Lisää päivät

PariisiAlennukset ja tarjoukset

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Alennukset ja tarjoukset

Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

1. Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

Lähde edestakaiselle risteilylle Seinäjoella, joka alkaa Eiffel-tornin juurelta. Kiidä Pariisien siltojen ali ja ihaile kauniita monumentteja samalla, kun kuuntelen kommenttiraitaa Pariisista ja näkemistäsi nähtävyyksistä. Risteilyn aikana voit nähdä Eiffel-tornin, Notre Damen, Hotel de Villen, Louvren ja paljon muuta. Käy halutessasi illalla nähdäksesi Valon kaupungin uudessa valossa, kun se herää eloon hämärän laskeuduttua.  Henkilökohtainen audio-opas on saatavilla 14 kielellä. Se kertoo Pariisista ja sen historiasta, monumenteista ja arkkitehtuurista. Audio-opas toimii puhelimesi kautta, kun yhdistät puhelimesi laivan WiFi-verkkoon.

Pariisi: Suora pääsy huipulle Eiffelin tornissa

2. Pariisi: Suora pääsy huipulle Eiffelin tornissa

Nauti etuoikeutetusta pääsystä Eiffel-torniin ja ihaile henkeäsalpaavia näkymiä ikonisen rakennelman huipulta. Vietä tornissa niin paljon aikaa kuin haluat ja tutustu vapaasti eri tasoihin.  Näe Pariisi ylhäältä päin ja kokonaan uudesta perspektiivistä. Ihastele Louvren ikivanhaa julkisivua ja La Defensen finanssialuetta. Ihaile värikästä Pompidou-museota ja valtavaa, valkeaa Sacré-Coeurin basilikaa. Pysähdy ylimmän kerroksen samppanjabaariin ja nauti lasillinen kuohuvaa. Matkalla alas pääset nauttimaan monista ensimmäisen kerroksen kiinnostavista aktiviteeteista. Koettele rohkeuttasi kävelemällä lasilattialla!

Pariisi: Ohita jono Louvren museossa Mona Lisan opastus

3. Pariisi: Ohita jono Louvren museossa Mona Lisan opastus

Ennen kuin Louvresta tuli museo vuonna 1793, se oli pitkään yksi Ranskan kuninkaiden tärkeimmistä asuinpaikoista. Se sijaitsee Pariisin sydämessä, ja sen pinta-ala on 73 000 neliömetriä, ja siellä on maailman suurin taidekokoelma, joka kattaa yli 7 000 vuotta vanhoista sivilisaatioista 1800-luvulle ulottuvat taideteokset. Museon kokoelmat on jaettu 8 osastoon: Egyptin muinaisesineet, Kreikan, etruskien ja Rooman muinaisesineet, itämaiset muinaisesineet, islamilainen taide, maalaukset, veistokset, taideteokset ja grafiikka. Saapuessasi voit ihailla tätä Leonardo da Vincin vuonna 1506 maalaamaa mestariteosta, joka on yksi maailman kuuluisimmista naismuotokuvista, ja isäntä antaa sinun nauttia museosta omaan tahtiisi.

Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

4. Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Koe Pariisin parhaat puolet vain yhdessä, kahdessa tai kolmessa päivässä tällä hop-on hop-off -kierroksella! 100-prosenttisesti puhtaat bussit tarjoavat mukavan ja kätevän tavan tutustua kaupungin tärkeimpiin maamerkkeihin ja nähtävyyksiin, kuten Louvre-museoon, Notre-Damen katedraaliin, Champs-Elysées'lle, Riemukaarelle, Eiffel-torniin ja paljon muuta. Kaupunkikierroksen aikana voit käyttää audio-oppaan selostusta oppiaksesi lisää Pariisista ja hypätä pois millä tahansa pysäkillä tutustuaksesi nähtävyyksiin tarkemmin. Käy Louvre-museossa, ihaile Notre Damen katedraalia, tee ostoksia Champs-Elysées-kadulla, käy Riemukaaren huipulla tai Eiffel-tornissa ja nauti upeista näkymistä kaupunkiin. Kävele Latinalaisessa korttelissa, Marais'ssa tai Ile de Saint Louis'ssa ja opi lisää Pariisista audio-oppaan selostuksen avulla. Pikkulapsille on tarjolla lapsiystävällinen kanava englanniksi ja ranskaksi. Lippusi on voimassa 24, 48 tai 72 tuntia ensimmäisestä validoinnista lähtien, ja voit nousta bussiin ja poistua siitä niin monta kertaa kuin haluat voimassaoloaikana. Reitin pysäkit ovat seuraavat: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Pariisi2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Pariisi4. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Pariisi6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Pariisi7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Pariisi10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Pariisi

Päiväretki Mont-Saint-Micheliin Pariisista käsin

5. Päiväretki Mont-Saint-Micheliin Pariisista käsin

Matka Normandian halki matkalla keskiaikaiselle Mont-St-Michelille päiväretkellä Pariisista ilmastoidulla bussilla. Voit valita, haluatko matkustaa yksin, live-oppaan tai ääniopastuksen kanssa. Tutustu Unescon luetteloon kuuluvaan saareen ja sen goottilaiseen luostariin. Opi sen kiehtovasta historiasta ja legendaarisista tarinoista. Lähde Pariisista ja matkusta ilmastoidulla bussilla Ranskan maaseudun halki Normandian rannikolla sijaitsevaan Mont Saint-Michelin upeaan linnoitettuun kaupunkiin. Istu alas ja rentoudu ja nauti matkan varrella upeista maisemista. Pysähdy tauolle läheisessä kylässä, joka on peräisin normannien ajoilta, ja kävele mutkittelevilla kaduilla ja kapeilla poluilla löytääksesi parhaat näkymät lahdelle. Jatka Couesnon-joen suulle, jossa Mont-Saint-Michel on rakennettu saarekkeelle vain muutaman sadan metrin päähän mantereesta. Vietä iltapäivä tutustumalla muurien ympäröimän kaupungin huomattaviin monumentteihin, jotka Unesco on luokitellut maailmanperintökohteeksi vuodesta 1979 lähtien. Ota aikaa tutustua kalliosaarekkeeseen omaan tahtiisi. Kiipeä valleja pitkin ylös kaupungin huipulla sijaitsevaan luostariin. Käy Mont-Saint-Michelin luostarissa sisäänpääsylippuun sisältyvällä lipulla. tällä benediktiinirakennuksella on ollut tärkeä rooli kunnan ja sen edustaman feodaalisen yhteiskunnan historiassa. Ihaile tätä upeaa esimerkkiä goottilaisesta arkkitehtuurista 1200-luvun alusta.Hyvästi. Hämmästele näkymiä ympäröivälle lahdelle ennen kuin lähdet Mont-Saint-Michelistä myöhään iltapäivällä. Sinut ajetaan takaisin Ranskan pääkaupunkiin ja sinut jätetään lähtöpaikalle.

Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

6. Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

Tämän elämyksen aikana voit ihailla Pariisin vaikuttavaa maisemaa kaksikerrosbussin kyydistä. Hop-on hop-off -kierroksen pituudeksi voit valita joko 24 tai 48 tuntia. 48 tunnin deluxe-päivitykseen kuuluu myös lippu Seine-joen venekierrokselle. Näe muun muassa Sacre Coeur ja Notre Dame sekä muita nähtävyyksiä. Ihaile Opera Garnieria, Champs-Elysées'tä, Louvrea ja historiallisesti merkittävää Grand Palaisia. Päivittäisiä lähtöjä sisältävällä kierroksella on myös selostus. Kierroksella on useita pysäkkejä, joilta voit aloittaa kierroksen Eiffel-torniChamps de MarsOpéra GarnierLouvre-Pyramide, Big Busin toimipisteLouvre-Pont des ArtsNotre DameMusée d’OrsayChamps-ElyséesGrand PalaisTrocadéro

Pariisi: Eiffel-tornin huippu tai 2. kerros, suora pääsy

7. Pariisi: Eiffel-tornin huippu tai 2. kerros, suora pääsy

Koe Pariisi lintuperspektiivistä Eiffel-tornin toisen kerroksen näköalatasanteelta. Opas odottaa sinua Eiffel-tornin juurella ja kertoo sinulle tornin historiasta. Hyödynnä tämän jälkeen nopeaa pääsyä toiseen kerrokseen. Kuule kiehtovia tarinoita tornin historiasta oppaasi johdolla. Valon kaupunkiin tutustuessasi voit ihailla näkymiä monumenteille, kuten Louvre, Riemukaari, Les Invalides ja Notre Dame. Tämän jälkeen opas jättää sinut tutustumaan Eiffelin torniin omaan tahtiisi. Kohoa tornin huipulle (jos vaihtoehto valitaan) itsenäisesti. Katsele omassa rauhassa vaikuttavia näkymiä ja valittaessasi siemaile lasi kuplivaa samppanjabaarissa. Matkalla takaisin alas pysähdy ensimmäisessä kerroksessa tutustumassa uuteen lasilattiaan ja näe näkymät maahan 60 metrin korkeudesta.

Pariisi: Seine-joen illallisristeily

8. Pariisi: Seine-joen illallisristeily

Ihaile valojen kaupunkia Seine-joelta käsin iltaristeilyllä. Astu kelluvaan Paris en Scène -ravintolaan ja nauti aluksella alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Nauti herkullinen ateria ennen kuin palaat veneen lähtöpaikalle. Istu mukavasti klubituoliin ja katsele Seine-joelle päin. Risteilyllä voit nauttia suuresta ja ilmastoidusta aulasta sekä panoraamaterassista, jolla voit ihailla taustalla lipuvia pariisilaisia monumentteja. Ruokalista vaihtelee sesongeittain, ja siihen kuuluu runsas kahden ruokalajin menu. Kasvipohjainen menu on saatavilla pyynnöstä. Esimerkkiruokalista (voi vaihdella päivän mukaan): • Amuse-bouche • Pääruoka: Provencen vasikan marmite, kasvis Bouquetière; sitruunaconfit ja basilikaöljy TAI Bouillabaisse kuten Marseillessa turskan kanssa, peruna-yrttisalaatti, savustettu aïoli • Jälkiruoka: riisivanukas, paahdetut maapähkinät ja suolavoikaramelli TAI suklaamousse, Espelette-pippuri ja suklaalastut.

Pariisi: Kerroksen tai 2. kerroksen sisäänpääsyyn

9. Pariisi: Kerroksen tai 2. kerroksen sisäänpääsyyn

Käy Ranskan pääkaupungin ikonisimmalla symbolilla, opi sen kiehtova historia ja ota uskomattomia kuvia Pariisista Eiffel-tornin huipulta. Voit valita, käytkö huipulla vai 2. kerroksessa. Tapaa isäntäsi muutaman askeleen päässä Eiffel-tornista ennen kuin aloitat nousun hissillä 2. kerrokseen tai huipulle valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen. Kävellessäsi isäntäsi kertoo sinulle historiaa ja anekdootteja tämän ikonisen rakennelman rakentamisesta. Kun saavut 2. kerrokseen tai huipulle, voit nauttia henkeäsalpaavista 360 asteen panoraamanäkymistä Ranskan pääkaupunkiin. Ota upeita valokuvia tai yksinkertaisesti nauti Pariisin näkymistä.

Veneristeily ja varattu pääsy Louvreen Pariisissa

10. Veneristeily ja varattu pääsy Louvreen Pariisissa

Hanki yhdistelmälippu, jonka avulla koet Louvren sekä Seine-joen. Varatun lipun avulla pääset kätevästi ikoniseen Louvren museoon. Lähde risteilylle valitsemaasi aikaan päivän aikana. Katsele oppaan tahtiisi muun maussa renessanssin ja muinaisen Egyptin mestariteoksia. Tunnin jokiristeily kertoo sinulle tarinan kaupungista uudesta perspektiivistä. Eiffel-tornin juurelta joka päivä lähtevät kierros esittelee sinulle upeat maisemat.Lähtöpaikka sijaitsee Eiffel-tornilta muutaman minuutin päässä kävellen, Alman sillan luona. Lippusi voit käyttää kuuden kuukauden sisällä. Risteilyitä lähtee kaikkina viikonpäivinä, keskimäärin 30 minuutin välein.

107 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Alennukset ja tarjoukset

Alennukset ja tarjoukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 16 062 arvosteluun

Pidimme veneestä, erittäin mukavista istuimista, erinomaisesta hinnasta ja meillä oli hauskaa parina. Meillä oli vaikeuksia löytää lähtökohtaa, mutta se on ajan kysymys. Ruoka ei ole parasta Pariisissa, mutta hinta oli mielestämme sen arvoinen. Samalla tavalla se oli herkullista, emmekä hävenneet lopettaa syömistä, jotta pääsisimme rauhassa ottamaan kuvia. Tämä oli paras päätös tämäntyyppisestä kokemuksesta, jonka olemme voineet valita, olemme iloisia!

Erittäin hyvä illallinen miellyttävällä ilmapiirillä ja erittäin ystävällisillä ihmisillä. Henkilökunta puhuu mitä tahansa kieltä, joten viestintä on myös helppoa. Suosittelen, että valitset juomasi heti varauksen tekemisestä, jotta palvelusta tulee ketterämpi ja juomasi odottavat sinua eikä päinvastoin.

Oppaan kanssa piti yhdessä kävellä tornille, opas mahtava mutta ryhmässä hidastelijoita jotka opas hoiti kylläkin hienosti, nopeat turvatarkastusjonot klo 16:30 tourille, mahtavat näkymät ja valoshowt, huipulla ei sisätiloissa baaria vain muovipikariin tiskiltä myytävät shampanjat, hienoinen pettymys

Louvressa ja Seinen risteilyllä jonottaminen oli tehty mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi. Seinen risteilyn lähtöpaikka löytyi helposti.

Loistava tapa tutustua kaupunkiin. Hyvät opastukset ja siistit tilat. Suosittelen.