Valitse päivämäärät

Pariisi Aktiviteetit sadepäiville

159 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/10

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 184 arvosteluun

Suora sisäänkäynti, jonka avulla voit vierailla palatsin sisäosissa polkua pitkin. Huoneessa käynnin jälkeen ei ole mahdollista palata tarpeettoman sekaannuksen välttämiseksi. Sisältä on mahdollista ostaa ääniohjattu tallennin, joka on erillinen hinta. Lippu on myös ainutlaatuinen puutarhoihin pääsyyn, mikä on erittäin hyödyllinen kaksinkertaisten jonojen välttämiseksi. Suosittelen saapumaan portille vähintään 30 minuuttia ennen varauksen alkua, muuten olet vaarassa jäädä jonoon yli 1 tunniksi.

Hieno arkipäivä helmikuun lomien aikana, hyvin vähän odottelua nähtävyyksillä, varsinkin aamuisin. Yhdessä päivässä meillä oli aikaa nauttia yhdestä puistosta. Vieraillaksesi kahdessa puistossa ja ehtiäksesi tehdä nähtävyyksiä kävellen ... on parempi suunnitella 2 päivää Ainoa ongelma: ei karttaa .. sinun on ladattava sovellus löytääksesi puiston, mutta sinä päivänä ei ole verkkoon.

Se oli uskomatonta. Vierailimme joka huoneessa ja ne olivat upeita, vaikka joissakin taidehuoneissa oli paljon ihmisiä. Esimerkiksi Mona Lisassa halusimme ihailla maalausta hieman enemmän, mutta kun kaikki ihmiset yrittivät ottaa kuvaa, se oli mahdotonta. Siitä huolimatta se oli hieno kokemus!

Upea aika epätodellinen kokemus ja lippu toimi kuten sanoi. Suosittelen hankkimaan premier-pikapassin, joka on sen arvoista, se maksaa 80 puntaa, mutta älä odota yli 5 minuuttia per matka. Ehdota, että RER-juna vie sinut suoraan Disneylandiin paljon halvemmalla kuin siirrot.

Se oli vain kaunista, erittäin uuvuttavaa, mutta 2 puistoa yhdessä päivässä, mutta se oli sen arvoista, varsinkin lapsille. Mutta varaisin kaiken etukäteen, myös Marvel-kuvat, muuten kaikki on valitettavasti täynnä. Jopa ravintolat. Ensi kerralla olen viisaampi