Valitse päivämäärät

Pantheon, Pariisi

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Muut elämykset
18 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Pantheon, Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pantheon, Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pantheon, Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 078 arvosteluun

Olin erittäin tyytyväinen tähän tilaukseen. Joihinkin museoihin minun piti varata, kaikki ilmoitettu ranskalaisella sivustolla ja myös sovelluksessa, luulisin vain turistimäärien vuoksi. Lisäksi merkitty kauppa on helposti löydettävissä ja tunnistettavissa, koska näet tekstin ikkunasta. Kaupassa työskentelevät kaverit olivat todella mukavia. Passin päivien perusteella voimassaolo alkaa ensimmäisestä merkinnästä. Lopuksi, museoihin, joissa ei ole varausta, vaaditaan vain kausikortti. Kiitos.

Erinomainen! Onneksi meidän ei tarvinnut jonottaa paljon, vaikka kävijämäärä oli suuri. Suuren valikoiman vuoksi tulimme myös paikkoihin, joita emme olleet edes suunnitelleet. Ainoa asia, jota emme voineet katsoa, oli Arc de Triumph, koska väkijoukkoja oli aivan liian suuri.

Lippujen noutopaikan löytäminen oli hieman vaikeaa. Nainen oli kuitenkin erittäin avulias ja kärsivällinen kanssamme. Passi on kuitenkin kannattava vain, jos aiot käydä museoissa vain pidemmällä matkalla. Muuten kertaliput ovat halvimmat.

4 päivän lippu antoi meille mahdollisuuden päästä Pariisin suurimpiin museoihin välttäen pitkiä jonoja lipunmyynnissä. Suositellaan niille, jotka haluavat uppoutua täysin pariisilaiseen taiteeseen vain yhden viikonlopun aikana.

Все было супер. Покупал на два дня. Быстро без очередей. Что хотел - то успел. Рекомендую!!!