Valitse päivämäärät

Palm Jumeirah

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Seikkailut
  • Päiväretket
89 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

Palm Jumeirah: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palm Jumeirah? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palm Jumeirah : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 38 059 arvosteluun

Super siisti kokemus! Ehdoton pakko tehdä, kun olet Dubaissa. Meidät jätettiin taksilla Poliisiakatemiaan ja sitten pakettiauto odotti jo meitä viemään meidät paikalle. Sitten passit tarkastettiin, matkustajat punnittiin ja turvafilmi esitettiin. Sitten oli aika nousta ilmaan ja se oli hienoa! 12 minuutin kiertue on enemmän kuin tarpeeksi nähdäksesi Dubain kohokohdat. Lensimme Burj Al Arabin, Jumeirahin tornien ja Palm Jumeirahin ohi. Saimme myös nähdä Burj Khalifan. Näkymä oli hämmästyttävä! Lentäjä kertoi paljon erilaisista rakennuksista, mikä oli erittäin mukavaa ja mielenkiintoista. Olin jo antanut tämän helikopterilennon syntymäpäivälahjaksi kumppanilleni ja vaikka hän ei ollutkaan keskellä (painon mukaan), hän nautti tästä kokemuksesta. Erittäin suositeltavaa!

Se on hieno ja unohtumaton kokemus, vaikka 12 minuuttia kuluisikin nopeasti ja kaupunkia ei juurikaan näe. Mutta tärkeimmät nähtävyydet ovat siellä. Helidubai on helposti saavutettavissa metrolla (punainen linja). Pysähdy Emirates-ostoskeskuksessa ja uloskäyntinä ei ostoskeskukseen vaan monikaistaisen kadun toiselle puolelle. Sitten kävelet reilut 10 minuuttia. Olimme ulkona iltapäivällä, joten polku oli varjossa. Kuljetuspalvelu Helidubai-rakennukseen toimi hyvin. Henkilökunta siellä erittäin ystävällistä ja avuliasta. Turvallisuustiedotus oli hyvin tehty.

Kohtauspaikalle pääsee helposti kävellen ja metrolla. Poistu vain metrosta "Mall of the Emirates" -ostoskeskukseen ja kävele lyhyt matka. Kun saavut Police Academyn sisäänkäynnille, bussi noutaa sinut ja vie sinut helikopterikentille. Pidimme todella kiertoajelusta ja otettiin upeita videoita ja valokuvia, jotka eivät ole halpoja, mutta laatu vakuutti meidät. Saimme vieläkin vaikuttavamman kuvan Dubaista ja nautimme mahtavasta helilennosta.

Kävimme vanhalla Dubain alueella, se oli erittäin mielenkiintoista, sitten menimme kulta- ja maustesouqiin, opas kertoi meille erilaisista maustetyypeistä, oli vapaa-aikaa ostaa jotain. Sen jälkeen menimme Atlantis-hotelliin Palmissa. Sitten meni Burj Khalifaan ja vietti vapaa-aikaa Dubain ostoskeskuksessa ja näki maailman kauneimmat suihkulähteet. Opas oli erittäin asiantunteva, ystävällinen.

Mall of the Emirates -metroasemalta on lyhyt kävelymatka sisäänkäynnille. Sukkulabussi odotti jo siellä viedäkseen meidät laukaisupaikalle. Pidettiin lyhyt videoturvallisuustiedotus, jonka jälkeen jokainen matkustaja punnittiin. 12 minuutin lento oli aivan henkeäsalpaava! Näet tärkeimmät nähtävyydet parhaasta näkökulmasta. Se on sen arvoista, varsinkin Palmusaarella. Ehdoton suositus!