Valitse päivämäärät

Palace of Westminster, United Kingdom

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Muut elämykset
22 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Palace of Westminster, United Kingdom: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palace of Westminster, United Kingdom? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 341 arvosteluun

Loistava kokemus! Toivon vain, että tietäisin kuuluttajalta aikaisemmin, että lähestymme Big Beniä ja joitain muita maamerkkejä, jotta olisin voinut juosta yläkertaan ottamaan kuvia. Tai että he olisivat pysähtyneet hieman kuvien ottamiseen ennen kääntymistä. Muuten se oli niin mukava matka hyvän iltapäiväteen ja sormivoileipillä, leivonnaisilla jne.

Leppoisa yhdistelmä nähdä erilaista Lontoota nauttien Aftenoon tea

Lipun tilaaminen etukäteen sujui helposti netin kautta. Tarjoiluhenkilökunta oli ystävällistä. Täytetyt leivät, sconesit ja makeat pikkupalat olivat maukkaita ja tarjottavaa oli tarpeeksi; maha tuli täyteen. Risteily kesti 1,5 h, mikä oli sopiva pituus. Myös lapset viihtyivät.

Tämä oli hauskaa ja yksi rentouttavimmista asioista, joita teimme matkallamme. Kun olet juonut teetä, muista suunnata yläkerralle saadaksesi upeita kuvia ohittaessasi eri nähtävyyksiä. Paluumatkalla he korostavat erilaisia nähtävyyksiä

Rauhallinen iltapäivä Thamesilla

Hyvät tarjoilut, leipiä oli kai viittä sorttia ja nirso matkakumppaninikin (10v.) söi vatsansa täyteen. Sconesit olivat hiukan kuivia omaan makuuni, mutta en olisi jaksanut enempää syödäkään...

yksi matkamme kohokohdista.

Hyvä palvelu ja tarjoilu. Sadesäästä huolimatta miellyttävä kokemus. Opastus hyvä.