Valitse päivämäärät

Pariisi Aktiviteetit pariskunnille

147 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/10

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 926 arvosteluun

Vertaansa vailla oleva kokemus. Valitsemme etuoikeuspalvelun, joka sisältää alkuruoat, pääruoan, juuston maistelun, viinin, samppanjan ja jälkiruoan, istuimet ikkunan vieressä ja suosittelen sitä 100%. Illallinen oli erittäin hyvä, tarjoilijoiden huomio 10:stä, super mukava ja tarkkaavainen, lyömätön tunnelma ja myös laulaja kauniilla äänellä, joka laittaa taustamusiikkia iltaan. Jos ajattelet sitä, älä epäröi, tulet nauttimaan siitä ja se on kokemus, jota et unohda.

Pidimme veneestä, erittäin mukavista istuimista, erinomaisesta hinnasta ja meillä oli hauskaa parina. Meillä oli vaikeuksia löytää lähtökohtaa, mutta se on ajan kysymys. Ruoka ei ole parasta Pariisissa, mutta hinta oli mielestämme sen arvoinen. Samalla tavalla se oli herkullista, emmekä hävenneet lopettaa syömistä, jotta pääsisimme rauhassa ottamaan kuvia. Tämä oli paras päätös tämäntyyppisestä kokemuksesta, jonka olemme voineet valita, olemme iloisia!

Hyvä tunnelma ja hyvä ruoka! Suosittelen itse asiassa saapumaan puoli tuntia aikaisemmin, koska he aloittavat palvelun jo ihmisten saapuessa. Menu tarjoaa noin 3-4 vaihtoehtoista vaihtoehtoa kullekin kurssille. Laulaja laivalla, joka on mukana koko risteilyn ajan! Paikalla on myös valokuvaaja (20 €/painettu kuva)

Tämä on erittäin suositeltavaa: erittäin ystävällinen vastaanotto, paljon henkilökuntaa veneessä, selkeä purjehdusreitin selitys valokuvakartalla. Hinnasta riippuen olisin valinnut premium-istuimen veneen keulaan: lisähinta oli selvästi rahan arvoinen.

Ihana risteily iltaisin. Hyvää ruokaa ja live musiikkia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️