Valitse päivämäärät

Parco Sempione

Aktiviteetit saatavilla

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
15 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Parco Sempione: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Parco Sempione? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Parco Sempione : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 3 358 arvosteluun

Hop on hop off -bussi oli loistava nähdäksesi mahdollisimman paljon Milanoa päivässä. Suosittelisin sitä sillä varoituksella, että joillakin linjoilla kestää kauan bussien välillä ja ne pysähtyvät aikaisin (18.00), joten varmista jos aiot päästä viimeiseen bussiin, jos olet kaukana hotellistasi/asunnostasi. Huomaa myös, että Leonardo's Horse -patsas on tällä hetkellä suljettuna, syksyllä 22, joten ellet ole super-, AC- tai Inter Milan -fani, keltaisen viivan perimmäisessä päässä ei ole paljon nähtävää ja odota tunti seuraavaa bussia!

Toinen kokemus edelleen yhtä täydellinen. Paras tapa nähdä Milano, erittäin rönsyilevä kaupunki. Pystyimme käyttämään kaikkia 4 riviä. Mielenkiintoista on ottaa 48 tuntia voimassa oleva lippu (minulla oli ensimmäisellä kerralla 24 tuntia), koska siinä jää aikaa ottaa kaikki linjat rauhassa, koska kunkin linjan kierros kestää noin 1 tunnin. Jos ylös ja alas mennään säännöllisesti, 48 tunnin voimassaoloaika on paljon mukavampi. Annettu tieto on mielenkiintoista ja kuuntelun laatu hyvä (verrattuna muihin yrityksiin).

Nautin todella ajamisesta näillä busseilla vieraillakseni Milanossa. Se on paras tapa pienten lasten kanssa, koska he väsyvät helposti. Kuljettajat ja oppaat olivat erittäin mahtavia. Eräs vaalea ranskalainen nainen oli hämmästyttävän ystävällinen ja hyödyllinen. Pidin siitä todella ja suosittelen sitä ympäri vuoden. Pelkäsin, että olisi liian kylmä, olimme siellä joululomalla, mutta hattu ja hyvä takki, se oli mukava.

Hyvä kokonaisuus!

Opas oli asiantunteva ja kertoi aiheista laajasti. Pääasiassa halusimme nähdä Viimeinen ehtoollinen -maalauksen, mutta muutkin kohteet olivat mielenkiintoisia. Hyvä vastine rahalle!

Venetsia on upea kohde, kauniit palatsit, kanavat, gondoliajelu, hyvä ruoka ja erinomainen opastus!