Palatinus-kukkula

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Palatinus-kukkula: Varaa liput ja kierrokset

Palatinus-kukkula: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palatinus-kukkula? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palatinus-kukkula : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 98 769 arvosteluun

Skipping the line was great. The guide was knowledgeable and nice. She also gave time to take pictures and even offered to take pictures of you. The tour was weighted towards the colosseum. You got good info on palatine hill but towards the end of the tour you checked the forum from the view platform, and you got some info but it wasn't the most elaborate, so if you're looking for a tour weighted towards palatine hill and forum a more specific one might be better. But the tour was great for getting a general gist of forum and palatine hill on top of the more extensive session of colosseum.

Oppaamme Massimo antoi sydämensä ja sielunsa, kun hän käveli meitä läpi noiden muinaisten roomalaisten mestariteosten historian. Hän oli myös tuonut kuvia näyttääkseen meille joitain historiallisia henkilöitä ja rakennuksia, joita ei enää ole, mutta jotka ovat osa tämän paikan historiaa.

Erittäin mukava matka, kiitos bussikuljettajille heidän siirroistaan. Jos olet tilannut Roma-passin, muista noutaa se lentokentältä ja varata lippusi vierailullesi kohteille, joilla haluat vierailla lomasi aikana.

Erittäin käytännöllinen, sinun täytyy vain mennä hakemaan passi matkailuinfokioskista ja se oli erittäin nopeaa. Julkisen liikenteen käyttömahdollisuus + 2 käyntiä (esimerkiksi Le Collisée / Forum + Le Panthéon).

Kaikki sujui kuten piti ja Colosseumille päästiin lipussa olevana aikana ja turvatarkastus sekä koronapassitarkistus meni nopeasti.