Lisää päivät

PariisiAudio-oppaat

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Audio-oppaat

Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

1. Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

Lähde edestakaiselle risteilylle Seinäjoella, joka alkaa Eiffel-tornin juurelta. Kiidä Pariisien siltojen ali ja ihaile kauniita monumentteja samalla, kun kuuntelen kommenttiraitaa Pariisista ja näkemistäsi nähtävyyksistä. Risteilyn aikana voit nähdä Eiffel-tornin, Notre Damen, Hotel de Villen, Louvren ja paljon muuta. Käy halutessasi illalla nähdäksesi Valon kaupungin uudessa valossa, kun se herää eloon hämärän laskeuduttua.  Henkilökohtainen audio-opas on saatavilla 14 kielellä. Se kertoo Pariisista ja sen historiasta, monumenteista ja arkkitehtuurista. Audio-opas toimii puhelimesi kautta, kun yhdistät puhelimesi laivan WiFi-verkkoon.

Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

2. Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Koe Pariisin parhaat puolet vain yhdessä, kahdessa tai kolmessa päivässä tällä hop-on hop-off -kierroksella! 100-prosenttisesti puhtaat bussit tarjoavat mukavan ja kätevän tavan tutustua kaupungin tärkeimpiin maamerkkeihin ja nähtävyyksiin, kuten Louvre-museoon, Notre-Damen katedraaliin, Champs-Elysées'lle, Riemukaarelle, Eiffel-torniin ja paljon muuta. Kaupunkikierroksen aikana voit käyttää audio-oppaan selostusta oppiaksesi lisää Pariisista ja hypätä pois millä tahansa pysäkillä tutustuaksesi nähtävyyksiin tarkemmin. Käy Louvre-museossa, ihaile Notre Damen katedraalia, tee ostoksia Champs-Elysées-kadulla, käy Riemukaaren huipulla tai Eiffel-tornissa ja nauti upeista näkymistä kaupunkiin. Kävele Latinalaisessa korttelissa, Marais'ssa tai Ile de Saint Louis'ssa ja opi lisää Pariisista audio-oppaan selostuksen avulla. Pikkulapsille on tarjolla lapsiystävällinen kanava englanniksi ja ranskaksi. Lippusi on voimassa 24, 48 tai 72 tuntia ensimmäisestä validoinnista lähtien, ja voit nousta bussiin ja poistua siitä niin monta kertaa kuin haluat voimassaoloaikana. Reitin pysäkit ovat seuraavat: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Pariisi2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Pariisi4. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Pariisi6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Pariisi7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Pariisi10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Pariisi

Pariisi: Versailles'n puutarhat ja puutarhat, sisältää kuljetukset

3. Pariisi: Versailles'n puutarhat ja puutarhat, sisältää kuljetukset

Tämä elämys vie sinut tutustumaan upeaan Versailles'n palatsiin. Opi Ranskan monarkian historiasta ja koe kohteet, kuten upea 357 peilistä tunnettu Peilisali. Koe mutkaton kierros, joka sisältää kuljetukset Pariisista sekä ennakkoon varatut liput.  Ranskan kuninkaalliset kutsuivat tätä palatsia kodikseen aikavälillä 1682-1789, ja voit sen huoneissa kokea upean ruhtinaallisen hovitunnelman. Kierrokseen kuuluva audio-opas kertoo sinulle kiehtovia tietoja koskien Ranskan vallankumouksen historiaa. Käyskentele tuntien ajan myös upeassa puutarhassa, joka tunnetaan sen virheettömistä nurmikoistaan, suihkulähteistään ja veistoksistaan. Koko päivän elämyksen aikana voit lisäksi kokea Marie Antoinetten yksityiskartanon.

Päiväretki Mont-Saint-Micheliin Pariisista käsin

4. Päiväretki Mont-Saint-Micheliin Pariisista käsin

Matka Normandian halki matkalla keskiaikaiselle Mont-St-Michelille päiväretkellä Pariisista ilmastoidulla bussilla. Voit valita, haluatko matkustaa yksin, live-oppaan tai ääniopastuksen kanssa. Tutustu Unescon luetteloon kuuluvaan saareen ja sen goottilaiseen luostariin. Opi sen kiehtovasta historiasta ja legendaarisista tarinoista. Lähde Pariisista ja matkusta ilmastoidulla bussilla Ranskan maaseudun halki Normandian rannikolla sijaitsevaan Mont Saint-Michelin upeaan linnoitettuun kaupunkiin. Istu alas ja rentoudu ja nauti matkan varrella upeista maisemista. Pysähdy tauolle läheisessä kylässä, joka on peräisin normannien ajoilta, ja kävele mutkittelevilla kaduilla ja kapeilla poluilla löytääksesi parhaat näkymät lahdelle. Jatka Couesnon-joen suulle, jossa Mont-Saint-Michel on rakennettu saarekkeelle vain muutaman sadan metrin päähän mantereesta. Vietä iltapäivä tutustumalla muurien ympäröimän kaupungin huomattaviin monumentteihin, jotka Unesco on luokitellut maailmanperintökohteeksi vuodesta 1979 lähtien. Ota aikaa tutustua kalliosaarekkeeseen omaan tahtiisi. Kiipeä valleja pitkin ylös kaupungin huipulla sijaitsevaan luostariin. Käy Mont-Saint-Michelin luostarissa sisäänpääsylippuun sisältyvällä lipulla. tällä benediktiinirakennuksella on ollut tärkeä rooli kunnan ja sen edustaman feodaalisen yhteiskunnan historiassa. Ihaile tätä upeaa esimerkkiä goottilaisesta arkkitehtuurista 1200-luvun alusta.Hyvästi. Hämmästele näkymiä ympäröivälle lahdelle ennen kuin lähdet Mont-Saint-Michelistä myöhään iltapäivällä. Sinut ajetaan takaisin Ranskan pääkaupunkiin ja sinut jätetään lähtöpaikalle.

Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

5. Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

Tämän elämyksen aikana voit ihailla Pariisin vaikuttavaa maisemaa kaksikerrosbussin kyydistä. Hop-on hop-off -kierroksen pituudeksi voit valita joko 24 tai 48 tuntia. 48 tunnin deluxe-päivitykseen kuuluu myös lippu Seine-joen venekierrokselle. Näe muun muassa Sacre Coeur ja Notre Dame sekä muita nähtävyyksiä. Ihaile Opera Garnieria, Champs-Elysées'tä, Louvrea ja historiallisesti merkittävää Grand Palaisia. Päivittäisiä lähtöjä sisältävällä kierroksella on myös selostus. Kierroksella on useita pysäkkejä, joilta voit aloittaa kierroksen Eiffel-torniChamps de MarsOpéra GarnierLouvre-Pyramide, Big Busin toimipisteLouvre-Pont des ArtsNotre DameMusée d’OrsayChamps-ElyséesGrand PalaisTrocadéro

Pariisi: Seinen jokiristeily ääniopastuksella.

6. Pariisi: Seinen jokiristeily ääniopastuksella.

Kokeile Pariisin menneisyyden kiehtovia jäänteitä lipulla salaperäisiin katakombeihin. Tutustu kaupungin romanttiseen puoleen viehättävällä Seine-joen risteilyllä. Todista ikonisia maamerkkejä ja paljasta kaupungin alla olevia salaisuuksia. Aloita matkasi Pariisin kiehtovista katakombeista, jotka ovat kaupungin katujen alla sijaitseva monimutkainen maanalainen verkosto. Kävele tunnelien läpi, joissa on miljoonien pariisilaisten jäännökset, ja tunne, miten heidän historiansa ja tarinansa on kaiverrettu hiljaisiin kiviin. Kun olet kulkenut kaupungin piilotetun alamaailman läpi, nouse eloisaan kaupunkikuvaan ja suuntaa Seinen rannalle. Nouse mukavaan risteilijään ja lähde purjehtimaan läpi Pariisin sydämen. Hämmästele Pariisin ikonisten maamerkkien, kuten Eiffel-tornin, Louvren museon ja Notre-Damen katedraalin, upeita nähtävyyksiä kaupungin loisteessa paistattelemalla.

Audio-opas ja ohita jono -lippu Pariisin katakombeihin

7. Audio-opas ja ohita jono -lippu Pariisin katakombeihin

Älä huoli lippupisteellä jonottamisessa. Tämä audio-oppaan sisältävä elämys sisältää ohita jono -pääsyn Pariisin katakombeihin. Katakombeista löytyy noin kuuden miljoonan ihmisen luut ja pääkallot, jotka aikanaan haudattiin näihin holveihin. Ennen verkosto oli käytössä louhoksina. Ne kiemurtelevat satojen kilometrien verran Ranskan pääkaupungin katujen alapuolella. Tilanpuutteen vuoksi niistä tuli sittemmin hautausmaa. 

Pariisista: Giverny Day Trip äänioppaan tai live-oppaan kanssa

8. Pariisista: Giverny Day Trip äänioppaan tai live-oppaan kanssa

Nauti puolen päivän matkasta Claude Monet'n entiseen kotiin, joka on yksi kuuluisimmista ranskalaisen impressionismin maalareista. Sijaitsee pienessä Givernyn kylässä Seine-joen rannalla 80 mailia Pariisista länteen. Hänen poikansa testamentti talon ja puutarhat Académie des Beaux-Artsille vuonna 1966. Ne avattiin julkiseksi museoksi vuonna 1980 laajamittaisten restaurointitöiden jälkeen. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen kiertueesi on joko opastettu, ääniopastettu tai omalla vapaa-ajalla. Lähde Pariisista ja matkusta mukavalla ilmastoidulla bussilla. Koska Givernyyn ei ole suoraa julkista liikennettä, tämä on ihanteellinen tapa päästä sinne. Aja Pariisin läntisten alueiden kautta ja käänny Normandian moottoritielle Bonnièresiin asti. Kun olet ylittänyt Seine-joen Vernonissa, jatka Givernyyn Euren metsäisten tasangojen läpi. Giverny houkutteli 1800-luvulla useita impressionistisia maalareita, joista useimmat seurasivat liikkeen perustajan Claude Monetin johtoa, joka asui siellä 43 vuotta. Vieraile Mestarin talossa, jossa upeat värit ja lumoava puutarha on suunniteltu kuin taideteos. Häikäise kukkapenkit ja kasvit ja saat käsityksen taiteilijan tunteista ja inspiraatioista seisoessasi kuuluisien lumpeiden ja itkevien pajujen edessä ihastuttavassa vesipuutarhassa.

Pariisi: Hôtel de la Marine -pääsylippu

9. Pariisi: Hôtel de la Marine -pääsylippu

Löydä Hôtel de la Marine, ikoninen monumentti Pariisin sydämessä, jossa historiaa kirjoitettiin. Tutustu Al Thani Collectioniin, Salonkeihin ja Loggiaan sekä Intendentin huoneistoihin (valitusta vaihtoehdosta riippuen). Vierailusi aikana useat numeeriset työkalut auttavat sinua ymmärtämään maamerkin historiaa, tutustumaan Garde-Meuble-aikakauden arkeen tai oppimaan lisää kansallisista meritarinoista. Huomioi Ange-Jacques Gabrielin arkkitehtuuria ja ihaile vastikään kunnostettuja sisätiloja. Tutustu Pariisin komeisiin huoneisiin ja kauniisiin näkymiin vierailemalla Salongeissa ja Loggiassa, tutustu uskomattomaan Al Thani Collection -kokoelmaan ja sen moninaisiin aarteisiin tai tutustu Intendentin huoneistoihin, joita pidetään ihanteellisena asuntona valistuksen vuosisadan lopulla.Vieraile Salongeissa ja Loggiassa. Tutustu nähtävyyden historiaan audio-opastetulla vierailulla 3D-äänikuulokkeiden avulla. Kuljeskele asunnoissa, joissa aikoinaan sijaitsi Garde-Meuble de la Couronne, ennen kuin niistä tuli Ranskan laivastoministeriön päämaja. Hämmästele taideteoksia monista eri kulttuureista ja sivilisaatioista ja juhli samalla taiteen universaalia voimaa kautta aikojen.

Pariisista: Koko päivän Loire Valley Chateaux -kierros

10. Pariisista: Koko päivän Loire Valley Chateaux -kierros

Pois Pariisin kiireestä ja vilskeestä ja astu Ranskan puutarhaan. Kävele Ranskan monarkkien kävelyreittejä, kuule tarinoita kuninkaallisista rakkaussuhteista ja kidnappauksista ja ihaile Loiren laakson hienojen Chateaux'iden kauneutta. Päivän ensimmäinen pysähdyspaikka on Château de Chambord; täydellinen esimerkki ranskalaisesta renessanssiarkkitehtuurista, tämä merkittävä rakennus rakennettiin kuningas François I:n toimesta vuosina 1519-1547, ja se on Loiren laakson suurin château. Kuka tämän mestariteoksen suunnitteli, siitä kiistellään yhä, ja Leonardo da Vinci mukaan lukien, sen nähtävyydet eivät varmasti tuota pettymystä. Seuraavaksi on vuorossa viehättävä Château de Chenonceau, todellinen satulinna, joka sijaitsee viehättävästi Cher-joen varrella ja jonka historiaa ja luonnetta ovat muokanneet sitä asuttaneet naiset. Chenonceaun linnassa järjestettiin kaikkien aikojen ensimmäinen ranskalainen ilotulitusnäytös, ja Chenonceaun linnaan voi todella rakastua. Viimeinen pysähdyspaikka on Château de Cheverny, 1600-luvun kaunotar, joka on sisustettu hyvällä maulla ja jossa on upeat puutarhat. Nauti vapaata aikaa lounaalle (ei sisälly hintaan) päivän aikana joko Chenonceaussa tai Chambordissa. Palaat Pariisiin illalla.

140 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 9

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 40 633 arvosteluun

Erittäin hyvä illallinen miellyttävällä ilmapiirillä ja erittäin ystävällisillä ihmisillä. Henkilökunta puhuu mitä tahansa kieltä, joten viestintä on myös helppoa. Suosittelen, että valitset juomasi heti varauksen tekemisestä, jotta palvelusta tulee ketterämpi ja juomasi odottavat sinua eikä päinvastoin.

Hienoa oli. Palvelu pelasi muuten, ei kuitenkaan ollut takaisinkuljetusta luvatulle alueelle, olisi ollut liian pitkä lenkki. Mentiin sitten taksilla ja omakustanteisesti.

Louvressa ja Seinen risteilyllä jonottaminen oli tehty mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi. Seinen risteilyn lähtöpaikka löytyi helposti.

Loistava tapa tutustua kaupunkiin. Hyvät opastukset ja siistit tilat. Suosittelen.

oli hieno kokemus. ilman ääniopasta jäisi paljon tietämättä.