Pantheon

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Pantheonin aukioloajat

  Aukioloajat vaihtelevat ympäri vuoden. Kirkko on arkisin avoinna klo 9.00-19.30 ja sunnuntaisin klo 9.00-18.00. Arkipäiville sattuvina pyhäpäivinä kirkko on avoinna klo 9.00-13.00. Suljettu 1. tammikuuta, 1. toukokuuta ja 25. joulukuuta.

 • Pantheonin pääsymaksu

  Pantheonissa voi vierailla ilmaiseksi ympäri vuoden! Tämä tekee siitä hyvän kohteen pikaiselle visiitille. Pantheoniin voi myös tutustua tarkemmin opastetulla kierroksella.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Maanantaista lauantaihin klo 9.00-19.30, sunnuntaisin klo 9.00-13.00.
 • Hinta
  Ilmainen!
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas ei ole välttämätön. Opastetulla kierroksella tai äänioppaan avulla Pantheonista voi kuitenkin saada enemmän irti.
 • Kuinka päästä perille
  Pantheonille pääsee helposti jalan. Se sijaitsee Trevin suihkulähteen läheisyydessä. Alueella on myös useita opasteita, joiden avulla löydät taatusti perille.
 • Lisävinkkejä
  Pantheon on katolinen kirkko ja uskonnollinen paikka, joten käyttäydy ja pukeudu asianmukaisesti.

Pantheon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pantheon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pantheon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 20 584 arvosteluun

Aloitimme lomamme hop-on-hop-off -bussilla, mikä oli hienoa, koska saimme nähdä jo aika paljon nähtävyyksiä ja saada käsityksen siitä, missä kaikki on ja kuinka kaukana. Koska aloitimme matkamme maanantaina Covid-kaudella, olimme hetken aikaa ainoat bussissa, joten saimme istua koko matkan edessä, josta oli upea näköala. Itse bussi oli siisti, pysäkit on merkitty melko selkeästi ja tämän yrityksen kanssa työskentelevät ihmiset olivat erittäin ystävällisiä. Suosittelemme aktivoimaan liput Terminissä, koska Colosseumilla joudut kävelemään melko vähän seuraavalle pysäkille. Suosittelemme myös ottamaan mukaan omat kuulokkeet/kuulokkeet, koska voit kytkeä ne vain aux-kaapelilla, vaikka kuulokkeet onkin bussissa. Äänikierros on ok, mutta toisinaan sitä ei ole synkronoitu bussin sijaintiin, koska liikenne voi olla melko hankalaa, joten voit myös olla kuuntelematta opasta. Lippujen mukana tuleva sovellus tarjoaa lisää kävelyreittejä, jotka ovat mukavia!

Äänikierros Pantheonissa - ajoitettu sisäänpääsy sunnuntaina. Vaikka Pantheon on ilmainen sivusto, se on äskettäin ottanut käyttöön lippujen pääsyn yleisinä vapaapäivinä ja viikonloppuisin, jotka on varattava vähintään 24 tuntia etukäteen. Emme tienneet, joten menetimme tärkeän maamerkin lyhyen Rooman matkamme aikana! Pienen etsimisen jälkeen huomasimme, että voimme käyttää näitä äänikierroslippuja nähdäksemme Pantheonin! Joten kun muut käännettiin pois ovesta, saimme nähdä Pantheonin! Kauniisti toimi!!! Kiitos.

Minulla ei ollut ongelmia ollenkaan. Bussit olivat ajoissa aiemmin päivällä ja myöhään iltapäivän liikenteestä johtuen hyvin lähellä aikataulua. Bussi oli puhdas, henkilökunta ystävällistä. Hyvä kokemus aina, kun olen varannut kaupungeista, joissa he toimivat. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Loistava (ja helppo) tapa nähdä kaikki Rooman tärkeimmät nähtävyydet - tätä tapaa on hyvä käyttää nähdäksesi, mihin palaat :) Henkilökunta on mahtavaa ja kaikki sujui hyvin.

Our guide was excellent and she was very welcoming and told interesting stories about Rome and it's food history.