Suosittelemamme elämykset kaupungissa Pariisi

Pariisi: Eiffel-tornin luona paikallisen tuottajan kanssa.

1. Pariisi: Eiffel-tornin luona paikallisen tuottajan kanssa.

Lähde paikallisen käsityöläisviinin tuottajan luo Eiffel-tornin 1. kerrokseen ja koe erityinen kokemus, joka on ihanteellinen viinin ystäville. Ihaile näkymiä Trocadéroon Madame Brasserie -ravintolasta ja maistele erityisesti valittua valikoimaa 6 hienoa paikallista viiniä, jotka on yhdistetty erilaisiin perinteisiin juustoihin. Saavuttuasi nouse Pariisin ikonisimman maamerkin ensimmäiseen kerrokseen ja astu Madame Brasserien kauniiseen lounge-alueeseen. Liity isäntäsi seuraan, jotka ovat osa "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel" -verkostoa, joka koostuu käsityöläisravintoloitsijoista, keittiömestareista ja viinintuottajista, jotka ovat sitoutuneet ekologiseen kestävyyteen ja vastuullisuuteen paikallisessa ruoassa ja juomassa. Opi isäntäväeltäsi englanniksi Pariisin alueen viinintuotannon historiasta ja nykyisestä nuorentumisesta. Maista 6 korkealaatuista viiniä, jotka kaikki on hankittu 50 kilometrin säteellä Eiffel-tornista ja jotka on tuotettu luonnonmukaisesti, ilman voimakkaita kemikaaleja ja ekologisesti kestävien tuotantomenetelmien mukaisesti. Pari 4 ensimmäistä viiniä huolellisesti valittujen perinteisten juustojen kanssa. Tutustu kunkin viinin ja juuston ominaisuuksiin mukana toimitetuista vihkosista, kun isäntäväki opastaa sinua maistelukokemuksen aikana. Nautiskellessasi näitä paikallisia tuotteita seiso ja ihaile näkymiä Valojen kaupunkiin loungesta, josta on ainutlaatuinen näkymä Trocadéroon, Pont d'Iénaan ja Seine-jokeen.

Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

2. Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

Lähde edestakaiselle risteilylle Seinäjoella, joka alkaa Eiffel-tornin juurelta. Kiidä Pariisien siltojen ali ja ihaile kauniita monumentteja samalla, kun kuuntelen kommenttiraitaa Pariisista ja näkemistäsi nähtävyyksistä. Risteilyn aikana voit nähdä Eiffel-tornin, Notre Damen, Hotel de Villen, Louvren ja paljon muuta. Käy halutessasi illalla nähdäksesi Valon kaupungin uudessa valossa, kun se herää eloon hämärän laskeuduttua.  Henkilökohtainen audio-opas on saatavilla 14 kielellä. Se kertoo Pariisista ja sen historiasta, monumenteista ja arkkitehtuurista. Audio-opas toimii puhelimesi kautta, kun yhdistät puhelimesi laivan WiFi-verkkoon.

Louvre-museo: Ajoitetun sisäänpääsyn pääsylippu

3. Louvre-museo: Ajoitetun sisäänpääsyn pääsylippu

Tutustu Louvren museoon omaan tahtiisi ajoitetulla sisäänpääsylipulla, jolla pääset sisään taatusti 30 minuutissa. Koe ohittamattomia ja ikonisia taideteoksia, kuten Mona Lisa ja Venus de Milo. Tutustu renessanssin mestariteoksiin ja muinaisen Egyptin muinaisjäännöksiin sekä maalauksiin 1200-luvulta 1900-luvulle. Museo avattiin ensimmäisen kerran 10. elokuuta 1793, jolloin siellä oli esillä vain 537 maalausta. Vaikka museo suljettiinkin vuonna 1796 rakenteellisten ongelmien vuoksi, se avattiin jälleen vuonna 1801 suuremmalla kokoelmalla ja uudella nimellä Musée Napoléon.  Kokoelmaan on sittemmin kertynyt jopa 20 000 teosta. Nyt osastoja on kahdeksan: Egyptin muinaisesineet; Lähi-idän muinaisesineet; Kreikan, etruskien ja Rooman muinaisesineet; islamilainen taide; kuvanveisto; koristeellinen taide; maalaukset; sekä grafiikka ja piirustukset.

Disneyland Paris, yhden päivän lippu

4. Disneyland Paris, yhden päivän lippu

Disneyland® Park: Nauti 30. syyskuuta 2023 asti Disneyland Paris'n 30-vuotisjuhlavuoden Grand Finale -tapahtumasta. Unelmoi suuremmista unelmista, naura kovempaa ja hymyile leveämmin huikeiden esitysten, uusien nähtävyyksien ja elämysten parissa, jotka tekevät tämän kerran elämässä järjestettävän juhlan loppuhuipennuksesta erityisemmän kuin koskaan. Disney-sankarit ja -sankarittaret elävät fantasiamaailmassa, joka ei ole kaukana, ja heidän satujensa tarinat ovat loputtomia. Nauti loputtomasta hauskanpidosta eri taianomaisissa maissa. Tutustu kaikista klassisimpiin Disney-tarinoihin, jotka muistat elokuvista. Täällä sadut todella heräävät eloon. Disneyland® Parkissa on tarjolla monenlaista jännitystä. Big Thunder Mountain ja Star Wars® Hyperspace Mountain tarjoavat elämyksiä aikuisille, kun taas pienimmät voivat purjehtia kuun valaisemalle taivaalle Peter's Pan Flightin parissa. Hauskanpitoa koko perheelle löytyy tietysti puiston jokaisesta nurkasta, aina Karibian merirosvoista Hullun Hatuntekijän -teekupposiin Tapaa Disneyn hahmot. Älä jätä väliin tärkeintä kokemusta: rakastettujen Disney-hahmojen tapaamista. Pidä kynä ja kamera valmiina ja tapaa rakastamasi hahmot. Disneyland®-puistossa aivan jokainen päivä on juhlaa. Kaikkien ihanien nähtävyyksien ja hahmojen lisäksi tarjolla on useita näyttäviä perheparaateja ja esityksiä, joista voi nauttia ympäri vuoden. Tänä vuonna voit nauttia 30-vuotisjuhlavuoden tunnelmasta, kuten musiikista ja koristeluista, kun puisto muuttuu eloisaksi ihmemaaksi. Mikki, Minni, Aku ja Iines esittelevät iloisesti uusia häikäiseviä asujaan ja tanssivat iloisessa päiväshow'ssa, joka on suunniteltu erityisesti 30-vuotisjuhlavuotta varten. Kun ilta hämärty, valmistaudu hämmästymään, kun upouusi, maaginen hetki valaisee Prinsessa Ruususen linnan uraauurtavan tekniikan avulla, ja sen jälkeen seuraa näyttävä Disney Illuminations -valaistusta. Walt Disney Studios® Park: Löydä elokuvien ja television maaginen maailma Walt Disney Studios® Parkissa. Tutustu neljään elokuvastudioalueeseen, jotka pitävät sisällään jännittäviä nähtävyyksiä ja upeita esityksiä. Pääset keskipisteeseen Studiosissa, joka on vain muutaman askeleen päässä Disneyland® Parkista. Voit tavata useita tähtiä joka kadunkulmassa. Liity Avengerseihin ja ota vastaan mahtavimmat MARVEL-tehtävät Avenges Campus landissa. Mene kulissien taakse ja koe Worlds of Pixar -alue. Suuntaa värikkäisiin maailmoihin, jotka ovat täynnä nähtävyyksiä, viihdettä, ruokaa ja hauskanpitoa ja joiden hahmot esiintyvät suoraan Ratatouillesta, Finding Nemosta, Toy Storysta ja muista elokuvista.

Pariisi: Suora pääsy huipulle Eiffelin tornissa

5. Pariisi: Suora pääsy huipulle Eiffelin tornissa

Nauti etuoikeutetusta pääsystä Eiffel-torniin ja ihaile henkeäsalpaavia näkymiä ikonisen rakennelman huipulta. Vietä tornissa niin paljon aikaa kuin haluat ja tutustu vapaasti eri tasoihin.  Näe Pariisi ylhäältä päin ja kokonaan uudesta perspektiivistä. Ihastele Louvren ikivanhaa julkisivua ja La Defensen finanssialuetta. Ihaile värikästä Pompidou-museota ja valtavaa, valkeaa Sacré-Coeurin basilikaa. Pysähdy ylimmän kerroksen samppanjabaariin ja nauti lasillinen kuohuvaa. Matkalla alas pääset nauttimaan monista ensimmäisen kerroksen kiinnostavista aktiviteeteista. Koettele rohkeuttasi kävelemällä lasilattialla!

Pariisi: Versailles'n palatsi ja puutarhat, pääsylippu

6. Pariisi: Versailles'n palatsi ja puutarhat, pääsylippu

Vieraile Versaillesin palatsissa ja puutarhoissa etukäteen varatulla yhden päivän täyden pääsyn kattavalla sisäänpääsylipulla. Ihaile koristeellisia kuninkaallisia tiloja ja henkeäsalpaavaa peilisalia Ranskan monarkian virallisessa palatsissa vuosina 1682-1789. Opi lisää Ludvig XIV:stä ja muista Ranskan kuninkaallisista. Tutustu Ranskan hoviin ja kävele kimaltavassa peilisalissa. Lähde kävelylle legendaarisiin puutarhoihin omassa rauhassasi. Viearile Grand ja Petit Trianonilla. Pääset sisälle myös Grand ja Petit Trianoniin. Ihaile Aurinkokuninkaan pakopaikkaa kiireeltä. Kesä- ja kevätkuukausina voit varata kierroksen, johon kuuluu musikaalipuutarha- ja suihkulähde-esitys.

Pariisi: Moulin Rouge -kabareelippu ja samppanja

7. Pariisi: Moulin Rouge -kabareelippu ja samppanja

Hanki liput yhteen maailman suosituimmista kabaree-esityksistä ja näe Moulin Rouge Féerie-esitys, jonka on luonut Doris Haug sekä Ruggero Angeletti ja koreografioinut Bill Goodson. Näe yli sadan taiteilijan, kuten 60:n Doris Girlsin esitys, jossa on jopa 1 000 mahtipontista sulin, jalokivin ja paljetein koristeltua pukua, jotka on suunnitellut Corrado Collabucci. Koe Gaetano Castellin lavastukset ja kuuntele Pierre Porten musiikkia, jonka on tuottanut 80 muusikkoa ja 60 kuorolaulajaa. Esityksen aikana voit nauttia puoli pullollista samppanjaa samalla, kun hemmottelet esityksellä näkö- ja kuuloaistiasi. Ihaile legendaarisen mahtipontisen kabaree-esityksen väriloistetta.

Pääsyliput Pariisin Riemukaaren katolle

8. Pääsyliput Pariisin Riemukaaren katolle

Roomalaisesta tyylistään tunnettu Riemukaari on yksi Pariisin ikonismmista kohteista. Näkymät 50 metrin korkeudesta kaaren katolta ovat todellakin kiipeämisen arvoiset. Näe tusina pariisilaisia katuja, jotka alkavat kaarelta kuin auringon säteet ympäri valon kaupunkia. Pariisi on yksi maailman kiehtovimmista paikoista ja riemukaarella löydät itsesi aivan sen keskeltä. Antiikin Rooman upeiden kaarien inspiroima Napoleon rakennutti Riemukaaren pian voittoisan Austerlitzin taistelun jälkeen. Ikävä kyllä valmistumista hän ei ikinä nähnyt. Kaaren alaosassa oleva tuntemattoman sotilaan hauta kunnioittaa niitä 1,3 miljoonaa ranskalaista sotilasta, jotka kuolivat ensimmäisessä maailmansodassa. Näe ikuinen liekki, joka sytytetään uudelleen joka ilta klo 18.30. Lisäksi paikalla on näyttely, jossa havainnollistetaan monumentin symbolista tärkeyttä. Näkymä kaaren katolta on todellakin kaikkien 284:n portaan kiipeämisen arvoista. Tuolta etuoikeutetusta asemaltasi voit katsella koko Pariisia. Riemukaari ei välttämättä ole yhtä suosittu kohde, kuin Eiffel-torni, jos vierailet Pariisissa.

Pariisi: Ohita jono Louvren museossa Mona Lisan opastus

9. Pariisi: Ohita jono Louvren museossa Mona Lisan opastus

Ennen kuin Louvresta tuli museo vuonna 1793, se oli pitkään yksi Ranskan kuninkaiden tärkeimmistä asuinpaikoista. Se sijaitsee Pariisin sydämessä, ja sen pinta-ala on 73 000 neliömetriä, ja siellä on maailman suurin taidekokoelma, joka kattaa yli 7 000 vuotta vanhoista sivilisaatioista 1800-luvulle ulottuvat taideteokset. Museon kokoelmat on jaettu 8 osastoon: Egyptin muinaisesineet, Kreikan, etruskien ja Rooman muinaisesineet, itämaiset muinaisesineet, islamilainen taide, maalaukset, veistokset, taideteokset ja grafiikka. Saapuessasi voit ihailla tätä Leonardo da Vincin vuonna 1506 maalaamaa mestariteosta, joka on yksi maailman kuuluisimmista naismuotokuvista, ja isäntä antaa sinun nauttia museosta omaan tahtiisi.

Itsenäinen kierros & lippu jonon ohi Sainte Chapelleen

10. Itsenäinen kierros & lippu jonon ohi Sainte Chapelleen

Lähde tälle itseohjatulle kierrokselle ja ihaile yli tuhatta lasimaalausta Sainte Chapellessa, goottilaisen rakentamisen helmessä. Tällä itsenäisesti käytävällä kierroksella voit ihailla ainutlaatuista monumenttia ja tutustua sen historiaan. Ohita jonot lippusi avulla ja aloita opaskirjasen kanssa itsenäinen kierroksesi. Voit viettää tunnin ihaillen Sainte Chapellen upeita lasimaalausikkunoita, jotka osaltaan tekevät kirkosta goottilaisen arkkitehtuurin helmen. Viidessätoista yli 15 metrin korkuisessa ikkunassa esitetään 1 113 erilaista kohtausta Uudesta ja Vanhasta testamentista. Teokset kertovat tarinan aina raamatunmukaisesta maailman synnystä siihen asti, kun pyhäinjäännökset saapuivat Pariisiin. Pyhä kappeli liitetään vahvasti siellä aiemmin säilöttyihin pyhäinjäännöksiin, kuten orjantappurakruunuun ja Edessan kuvaan. Nämä pyhäinjäännökset tekivät jo alunperinkin mahtavasta monarkista vieläkin voimakkaamman, sekä länsimaisen kristinuskon keulakuvan.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Pariisi
Kauneudestaan tunnettu kaupunki, jonka romantiikkaa kukaan ei voi vastustaa.

Parhaat aktiviteetit

Pariisi: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

819 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 52

Immersiivisiä elämyksiä

Pariisi: Koe enemmän

Näytä kaikki

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 276 581 arvosteluun

Pidimme veneestä, erittäin mukavista istuimista, erinomaisesta hinnasta ja meillä oli hauskaa parina. Meillä oli vaikeuksia löytää lähtökohtaa, mutta se on ajan kysymys. Ruoka ei ole parasta Pariisissa, mutta hinta oli mielestämme sen arvoinen. Samalla tavalla se oli herkullista, emmekä hävenneet lopettaa syömistä, jotta pääsisimme rauhassa ottamaan kuvia. Tämä oli paras päätös tämäntyyppisestä kokemuksesta, jonka olemme voineet valita, olemme iloisia!

Oppaan kanssa piti yhdessä kävellä tornille, opas mahtava mutta ryhmässä hidastelijoita jotka opas hoiti kylläkin hienosti, nopeat turvatarkastusjonot klo 16:30 tourille, mahtavat näkymät ja valoshowt, huipulla ei sisätiloissa baaria vain muovipikariin tiskiltä myytävät shampanjat, hienoinen pettymys

The guide was very informative and also very interesting. We would have propably just steamrolled the whole versaille without it. I recommend!

oli hieno kokemus. ilman ääniopasta jäisi paljon tietämättä.

Upea oopperatalo! Kannatta käydä ihailemassa rakennusta