Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Pariisi

Kauneudestaan tunnettu kaupunki, jonka romantiikkaa kukaan ei voi vastustaa.

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Pariisi kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 210 901 arvosteluun

kaunis linna Varsinkin puutarhat. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Ja linna oli rakenteeltaan järkevä, joten et eksynyt liian helposti. Varasin myös lipun etukäteen. Erittäin tärkeä mielestäni. En edes odottanut 10 minuuttia päästäkseni rakennukseen ja jono ihmisille ilman varausta oli loputon. Varaa siis etukäteen!

Isosta-Britanniasta tullessa kokemuksemme oli upea. Pysäköinti oli hyvä ja palatsissa ja puutarhoissa käynti oli uskomaton kokemus. Ainoa pettymys oli aika, jolloin jouduimme odottamaan voileipää ja juomaa Gardensin ruoka-alueelta. Jouduimme jonottamaan tunnin, mikä ei ollut hyväksyttävää.

Taide ja kulttuuri. Upea päivä upealla paikalla täynnä uskomattomia aarteita ja kauneutta. Jokainen yksityiskohta on hoidettu ja hienostunut. Sisällä olevat ravintolat ovat niin kalliita kuin sen pitäisi olla sijaintiin nähden. Versaillesin palatsi ansaitsee kaiken maineensa.

linjat ovat hyvin hallittuja ja pääset sisään lyhyessä ajassa ilman lippua. versaillesin tiedetään olevan kaunis, joten ei ole sanottavaa. Suosittelen erityisesti puutarhoja (jossa jos ostat 27 euron lipun, voit ohittaa kassan ja astua sisään nopeasti)

Easy access, nice views. Weather was too hot for exploring hole garden but it was still nice