Palais Garnier - Opera National de Paris

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Palais Garnier - Opera National de Paris: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palais Garnier - Opera National de Paris? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palais Garnier - Opera National de Paris : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 7 136 arvosteluun

Pariisi on niin hajallaan, mutta kaunis, että päätimme tehdä avoimen ylätason bussikierroksen saadaksemme suuntamme ja nähdäksemme mahdollisimman paljon muutamassa tunnissa. Kommentti oli paikoin hieman hajanaista, mutta se oli informatiivinen ja hauska. Meitä siunattiin upealla auringonpaisteella, vaikka se oli kylmä, mikä teki erinomaisen retken. Kaikki suosituimmat nähtävyydet Eifel-tornista Notre Dameen

He tarjoavat kuulokkeet vieraille, mutta meille ei kerrottu ensimmäisessä bussissa, johon hyppäsimme. Toinen oli kuitenkin erittäin mukava ja antoi meille kuulokkeet kuunnella. Toivon, että aukioloaikoja olisi voitu pidentää, koska klo 17.00 oli meille hieman aikaista, koska Pariisissa oli niin paljon nähtävää ja tehtävää.

Opera de Garnier on niin tärkeä tietää, millainen on Eiffel -torni ja Louvre. Se on upea taideteos. Ääniopas on ehdottomasti paras kaikista niistä, joita olisit voinut käyttää millä tahansa matkalla. Suosittelen ehdottomasti tätä vierailua.

Juuri sitä mitä luvataan. Helppo pääsy liikennevälineille, informatiivinen selostus ja reitti kattaa kaikki tärkeimmät kiinnostavat kohteet. Suosittelen ehdottomasti varsinkin jos ensimmäinen matka kaupunkiin

Helppo vierailla kun liput oli ostettu valmiiksi. Sai itse kiertää ja viipyä niin kauan kuin halusi. Suosittelen!