Tekemistä kohteessa

Pariisi

Kauneudestaan tunnettu kaupunki, jonka romantiikkaa kukaan ei voi vastustaa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

10 nähtävyyttä Pariisissa, joita et voi jättää näkemättä

Pariisissa on lukuisia rakastumisen arvoisia asioita. Nautitpa sitten romanttisista puutarhoista, boheemeista Monmartren kaduista, huippumuodista tai taidehistoriasta, kaupungista löytyy jokaiselle jotakin.

 • Eiffel-torni

  1. Eiffel-torni

  Pariisin siluetin kruununjalokivi on upea näky myös lähietäisyydeltä. Varatessasi etukäteen liput Eiffel-torniin voit ohittaa jonot ja suunnata suoraan tornin huipulle.

 • Seine-joki

  2. Seine-joki

  Onko olemassa mitään romanttisempaa, kuin risteily Seinellä maisemia katsellen ja samppanjaa siemaillen? Vinkki: joelta voi ottaa upeita valokuva Eiffel-tornista.

 • Moulin Rouge

  3. Moulin Rouge

  Vietä aito pariisilainen ilta Moulin Rougessa. Vedä parhaat päälle ja suuntaa kohti Pigallen kaupunginosaa, joka tunnetaan can-canin syntypaikkana.

 • Musee du Louvre

  4. Musee du Louvre

  Louvre-museo on niin valtava, että sen kaikkien teosten näkeminen vie jopa yhdeksän kuukautta. Priorisinti on siis suotavaa! Huolellisesti organisoidulla kierroksella opas esittelee sinulle museon mielenkiintoisimmat teokset.

 • Versailles'n palatsi

  5. Versailles'n palatsi

  Ällistyttävän palatsin loisto on koettava lähietäisyydeltä. Pyöräile Versailles'n palatsin puutarhoissa, käy kierroksella kuninkaan huoneistoissa ja täytä kamerasi muistikortti upeilla valokuvilla!

 • Disneyland Paris

  6. Disneyland Paris

  Pariisin läheisyydessä sijaitseva Euroopan oma Disneyland tarjoaa upeat puitteet koko perheen hauskalle päivälle. Voit varata Disneyland Paris -lippusi yhteydessä myös kuljetuksen perille saakka.

 • Pariisin katakombit

  7. Pariisin katakombit

  Pariisin maanalaisissa hautakammioissa on yli kuuden miljoonan hengen jäännökset. Maailman suurin hauta -nimimerkin saaneet Pariisin katakombit ovat ehdottomasti kokemisen arvoinen nähtävyys.

 • Notre Damen katedraali

  8. Notre Damen katedraali

  Vaikka Notre Damen katedraali on yhä Pariisin ikoni, vahingoittui se vakavasti tulipalossa 15. huhtikuuta 2019. Notre Dame -vierailut on toistaiseksi peruttu.

 • Champs Élysées

  9. Champs Élysées

  Champs-Élysées on yksi maailman kauneimmista kaduista, joka kulkee Riemukaarelta aina Place de la Concordelle sekä Tuileries'n puistoon saakka. Jouluisin kadun puut valaistaan upeilla jouluvaloilla.

 • Riemukaari

  10. Riemukaari

  Place Charles de Gaullella sijaitseva monumentti on omistettu Rankan vallankumouksessa sekä Napoleonin sodissa taistelleille. Kapua Riemukaaren huipulle ja ihaile henkeäsalpaavan kauniita näköaloja.

Suunnittele vierailusi

 • Mitä Pariisista tulisi tietää ennen siellä vierailua?

  Suunnitelman tekeminen etukäteen kannattaa, sillä Pariisi on täynnä ihmisiä sekä upeita nähtävyyksiä. Mieti, mitkä museot kiinnostavat juuri sinua ja matkaseuraasi. Tee illallisvaraukset etukäteen ja päätä, missä kaupunginosissa haluat vierailla. Suunnittele vierailusi Musee d'Orsayssa voidaksesi ohittaa sen pitkät jonot.

 • Kuinka suuri Pariisi on?

  Pariisi levittäytyy yllättävän laajalle alueelle verrattuna kaupunkeihin, kuten Roomaan ja Barcelonaan, joissa kävelemällä pääsee nopeasti paikasta toiseen. Voit toki kävellä myös Pariisissa, mutta Métro vie sinut kohteesta toiseen nopeammin! Suunnittele etukäteen järjestys niille paikoille, joissa haluat vierailla välttääksesi edestakaisin kulkemisen.

 • Kuinka monta päivää Pariisissa kannattaa viettää?

  Se on yksilöllistä! Suunnitelman tekeminen etukäteen on suositeltavaa. Tee etukäteen lista ja mieti kuinka paljon aikaa kannattaa varata, jotta ehdit nähdä kaiken haluamasi. Merkittävimmät kierrokset ja nähtävyydet voi kokea viidessä päivässä, mutta aikaa kannattaa varata myös Seine-joen varrella kävelemiselle, shoppailulle Marais'ssa ja kahvitauolle Kir Royalen katukahviloissa.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Ranska
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+01:00)
 • Maakoodi
  +33
 • Paras aika vierailla
  Ranskalaiset lomailevat yleensä elokuussa, jolloin kaupungissa vieraileminen voi olla suositeltavaa! Kaupungissa ei ole tuolloin niin paljon ihmisiä ja voit tutustua Pariisiin rauhallisempaan tahtiin.

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 145 162 arvosteluun

Opera de Garnier on niin tärkeä tietää, millainen on Eiffel -torni ja Louvre. Se on upea taideteos. Ääniopas on ehdottomasti paras kaikista niistä, joita olisit voinut käyttää millä tahansa matkalla. Suosittelen ehdottomasti tätä vierailua.

Kaikki kuvatulla tavalla, upeat paikat, hyvin jäähdytetty samppanja ja henkeäsalpaava esitys. Mukava kosketus, ylimääräinen kulho samppanjaa vaimoni syntymäpäivänä. minä suosittelen

Poikkeuksellisen hieno esitys! Pakollinen, jos olet vieraana Pariisissa. Huomio: Ilmastoinnin vuoksi sinulla on oltava kangas tai takki mukanasi.

Lippujen lähettäminen oli erittäin nopeaa, sisäänpääsy lipun kanssa ja vastaava aikaväli sujuivat! Kiitos

Upeat näkymät. On parempi kiivetä tähän torniin Eiffel -tornin sijaan