Padrão dos Descobrimentos

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Padrão dos Descobrimentos: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Padrão dos Descobrimentos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Padrão dos Descobrimentos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 433 arvosteluun

Heinäkuusta 2021 lähtien liikennöi 2 linjaa, (vihreä) linnalinja, joka vie sinut tiukan historiallisen keskustan läpi kohti Sao Jorgen linnaa pienemmällä bussilla (noin 40 min meno-paluumatkaan) ja avoin. 'ylempi kaksikerroksinen (punainen) Belem-linja, joka vie sinut ulospäin varsinaisesta Lissabonista Belemin kuntaan ja esittelee kuuluisaa rannikkopuolustustornia ja muistomerkkiä löytöjen aikakaudelle (noin ja tunti ja 10 minuuttia). Belemissä voit myös vierailla Pyhän Jeronimon luostarissa, Vasco da Gaman haudalla ja merimuseossa. Ääniopas on erittäin informatiivinen ja helposti ymmärrettävä, ja siinä on miellyttävät väliajat paikallista fado-musiikkia. Varasimme myös veneretken Lissabonin keskustan ja Belemin välillä 12 euron lisämaksusta per henkilö. Kun lähdimme kiertueelle, se oli melko tyhjä, joskus olimme ainoita ihmisiä bussissa, epäilemättä Portugalin Covid-toimenpiteiden takia, jotka pelottivat ulkomaisia turisteja, mikä on sääli!

Nautimme perusteellisesti hop on hop off -kokemuksesta Lissabonissa. Teimme tämän seuraavana päivänä yksityisen pienryhmäkierroksen jälkeen Lissabonissa, koska meillä oli mahdollisuus palata ja nähdä asioita, joista nautimme yksityiskohtaisemmin. Bussit olivat siistejä, kaikki toimi hyvin ja ajoissa. Käytämme säännöllisesti näitä busseja kaupungeissa ympäri maailmaa. Iloinen voidessamme tukea kokemustamme Lissabonissa ja suositella. Meillä oli täydellinen sää.

Ainoa hyvä asia on, että sinulla on mahdollisuus nähdä paljon lyhyemmässä ajassa kuin mikään muu. Ostin lipun kolmeen bussiin, mutta minulla on aikaa käyttää se Cascaisiin. Talvella se on vaikeaa, koska reittiä on vain 2 päivässä. Ja pysähdykset pitäisi tunnistaa enemmän. Esimerkki: Belemissä ei ollut linja-autopysäkille osoittavaa kylttiä. Heidän pitäisi korjata tulpat, monet niistä eivät toimineet.

Se oli hienoa :) Olimme veneessä 5 + 2. Se oli täydellinen. Opimme paljon rannikoista, tyhjistä rakennuksista ja tehtaista matkan varrella. Valitettavasti sää ei ollut hyvä, mutta miehistö ei voi tehdä mitään asialle. Varasimme kiertueen uudelleen auringonlaskutakuulla :)

Liikenne on hyvin järjestetty Lissabonissa. Hyvin ajoissa, voit jopa ladata puhelimesi bussilla. Hyppäämällä hopilla tai bussilla pääset kauneimpiin paikkoihin, mutta keskustassa on selvitettävä mikä pysäkki on sinulle parhaiten. Lähtökohta on erittäin kiireinen.