Palatsiaukio, Pietari

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Palatsiaukio, Pietari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palatsiaukio, Pietari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palatsiaukio, Pietari : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 181 arvosteluun

Tämä oli arvokasta ja erinomaista, vaikka lippu voimme käyttää vain yhden päivän. Lippu paljon halvempaa kuin ostamalla St Isaacsin lippujen ostoksesta. Mukava kohtelias englanninkielinen henkilökunta. Valitsimme vihreän reitin vanhemmalla bussilla ja Punaisen uudemmalla, jolla oli hiukan parempi äänijärjestelmä. Muuten molemmat erinomaiset hyvillä tiedoilla ja upeat näkymät yläkerroksesta. Katto oli suljettu, joten hytti melko lämmin. Ainakin 48 tunnin lippua suositellaan, koska tarvitset paljon aikaa nähdäksesi kaikki Pietari ja hypätä päälle / pois kaikille sen sivustoille.

Osallistuimme tähän aktiviteettiin pienten lasten perheenjäseniemme kanssa. Retkeilymme, Misha ja Ksenya, olivat varsin avuliaita ja harkittuja tekemällä vierailun museossa. Me kaikki arvostamme heidän hoitomenetelmiään. Ja tietenkin, museossa viettämämme aika oli unohtumaton hänen erinomaisen opastuksensa avulla kokoelmien eri kappaleille. Voimme ehdottomasti suositella tätä toimintaa, varsinkin jos olet huolestunut pienten lasten tai vanhojen ihmisten viemisestä vieraassa paikassa.

Täydellinen kokemus

Olimme varanneet yksityisen 3 tunnin kierroksen Eremitaasista, ja kun saavuimme museoon, olin niin järkyttynyt, kun näin pitkiä jonoja sisäänkäynnin ulkopuolella. Opas oli paikallinen ja hän kuvasi meidät läpi ja meillä oli upein iltapäivä. Violetta oli erittäin osaava ja täysin viehättävä, ja onnistuimme katsomaan tärkeimpiä näyttelyitä. Voi sydämellisesti suositella tätä palvelua.

Opastettu kierros oli erittäin ammattitaitoinen ja mielenkiintoinen. Saimme todella paljon tietoa sekä Pietarin historiasta että huomattavimmista taideteoksista. Täsmäkierros vei 3 tuntia aikaa ja oli sen väärti. Suosittelen 2 päivän lippua, koska yhtenä päivänä ei ehdi eikä jaksa nähdä kaikkea kiinnostavaa. Ravintola Jonna parin sadan päässä on erinomainen ruokapaikka

Erinomainen

Aluksi oli hämmentävää missä tapaaminen tapahtuu, kun ei ollut mitään merkkiä missä odottaa. Loppujen lopuksi kaikki hyvin, isäntä saapui kyltin kanssa kysymään ollaanko varanneet henkilöt ja päästiin .