Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Oxfordshire

Parhaat aktiviteetit

Oxfordshire: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Oxfordshire parhaat nähtävyydet?

Kohteen Oxfordshire parhaat nähtävyydet ovat:

Oxfordshire: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Oxfordshire? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Oxfordshire : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 11 737 arvosteluun

Super järjestetty kiertue, opas Rachel oli ihana, hauska ja erittäin motivoitunut - opimme myös paljon uutta ja tunsimme olomme hyvissä käsissä koko ajan. Ajoimme ensin Oxfordiin minibussilla (jossa on myös latausmahdollisuus), wc-tauko sisältyi, siellä oli mielenkiintoinen kierros ja vapaa-aika lounaalle ja sitten jatkoimme studioille, jotka ovat jättimäisiä, vajaan tunnin ajan. Pelkästään kiertueen/kuljetuksen lisämaksu on ehdottomasti sen arvoinen ja meillä oli mahtava lomapäivä!

Well organized tour, with guide Simon and coach driver Ahmed. Enough time to see all the places and in good time back to London. We had paid for entrances but due to some slip in the office, were given wrong tour tickets at the check in. Thanks to Simon, things were sorted out and we got what we had paid for :). Also the partial refund for Windsor entrance was sent promptly.

Se oli mahtavaa!!!! Kiertue oli täydellisesti järjestetty, opas Eva oli erittäin viihdyttävä ja helposti ymmärrettävä, hänellä oli paljon sisäpiiritietoa ja kaikki oli erittäin hyvin suunniteltua, mukaan lukien tietokilpailu bussin lopussa. Kuljettaja ajoi erittäin hyvin. Ja sijainti on tietysti ehdoton unelma!!!!

Guide Mike with the thousands stories about the backgrounds of the Harry Potter books and movies made this trip epic. Fanny and intelligent guiding. He has really done his recearch. Thank you!

Paras touri kaikille Potter faneille!! The best tour to every Potter fan!!