Palm Jumeirah

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Palm Jumeirah: Varaa liput ja kierrokset

Palm Jumeirah: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palm Jumeirah? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palm Jumeirah : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 24 411 arvosteluun

Mahtavaa !! Erittäin käytännöllinen, kolmen nähtävyyslipun yhteydessä meillä oli illallisristeily erittäin romanttisessa venesatamassa (100 AED per pää lisätä rajoittamaton alkoholi) vene ei ollut täynnä, se oli hienoa, suuri safari autiomaassa (toisaalta sisältää vain auton, siirron ja aterian "show", kaikki muu on täydennystä, kameli, haukka, shisha, henna) ja lopuksi Atlantiksen vesipuisto aivan loistava ja jaettu on erittäin kallista. Mielestäni säästimme todella paljon ja se on myös erittäin käytännöllistä! Älä epäröi ! Huomaa, että sinun on soitettava varataksesi suurimman osan toiminnoista (jos aikataulu on kiinteä tai siirto on tarpeen)

aktiviteetti ympäri maailmaa oli hauskaa, rakasti näkymiä, ajo oli kuoppainen, mutta se on osa mielestäni viihdettä. Henkilökunta oli todella mukavaa ja mukavaa. Lämpötila vedessä oli kuitenkin erittäin kylmä. Toivon neuvoja vaatteiden pitämiseksi lämpimänä pitämiseksi. Lisäksi sadetakit eivät ole sadetapoja, mikä jättää matkustajat alttiiksi ja haavoittuviksi.

Nautin itsestäni ja se oli yksi parhaimmista aikani maan päällä, se oli hauskaa, se ei ollut koskaan tylsää, Dubai kiitos viisaasta ajattelustasi, meri, uinti paikan ympäri ja lopulta vesiliukumäki teki päiväni. Kiitos

Viikonloppupäivän sijaan jonoja ei ollut ollenkaan. Todella mukava ilmapiiri, jännittäviä dioja. Ainoa asia, jonka ikävöimme, oli ilmainen kaappi. Sinun on maksettava ylimääräistä rahaa käyttääksesi sitä.

Upea paikka !! Tällainen uskomaton kokemus! Ehdottaisit menemään aikaisin, jotta sinulla olisi aikaa kaikille ajoille. Tuo myös pyyhe !! He veloittavat pyyhkeistä.