Palacio de Buenavista

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
2 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Palacio de Buenavista: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palacio de Buenavista? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palacio de Buenavista : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 492 arvosteluun

Kaunis kokoelma ja ääniopas hämmästyttävällä hinnalla, joka on ilmoitettu sovelluksessa täällä. Henkilökohtaisesti se maksaisi paljon enemmän ja olen iloinen, että löysimme tämän sovelluksen ja palvelut täältä! Ääniopas oli erittäin mielenkiintoinen ja esityksessä oli paljon upeita kappaleita. Brassaï-kokoelma on täysin sen arvoinen, sillä valokuvat ja Brassaïn ja Picasson sekä muiden taiteilijoiden kietoutunut historia oli merkityksellistä ja kaunista. En suosittele alle 15-vuotiaille lapsille katsomaan molempien näyttelyiden taideteoksia, koska osa sisältää S-hyökkäystä ja alastomuutta.

Kaupungin historiallisen osan keskustassa Picasso-museo oli mukava tapa viettää pari tuntia. Kronologisesti aseteltuna voit jäljittää taiteilijan kehityksen hänen viimeisiin vuosiin - ääniopas oli enemmän kuin hyödyllinen. Paikan päällä oleva kahvila oli halpa ja iloinen istuimilla sisätiloissa ja patioalueella. Kannattaa käydä.

Se oli sen arvoista vain, koska Picasso asui Malagassa. Todella nopea nähdä kaikki. Voit ostaa lippuja vapaapäivänä ja jos olet ostanut ne verkosta, voit ohittaa jonot ja mennä suoraan sisään. Tätä ei mainita missään, joten lipun omaavat ihmiset odottavat samaa jonoa...

Yltäkylläinen taideanti, joka synnytti paljon ajatuksia ja koettua.

Muutoin upea taideanti kaikissa ulottuvuuksissa, mutta kahvio hyvin vaatimaton. Taidemuseossa olisi jaksanut tankata Picassoa pidempään, jos tarjolla olisi ollut muutakin kuin kuivaa croissanttia.