Palatinus-kukkula

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Palatinus-kukkula: Varaa liput ja kierrokset


Palatinus-kukkula: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palatinus-kukkula? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palatinus-kukkula : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 84 313 arvosteluun

Skipping the line was great. The guide was knowledgeable and nice. She also gave time to take pictures and even offered to take pictures of you. The tour was weighted towards the colosseum. You got good info on palatine hill but towards the end of the tour you checked the forum from the view platform, and you got some info but it wasn't the most elaborate, so if you're looking for a tour weighted towards palatine hill and forum a more specific one might be better. But the tour was great for getting a general gist of forum and palatine hill on top of the more extensive session of colosseum.

Se oli erittäin täydellinen kiertue ja opas oli hurmaava, hän kysyi aina, onko meillä kysyttävää ja välitti meistä. Hän keskittyi myös näyttämään meille Rooman kauneutta yhä uudelleen ja uudelleen ja muistuttamaan meitä siitä, että olimme kauniissa kaupungissa.

Kiertue oli mahtava ja oppaamme oli paras. Hän opetti meille niin paljon Rooman historiasta ja tarjosi vinkkejä Roomasta. Hän oli niin perillä historiasta ja kohteista. Uskomattomia 3 tuntia muinaisessa kaupungissa! 5 tähteä!

Ranskalainen oppaamme oli loistava! Hän opetti meille monia asioita. Aloitimme vierailun klo 11.30 ja lopetimme sen klo 15.00, vierailu Forum Romanumille, Palatine-kukkulalle ja Colosseumille on mielestäni pakollinen.

Fab oli upea, ystävällinen ja paljon tietoa, loistava kiertue suosittelee