Lisää päivät

Palais Garnier - Opera National de Paris

Palais Garnier - Opera National de Paris: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

1. Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Koe Pariisin parhaat puolet vain yhdessä, kahdessa tai kolmessa päivässä tällä hop-on hop-off -kierroksella! 100-prosenttisesti puhtaat bussit tarjoavat mukavan ja kätevän tavan tutustua kaupungin tärkeimpiin maamerkkeihin ja nähtävyyksiin, kuten Louvre-museoon, Notre-Damen katedraaliin, Champs-Elysées'lle, Riemukaarelle, Eiffel-torniin ja paljon muuta. Kaupunkikierroksen aikana voit käyttää audio-oppaan selostusta oppiaksesi lisää Pariisista ja hypätä pois millä tahansa pysäkillä tutustuaksesi nähtävyyksiin tarkemmin. Käy Louvre-museossa, ihaile Notre Damen katedraalia, tee ostoksia Champs-Elysées-kadulla, käy Riemukaaren huipulla tai Eiffel-tornissa ja nauti upeista näkymistä kaupunkiin. Kävele Latinalaisessa korttelissa, Marais'ssa tai Ile de Saint Louis'ssa ja opi lisää Pariisista audio-oppaan selostuksen avulla. Pikkulapsille on tarjolla lapsiystävällinen kanava englanniksi ja ranskaksi. Lippusi on voimassa 24, 48 tai 72 tuntia ensimmäisestä validoinnista lähtien, ja voit nousta bussiin ja poistua siitä niin monta kertaa kuin haluat voimassaoloaikana. Reitin pysäkit ovat seuraavat: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Pariisi2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Pariisi4. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Pariisi6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Pariisi7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Pariisi10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Pariisi

Pariisi: Opera Garnier -pääsylippu

2. Pariisi: Opera Garnier -pääsylippu

Monivivahteinen ja näyttävä barokkityylinen Opéra Garnier on yksi Ranskan toisen keisarikunnan arkkitehtuurin ylellisimmistä esimerkeistä. Hyödy nopeasta ja helposta pääsystä tähän mahtavaan rakennukseen Pariisin keskustassa. Oopperan nuoren arkkitehdin, Charles Garnierin, mukaan nimetty, vuonna 1875 käyttöön vihitty oopperatalo on Euroopan suurin. Voit ihailla pronssisen Pythonisse-veistoksen kiemurtelevia käärmeitä ennen kuin kiipeät ylös Grand Escalieria, eli rakennuksen pääportaikkoa pitkin. Kuvittele vannehameiden kahina ihaillessasi henkeäsalpaavaa sisustusta ja käveleskellessäsi läpi valtavien lämpiöiden, jotka on koristeltu mosaiikeilla, värikkäillä marmoripylväillä ja lehtikullalla. Katsoitpa mihin suuntaan tahansa, joka puolella on paljon nähtävää ja ihasteltavaa. Tulet saamaan digitaalisen lippusi heti varauksen jälkeen – esitä se oopperatalon sisäänkäynnillä päästäksesi nauttimaan vierailustasi.

Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

3. Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

Tämän elämyksen aikana voit ihailla Pariisin vaikuttavaa maisemaa kaksikerrosbussin kyydistä. Hop-on hop-off -kierroksen pituudeksi voit valita joko 24 tai 48 tuntia. 48 tunnin deluxe-päivitykseen kuuluu myös lippu Seine-joen venekierrokselle. Näe muun muassa Sacre Coeur ja Notre Dame sekä muita nähtävyyksiä. Ihaile Opera Garnieria, Champs-Elysées'tä, Louvrea ja historiallisesti merkittävää Grand Palaisia. Päivittäisiä lähtöjä sisältävällä kierroksella on myös selostus. Kierroksella on useita pysäkkejä, joilta voit aloittaa kierroksen Eiffel-torniChamps de MarsOpéra GarnierLouvre-Pyramide, Big Busin toimipisteLouvre-Pont des ArtsNotre DameMusée d’OrsayChamps-ElyséesGrand PalaisTrocadéro

Pariisi: Hop-on Hop-off -bussikierros ja Seinen risteilypaketti

4. Pariisi: Hop-on Hop-off -bussikierros ja Seinen risteilypaketti

Nauti joustavaa tapaa tutustua kaikkiin Pariisin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja maamerkkeihin sekä maalla että vedessä kestävässä avoimessa hop-on hop-off-bussissa. Aja Louvren museon, Notre-Damen katedraalin, Champs-Elysées'n, Eiffel-tornin ja muiden nähtävyyksien ohi ja hyppää pois haluamallasi pysäkillä. Lippuusi sisältyy myös Vedettes de Paris Seinen jokiristeily, joka lähtee Eiffel-tornilta. Lähde risteilylle ja tutustu Pariisiin ja sen monumentteihin eri näkökulmasta. Näe Unescon maailmanperintökohteeksi nimetyt jokirannat ja kuuluisat sillat, kuten Pont de Bir-Hakeim, Pont Alexandre III, Pont Neuf ja monet muut. Voit käyttää passia 1 tai 2 peräkkäisenä päivänä. Keskity huippunähtävyyksien tutkimiseen, jos sinulla on vain 1 päivä aikaa Pariisissa, tai käytä aikaa 2 päivän aikana ja tutustu viehättäviin kaupunginosiin, kuten Saint-Germainiin, Latinalaiskortteliin ja Le Marais'hin. Passisi on voimassa lunastushetkestä alkaen, ja voit käyttää sitä rajattomasti ennen sen voimassaolon päättymistä. Bussin pysäkit: 1: 1. HAUSSMANN - GRANDS MAGASINS - 13, rue Auber 75009 Pariisi. 2. OPERA GARNIER - 49, avenue de l'Opéra 75002 Pariisi. 3. MUSEE DU LOUVRE - Place du Carrousel 75002 Pariisi. 4. NOTRE-DAME - 4, rue du Petit Pont 75005 Pariisi. 5. MUSEE D'ORSAY - 8, quai Anatole-France 75007 Pariisi. 6. CONCORDE - 12, place de la Concorde 75008 Pariisi. 7. CHAMPS-ELYSEES - GEORGE V -116, avenue des Champs-Elysées 75008 Pariisi. 8. TROCADERO - 15, avenue du Président Wilson 75016 Pariisi 9. TOUR EIFFEL - 69, quai Branly 75007 Pariisi. 10. PONT ALEXANDRE III - INVALIDES - 41, quai d'Orsay 75007 Pariisi

Pariisi: Kahden tunnin yökierros avokattobussilla

5. Pariisi: Kahden tunnin yökierros avokattobussilla

Matkaa Pariisin sydämeen auringonlaskun jälkeen ja ihaile Valojen kaupungin upeasti loistavia monumentteja eturivipaikalta. Astu avokattoisen bussin kyytiin Champs-Elysées'llä ja aloita nähtävyyskierros, jolla voit ihailla muun muassa Eiffel-tornia, Notre-Damea ja monia muita kohteita. Katsele Louvren lasipyramidin rakenteita samalla, kun kuuntelet englantia ja ranskaa puhuvan oppaan selostusta, tai monikielistä audio-opasta. Saat lisäksi ilmaisen etulehtisen, jossa on erityistarjouksia ja suosituksia.

Pariisi: Opera Garnier ja Seine-joen risteilyliput

6. Pariisi: Opera Garnier ja Seine-joen risteilyliput

Tämän yhdistelmäkierroksen avulla pääset sisään 2 Pariisin kuuluisimpaan kulttuurinähtävyyteen. Palais Garnier tai Opéra Garnier on 1 979-paikkainen oopperatalo. Kun uusi oopperatalo, Opéra Bastille, avattiin Place de la Bastillelle, Palais Garnier aloitti toimintansa ensisijaisesti balettina. Teatteri on ollut Ranskan historiallinen muistomerkki vuodesta 1923 lähtien. Tapaa sen jälkeen Eiffel-tornin vieressä pariisilaiselle veneelle Seine-joen risteilylle. Rentoudu samalla kun mietit Pariisin historiaa ja ihaile sen monia monumentteja, kuten Louvre-museota, Orsay-museota, Notre Damen katedraalia ja monia siltoja ainutlaatuisella arkkitehtuurillaan. Veneessä oleva ääniopas on saatavilla 13 kielellä, ja sitä voi kuunnella myös älypuhelimen sovelluksesta. Ostaessasi voit käyttää lippuasi milloin tahansa, ja se on voimassa lipussa ilmoitettuun päivämäärään asti.

Pariisi: Avoin joulubussikierros

7. Pariisi: Avoin joulubussikierros

Anna Pariisin taika ja romantiikka viedä mukanasi vihreän sähköbussin avonaisesta katosta käsin. Ohita ooppera, Place Vendôme, Concorde, Champs Elysées, Eiffel-torni, Louvre-museo, suuret tavaratalot ja monet muut. Tutustu "valon kaupunkiin" ja uppoa joulun tunnelmaan. Ihaile jouluvaloilla valaistua kaupunkia ja kuuntele äänikommenttia, joka sisältää perinteisiä joululauluja. Jaa tämä erityinen hetki rakkaidesi kanssa.

Muotinäytös Galeries Lafayette Haussmannilla

8. Muotinäytös Galeries Lafayette Haussmannilla

Matka Pariisiin ei ole täydellinen ilman muotinäytöksessä käyntiä. Tämä on uniikki mahdollisuus tutustua viimeisimpiin trendeihin ja muotimaailman nimiin. Tämä kauppakeskuksen sydämessä järjestettävä puolen tunnin muotinäytös inspiroi ja viettelee sinut, ja saat nähdä uuden sesongin huipputuotteet. Näytös alkaa joka perjantai klo 15.00 Opera Theatrella Galeries Lafayette Paris Haussmannin neljännessä kerroksessa (lähellä alusvaateosastoa).

Pariisi: yöbussikierros audiooppaan kanssa

9. Pariisi: yöbussikierros audiooppaan kanssa

Kokeile Pariisin taikaa ja romantiikkaa yöllä bussikierroksella. Seuraa kaupungin heräämistä henkiin auringon laskiessa ja valojen syttyessä 100-prosenttisen ympäristöystävällisen avobussin mukavuudesta. Hämmästele Pariisin ikonisimpia nähtävyyksiä, kuten oopperaa, Champs Elysées'tä, Eiffel-tornia, Louvre-museota ja paljon muuta, kaikki kauneimmillaan ja kimmeltävimmillään. Näe valon kaupunki kaikessa loistossaan, kun valot syttyvät yöllä.

Pariisi: Paradox Museum Pääsyliput

10. Pariisi: Paradox Museum Pääsyliput

Käy tutustumassa maailman laajimpaan kokoelmaan paradokseihin perustuvia näyttelyesineitä ja nauti 90 erilaisesta optisesta illuusiosta, jotka uhmaavat todellisuutta. Ota valokuvia illuusioista matkan varrella ja nauti opettavaisesta kokemuksesta paradoksien taustalla olevasta tieteestä. Kokeile maailman laajinta kokoelmaa paradokseihin perustuvia näyttelyesineitä pääsylipulla Pariisin Paradox-museoon. Uppoudu moderniin elämykselliseen taiteeseen, tutustu jännittävään tieteeseen paradoksien takana ja ota silmiä hiveleviä valokuvia ja videoita. Kirjaudu sisään museoon ja seuraa opasteita näyttelyiden sokkelon läpi, joka on suunniteltu koettavaksi yksisuuntaisena virtauksena. Vietä noin 90 minuuttia (keskimäärin) käymällä läpi kaikki museon 90 mieltäsi häkellyttävää optista illuusiota. Napsauta kuvia illuusioista merkityillä valokuvapisteillä, jotka takaavat täydellisen kuvakulman. Nauti opettavainen kokemus jännittävästä tieteestä paradoksien takana, katso kuvaukset jokaisen näyttelyesineen kohdalla, joissa selitetään "mitä tehdä" ja "mitä tapahtuu". Saat lisää inspiroivaa tietoa skannattavien QR-koodien avulla. Kun uhmaat todellisuutta, voit kysyä vapaasti kysymyksiä tai saada henkilökunnalta apua ryhmäkuvien ottamiseen. Pysähdy ennen todellisuuteen palaamista Paradox Boutique -lahjaputiikissa, jossa on erilaisia pelejä, vaatteita, matkamuistoja ja asusteita, joissa kaikissa on ripaus paradoksia.

Saatavilla olevat aktiviteetit

52 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 4

Palais Garnier - Opera National de Paris: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palais Garnier - Opera National de Paris? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palais Garnier - Opera National de Paris : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 13 796 arvosteluun

Erittäin hyvä saada hyvä yleiskuva Pariisista ja kokea tärkeitä nähtävyyksiä lyhyessä ajassa. Bussit kulkevat säännöllisesti lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan. Ääniopas tarjoaa erittäin kattavaa ja mielenkiintoista tietoa. Bussinkuljettajat ovat erittäin ystävällisiä. Unohdin älypuhelimeni bussiin, ja tietokeskuksen linja-autonkuljettajat löysivät BigBusin, jossa olimme, ja se oli itse asiassa yhä siellä. Pystyimme sitten viemään toisen BigBusin ilmaiseksi Notre Dameen, missä bussinkuljettaja odotti minua kännykkällään. Se oli erittäin, erittäin asiakasystävällinen.

Erittäin hyvä illallinen miellyttävällä ilmapiirillä ja erittäin ystävällisillä ihmisillä. Henkilökunta puhuu mitä tahansa kieltä, joten viestintä on myös helppoa. Suosittelen, että valitset juomasi heti varauksen tekemisestä, jotta palvelusta tulee ketterämpi ja juomasi odottavat sinua eikä päinvastoin.

Kiertue oopperan sisällä on sen arvoinen. Teimme ohjauksen itse, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä ääniohjattu. Kaikki sisällä on kaunista! Se on taiteen ja historian henkäys, joka on vierailun arvoinen. Menisi takaisin miljoona kertaa, epäilemättä!

Hieno rakennus, todellakin käymisen arvoinen. Ohjeet ja sisäänpääsy todella helpot, suosittelen.

Upea oopperatalo! Kannatta käydä ihailemassa rakennusta