinen voidessaan antaa meille tietoa Stratfordista, Oxfordista ja cotswoldin kylästä, jossa vierailimme. James asuu Stratfordissa, joten hänellä oli hyviä suosituksia ruoasta ja tekemistä. Kaikki sujui ajallaan vähennettynä paluumatkalla, mutta se johtui tienrakennuksesta. Oli ihana päivä, kiitos!

Ainutlaatuinen kokemus, kaveri, joka vei meidät Oxfordiin ja studioihin erittäin ystävällinen ja hyvä, hänen nimensä on Oz! Studioilla on show ja myös Oxford, mutta suosittelen niille, jotka haluavat nähdä Harry Potter -paikat siellä Oxfordissa, menemään arkisin, koska viikonloppuisin ne ovat kiinni paitsi Divinity Schoolin juhlasali.

Guide Mike with the thousands stories about the backgrounds of the Harry Potter books and movies made this trip epic. Fanny and intelligent guiding. He has really done his recearch. Thank you!

Paras touri kaikille Potter faneille!! The best tour to every Potter fan!!