Suosittelemamme elämykset kaupungissa Palma de Mallorca

Viiden tunnin katamaraaniristeily Palma de Mallorcalta

1. Viiden tunnin katamaraaniristeily Palma de Mallorcalta

Hyppää katamaraanin kyytiin ja risteile Palma de Mallorcalta Portals Vellsin tai Cala Vellan rantalomakohteeseen, tuuliolosuhteista riippuen. Ihaile rikkaiden jahteja Palman satamassa samalla kun seilaat kohti merta loisteliaalla etelärannikolla. Kun saavut kohteeseen, katamaraanin ankkuri heitetään mereen ja hyppäät uimaan turkoosiin veteen. Ota Välimeren aurinkoa ja nauti ympäristösi tunnelmasta. Hyödynnä ilmaisia snorklausmaskeja ja ihaile merenalaista maailmaa snorklausseikkailulla ennen kuin jatkat matkaa toiseen pysähdyspaikkaan, jossa voit jälleen uida.  Tee matkan aikana kaksi pysähdystä, yksi Cala Vellassa tai Portals Vellsissä ja toinen toisessa viereisessä poukamassa. Kiipeä sitten takaisin veneeseen nauttiaksesi herkullisesta grillilihoista (kananrintaa, vartaita ja makkaroita), tuoreista salaateista ja jälkiruokakakusta koostuvasta buffetateriasta. Siemaile lasillinen valko-, puna- tai roséviiniä, sangriaa, virvoitusjuomia tai mineraalivettä, joita kaikkia on saatavilla aterian aikana.  Voit valita joko aamulähdön klo 10.00, tai iltapäivälähdön klo 15.30 – nauti rennosta 5-tunnin matkasta. Päivän päätteeksi seilaat takaisin Palma de Mallorcaan.

Mallorca: Ohita jonot -lippu Palman katedraaliin

2. Mallorca: Ohita jonot -lippu Palman katedraaliin

Tällä lipulla pääset jonon ohitse Palman katedraaliin, jonka Aragonin kruunu rakennutti Moorishin ajan moskeijan paikalle. Tämän upean kirkollisen hiekkakivimonumentin rakennus aloitettiin Jaakko Toisen aikana. Se koostuu kolmesta laivasta, kuten päälaivasta, jossa on Trinidadin kappeli. Sieltä löytyy Jaakko Toisen ja Jaakko Kolmannen jäännökset. Ihaile julkisivun upeita yksityiskohtia, kuten suuria pylväitä, pääovea Guillermo Sagreran veistoksia vastapäätä Portal del Miradoria. Näet myös arkkitehti Antoni Gaudín 1900-luvun alussa tekemiä lisäyksiä, Miquel Barcelón teosten rinnalla, jotka löytyvät Santísimon kappelista.

Palma: Katamaraaniristeily uintiin ja snorklaukseen

3. Palma: Katamaraaniristeily uintiin ja snorklaukseen

Lähde risteilylle modernilla purjehduskatamaraanilla läpi kauniin Palman lahden. Vietä muutama tunti rentoutuen veneessä ja käytä aikaa uintiin ja snorklauksen kokeilemiseen. Lähde Arenal Nautical Clubilta ja purjehdi kohti Cap Enderrocatia ja Cala Vellaa, jotka ovat suojeltuja ympäristöalueita. Tunne olosi rennoksi koko risteilyn ajan rennossa ilmapiirissä. Laskeudu ankkuriin kauniiseen paikkaan ja nauti 90 minuutin ajan uimisesta tai auringonotosta. Voit myös snorklata tarjolla olevilla varusteilla. Jos valitset, nauti tuoreesta BBQ-ruoasta pastasalaatin ja paikallisen leivän kera aluksella. Saat myös yhden juoman vettä, olutta tai sangriaa, jota voit siemailla samalla kun nautit ruokasi.

Mallorca: Lippu Palma Aquariumiin

4. Mallorca: Lippu Palma Aquariumiin

Ihaile maailman valtamerten elämää sisäänpääsylipulla Palma Aquariumiin Mallorcan Palmassa. Yli 8000 eläimen ja 700 eri lajin kotina toimiva akvaario avattiin vuonna 2007 ja se järjestää ympäristöystävällistä toimintaa. Nauti monenlaisista vuorovaikutteisista kokemuksista, joissa opettavaisuus yhdistyy hauskanpitoon jotka sopii kaikille yli 8 -vuotiaille. Osallistu työpajoihin ja muihin seikkailuihin, kuten sukelteluun haiden ja rauskujen kanssa sekä Shark Sleepoveriin. Näe Euroopan syvin haiallas ja katsele haiden ja meduusojen uiskentelevan aivan pääsi yläpuolella. Tarkkaile vuokkokaloja sekä mustatetroja 25 eri trooppisten vesien akvaariossa. Tutustu trooppiseen sademetsään Espanjan suurimmassa kattopuutarhassa.

Palma: Palman lahden veneretki ja snorklaus auringonlaskuvaihtoehdolla

5. Palma: Palman lahden veneretki ja snorklaus auringonlaskuvaihtoehdolla

Lisäannos vitamiinia Super Delfin Verden kyydissä. Nauti risteilystä musiikin kanssa, chillaa, paratiisimaisemasta ulkoilmassa venekierroksellamme, paikallisen ja luotettavan miehistömme huomiolla. Ui veneestä käsin Mallorcan kristallinkirkkaissa vesissä Palman lahden luonnonsuojelualueella. Sa Calma Boats on paikka, jossa meri ja Mallorcan saari kohtaavat. Paikka täynnä unelmia ja unohtumattomia kokemuksia. Sa Calma on kesä, on ystävyyttä, on juhlaa, on aurinkoa, on merta, on rauhallista. Ainoa tavoitteemme on varmistaa, että nautit lomastasi rauhassa. Valitse itsellesi parhaiten sopiva aktiviteetti: Veneretki (2,5h) lähtee Can Pastillasta tai Palmasta. Auringonlaskukierros (3h) lähtee Can Pastillasta tai Palmasta. Nauti tervetuliaisdrinkki, jos valitset tämän vaihtoehdon. Reittiohjelma Can Pastillasta: Nousemme veneeseen ja lähdemme kohti Palman meriluonnonsuojelualuetta ja lähdemme purjehtimaan. Teemme yhden uimapysähdyksen (jos sää on hyvä) matkan varrella idyllisissä ja piilotetuissa paikoissa, kuten Cala Vellassa. Voit käyttää tilaisuutta hyväksenne ottaa aurinkoa, pulahtaa virkistävään uimaan ja snorklata Välimeren kristallinkirkkaissa vesissä. Reittiohjelma Palmasta: Purjehdimme Palmanovaan, joka on Palman lahden länsipäässä sijaitseva rannikkokaupunki. Tällä merimatkalla nautimme uskomattomista näkymistä Mallorcan rannikolle ja mietimme Välimeren kasvillisuuden ja hiekkarantojen, kuten Illetasin ja Cala Mayorin, välistä kontrastia.

Palma de Mallorca: Puolen päivän katamaraanikierros, buffet

6. Palma de Mallorca: Puolen päivän katamaraanikierros, buffet

Miehistö toivottaa sinut tervetulleeksi Palman laiturilla, jossa nouset moderniin katamaraaniin ja lähdet satamasta matkalle kohti etelää. Jos olosuhteet sallivat, purjeita käytetään moottorin sijasta, jotta voit kokea purjehduksen avomerellä. Laske ankkuri Cala Vellaan ja ihaile uskomatonta kristallinkirkasta vettä. Nauti vapaa-ajasta ja mene uimaan ja snorklaamaan (varusteita on vuokrattavissa aluksella), tai ota aurinkoa kannella rentouttavaa musiikkia kuunnellen. Tänä aikana miehistösi valmistaa runsaan gourmet-buffetin tuoreista raaka-aineista. Herkuttele laadukkaista raaka-aineista valmistetuilla herkullisilla ruokalajeilla. Valitse useista herkullisista annoksista, joissa on tarjolla myös kasvisvaihtoehtoja. Aterian jälkeen katamaraani lähtee jälleen kohti toista uimaetappia Cueva Verdessä. Nauti ympäristön rauhasta, kun uit syrjäisessä paikassa. Paluumatkalla voit purjehtia Palman lahden läpi ja katsella Palman katedraalia ja Bellverin linnaa. Kuuntele miehistön antamia paikallisia vinkkejä siitä, mitä voit tehdä Mallorcalla loppuaikanasi. Jos olet valinnut iltapäivän kierroksen, voit ihailla upeaa auringonlaskua palatessasi venesatamaan. Kun purjehdit illan tyynessä säässä, voit myös nauttia laivan DJ:n soittamista rennosta musiikista.

Palma de Mallorca: Sunset Boat Tour DJ:n ja tanssilattian kanssa

7. Palma de Mallorca: Sunset Boat Tour DJ:n ja tanssilattian kanssa

Lähde tälle Palma Bayn auringonlaskuristeilylle. Nauti tästä retkestä, joka sisältää tanssilattian, live-dj:n ja 1 kylmän juoman per henkilö. Tutustu muihin ihmisiin, kun tanssit ja laulat kultaisen hetken pois. Aloita Palman sydämestä kävelykadulta. Katsele näkymiä Palman satamaan, jonka taustalla näkyy Tramuntana-vuoristo, ennen kuin hyppäät veneeseen. Seilaa lahden ympäri DJ:n soittaessa vauhdikkaita kesäbiisejä, jotka saavat sinut liikkeelle. Nauti illan aikana pääsystä veneen baariin, jonka hintaan sisältyy kaksi drinkkiä. Tallenna muistoja ja valokuvia Välimeren upea auringonlasku takanasi tässä ainutlaatuisessa tunnelmassa. Palaa satamaan hauskan illan jälkeen.

Drachin luolat: Koko tai puolen päivän kierros etelästä

8. Drachin luolat: Koko tai puolen päivän kierros etelästä

Vieraile Mallorcan Matkallasi Drachin luolissa, jotka sijaitsevat Manacorin kylässä. Sinut otetaan kyytiin, jonka jälkeen suuntaat suoraan luolille. Luolat ovat todellinen ihme, jotka ovat syntyneet miljoonien vuosien aikana Välimeren veden paineesta. Drachin luolat koostuvat neljästä suuresta luolasta, jotka ovat täynnä vaikuttavia tippukivipylväitä. Luolista mielenkiintoisimmista löytyy 177 metriä pitkä Martel-järvenä tunnettu maanalainen järvi. Luolissa voit ihailla orkesterimusiikin tahtiin synkronoituja valoja ja katsella luonnonkauneutta, joka on voinut muodostua vain ajan myötä. Päätä vierailusi Manacorin helminäyttelyssä ja tutustu klassisten helmien valmistusprosessiin. Jos valitset koko päivän vaihtoehdon, voit jatkaa vierailua del Hamsin luoliin, jotka tunnetaan sen upeista kalakoukun muotoisista tippukivipylväistä. Niiden uniikin muodon alkuperä on yhä tänäkin päivänä tuntematon! Koko päivän vierailu päättyy kauniiseen Porto Cristoon, joka sijaitsee saaren itärannikolla.

Palma de Mallorca: Hop-on hop-off -bussikierros, 24 tuntia

9. Palma de Mallorca: Hop-on hop-off -bussikierros, 24 tuntia

Tämä elämys esittelee sinulle parhaat palat Palma de Mallorcasta. Hyödynnä lippuasi ja hyppää hop-on hop-off -bussin kyytiin - ja pois kyydistä - juuri sinua kiinnostavilla kohteilla. Pysäkkejä kierroksella on yhteensä 16. Voit luoda oman matkasuunnitelmasi 24 tunnin ajaksi. Tutustu yöelämän, kulttuurin ja historian kohokohtiin. Seikkaile muinaisten rakennusten ja muurien välissä olevaan keskusta-alueeseen ja sen kapeiden kujien verkostoon. Näe nähtävyyksiä pysäkeillä, kuten vielä moderninkin kuningasperheen kotina toimiva Palau de la Almudainan palatsi. Näe joka puolelta maata inspiraatiota saaneet ainutlaatuiset arkkitehtoniset tyylit Poble Espanyolin kortteleissa. Koe pala alueen kulttuuria paistatellessasi päivää Plaza de Espanan alueella ja tutustu alueeseen tarkemmin hyppäämällä pois pysäkillä. Kattava elämys -vaihtoehdon valitessasi saat käyttöösi 24 tunnin hop-on hop-off kierroksen lisäksi Beliverin linnan liput, ja yhden juoman. Bussikierroksen pysäkit. Pysäkki 1. Antoni Maura Pysäkki 2. Placa Mercat Pysäkki 3. Ramblas Pysäkki 4. Plaza de España Pysäkki 5. Avenida Alexandre Rosselló Pysäkki 6. Porta des Camp Pysäkki 7. Passeig Maritim Pysäkki 8. Poble Espanyol Pysäkki 9. Bellverin linna (mikäli vaihtoehto valitaan Pysäkki 10. Plaza Serrano Pysäkki 13. Avenida Joan Miro Pysäkki 14. Estacio Maritima Pysäkki 14b. Passeig Maritim Pysäkki 15. Avenida Gabriel Roca Pysäkki 17. Avenida Jaume III Pysäkki 18. Moll Comerical

Mallorca: Palma Beach Jet Ski retki

10. Mallorca: Palma Beach Jet Ski retki

Koe vesiskootteriretki, älä epäröi tuntea tämän koneen voimaa, nopeuden jännitystä ja adrenaliinin ryöppyä hyppiessäsi aalloilla. Ei ole yllättävää, että tästä vesiurheilulajista on tullut trendi, ja siitä tulee lomasi paras muisto. Vesiskootteriseikkailumme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ja hauskan kokemuksen, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille ihmisille. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut pilotti, meillä on vesiskootteriseikkailu, joka sopii tarpeisiisi ja saa sinut haluamaan tehdä sen uudelleen.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Palma de Mallorca
Sukella Baleaarien pääkaupungin saarielämään ja tutustu keskiaikaisen kaupungin keskustan viehätykseen.

Parhaat aktiviteetit

Palma de Mallorca: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

201 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 13

Immersiivisiä elämyksiä

Palma de Mallorca: Koe enemmän

Näytä kaikki

Palma de Mallorca: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Palma de Mallorca parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Palma de Mallorca?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Palma de Mallorca ovat

Magaluf

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palma de Mallorca? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palma de Mallorca : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 21 465 arvosteluun

Super katedraali on ehdottoman välttämätöntä vierailla siinä! Leikatut liput, jotka otimme, auttoivat suuresti, siellä oli tunnin jono lippujen saamiseksi… saavuimme ei ollut ketään, menimme suoraan!! Suosittelen lämpimästi….

Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Vaikka olisimme tunnin myöhässä, auto odotti meitä lentokentällä. Auto oli erittäin siisti ja mukava. He valmistivat 2 erilaista lastenistuinta puolueemme lapselle.

WAU! Täysi vastine rahoille ja vielä enrmmänkin! Ehdottoman iso suositus

Mukava, turvallinen ja erittäin kätevä tutustua väsymättä

Mukava kiertue minulle mukavia kohokohtia ja näkymiä