Tekemistä kohteessa

Palma de Mallorca

Sukella Baleaarien pääkaupungin saarielämään ja tutustu keskiaikaisen kaupungin keskustan viehätykseen.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Palma de Mallorcan kohokohdat

Bilekaupunkina tunnetulla Palma de Mallorcalla on tarjottavaa myös niille, jotka etsivät rauhallisempaa lomakohdetta. Mitä kaikkea kaupungista löytyykään?

 • Palman vanha kaupunki

  1. Palman vanha kaupunki

  Palmalla on arabialaiset ja roomalaiset juuret. Tutustu kävelykierroksella kaupungin kiehtovaan historiaan ja upeaan arkkitehtuuriin!

 • Drachin luolat

  2. Drachin luolat

  Ainutlaatuisilla Drachin luolilla käynti on mieleenpainuva kokemus. Helmikaivoksenakin toimineessa luolassa on Euroopan suurin maanalainen järvi, Martel.

 • 3. Rancho Grande

  Sinun ei tarvitse olla kokenut ratsastaja voidaksesi ratsastaa Rancho Grande -tilalla, joka on upea paikka Mallorcan maalaismaisemista nauttimiselle.

 • Valldemossa

  4. Valldemossa

  Tramuntana-vuorien juurella sijaitsevalla kukkulalla oleva Valldemossan kylä on kuin palanen välimerellistä paratiisia. Ei ihmekään, että myös Frederic Chopin talvehti siellä.

 • 5. Kathmandu-seikkailupuisto

  Koko perheelle sopivasta Tiibet-teemaisesta huvipuistosta löytyy muun muassa 4D-elokuvateatteri, minigolf-rata ja lasersotakenttä, jotka tarjoavat puitteet hauskalle päivälle.

 • Akvaario

  6. Akvaario

  Mikäli merenalaiset kummajaiset kiehtovat sinua, suuntaa Mallorcan Aquarioon! Akvaariossa on muun muassa Euroopan suurin haitankki. Voit myös uida rauskujen kanssa!

 • 7. Puerto Pollensa

  Luuletko nähneesi meren sinisimmillään? Formentor ja Puerto Pollensa yllättävät sinut varmasti! Lähde venekierrokselle, kävele upeilla rannoilla ja rentoudu kauniissa maisemissa.

Suunnittele vierailusi

 • Palma de Mallorcan matkan suositeltu kesto

  Aikaa rentoutumiselle ja nähtävyyksien katselemiselle kannattaa varata kannattaa varata noin viikko.

 • Voiko Palma de Mallorcassa kulkea jalan?

  Palman labyrinttimäisillä kaduilla käveleminen on melko miellyttävää. Kaupungissa on myös edullinen EMT-bussiverkosto.

 • Paras matkustusaika

  Palma de Mallorca on kaunis ympäri vuoden, mutta toukokuusta lokakuuhun kaikki kierrokset järjestetään varmasti. Esimerkiksi osa venekierroksista järjestetään ainoastaan tällä aikavälillä.

 • Lisävinkkejä

  Juo paljon vettä, käytä aurinkovoidetta ja vältä keskipäivän kuumuutta. Mallorcan välimerellinen sijainti tekee siitä hyvin lämpimän paikan.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Espanja
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +34
 • Paras aika vierailla
  Kevät, kesä ja alkusyksy

Palma de Mallorca: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Palma de Mallorca? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Palma de Mallorca : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 10 513 arvosteluun

Suuri toiminta, hyvällä valvonnalla

Hauska toiminta noin 12 henkilön kanssa. 2 erittäin spontaania opasta (Kate ja Mika). Aktiviteetti alkaa oikean laitteen valitsemisesta. Tämän jälkeen selitetään lyhyesti (selkeästi espanjaksi, englanniksi tai saksaksi), mitä aiomme tehdä. Selityksen jälkeen lähdet pakettiautolla snorklauspaikkaan. Tämä matka kestää noin 15 minuuttia. Snorklaus on hauskaa ja oppailla on paljon huumoria ja he tietävät hyvin mitä tekevät. Kaunis ympäristö, jossa on erilaisia kaloja. Harjoituksen jälkeen voit saada valokuvat latauslinkin kautta (maksa käteisellä). Suosittelen ehdottomasti tätä toimintaa.

Vaihdimme sukellukseen paikan päällä, kun sää oli liian huono snorklausta varten. Luojan kiitos, teimme sen! Itse asiassa olisimme olleet 6 ihmistä, 4 on varannut toisen päivän, joten meitä oli vain kaksi ja menimme melkein VIP-sukellukseen kahden sukellusopettajan kanssa. Olimme veden alla melkein 40 minuuttia, kaikki selitettiin etukäteen ja meillä oli hauskaa alusta loppuun. Varustus oli loistava, sukelluskoulun ihmiset olivat erittäin ystävällisiä ja rentoja. Se oli loman kohokohta! Kiitos Micha ja Hielke loistavasta kokemuksesta ♡

Se oli erittäin mukava kokemus! Erityisesti opas oli erittäin ammattimainen (saksa, englanti, espanja, ranska) ja kaikki oli erittäin hyvin järjestetty! Olimme erittäin kauniissa paikassa, jossa oli paljon löydettävää veden alla. Saimme paljon hienoja kuvia. Suosittelemme!

Yksinkertaisesti hieno, erittäin mukava ja hauska opas

Kaikki olivat erittäin ystävällisiä ja viettivät aikaa kaikessa. Kaikki oli selitetty meille hyvin ja meillä oli hyvät laitteet. Saimme myös upeita kuvia snorklausmatkastamme. Se sai meidät haluamaan lisää ja varasimme sukelluksen sinne heti. Siinä ei ole mitään vikaa.