Valitse päivämäärät

Palais Garnier - Opera National de Paris

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
28 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 28

Palais Garnier - Opera National de Paris: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palais Garnier - Opera National de Paris? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palais Garnier - Opera National de Paris : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 11 579 arvosteluun

Erittäin hyvä saada hyvä yleiskuva Pariisista ja kokea tärkeitä nähtävyyksiä lyhyessä ajassa. Bussit kulkevat säännöllisesti lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan. Ääniopas tarjoaa erittäin kattavaa ja mielenkiintoista tietoa. Bussinkuljettajat ovat erittäin ystävällisiä. Unohdin älypuhelimeni bussiin, ja tietokeskuksen linja-autonkuljettajat löysivät BigBusin, jossa olimme, ja se oli itse asiassa yhä siellä. Pystyimme sitten viemään toisen BigBusin ilmaiseksi Notre Dameen, missä bussinkuljettaja odotti minua kännykkällään. Se oli erittäin, erittäin asiakasystävällinen.

Nautimme todella iltakierroksesta avoimen ylälinjan bussissa! Oli mukava kokemus nähdä Pariisin nähtävyydet valaistuna yöllä. Voimme suositella kiertuetta. On myös mukavaa, että saat tietoa Pariisin nähtävyyksistä kaikilla kielillä kuulokkeiden kautta.

Kiertue oopperan sisällä on sen arvoinen. Teimme ohjauksen itse, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä ääniohjattu. Kaikki sisällä on kaunista! Se on taiteen ja historian henkäys, joka on vierailun arvoinen. Menisi takaisin miljoona kertaa, epäilemättä!

Erinomainen, hyvä kuljettaja. Näimme kaupungin symbolisimmat monumentit. Minun täytyy vain nähdä panteoni. Kolofoni Eiffel-tornin kanssa. 100% suositeltavaa

Fantastinen kokemus niille, jotka haluavat vierailla kaupungissa illalla