Pariisi Bussi- ja tila-auto-kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
32 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 12 224 arvosteluun

Erittäin hyvä saada hyvä yleiskuva Pariisista ja kokea tärkeitä nähtävyyksiä lyhyessä ajassa. Bussit kulkevat säännöllisesti lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan. Ääniopas tarjoaa erittäin kattavaa ja mielenkiintoista tietoa. Bussinkuljettajat ovat erittäin ystävällisiä. Unohdin älypuhelimeni bussiin, ja tietokeskuksen linja-autonkuljettajat löysivät BigBusin, jossa olimme, ja se oli itse asiassa yhä siellä. Pystyimme sitten viemään toisen BigBusin ilmaiseksi Notre Dameen, missä bussinkuljettaja odotti minua kännykkällään. Se oli erittäin, erittäin asiakasystävällinen.

Yleiskuvan saamiseksi yksi (tai useampi) bussimatka on hyvä. Koska voit nousta ja nousta uudelleen milloin ja missä haluat, olet erittäin joustava. Varasimme bussilipun kahdeksi päiväksi ja saimme käyttää palvelua molempina päivinä. Bussit tulevat säännöllisesti hyvin lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan. Omalla kielelläsi soveltuvan äänioppaan avulla saat paljon tietoa yksittäisistä nähtävyyksistä ja voit sitten päättää, millä pysäkillä jäät pois.

Nautimme todella iltakierroksesta avoimen ylälinjan bussissa! Oli mukava kokemus nähdä Pariisin nähtävyydet valaistuna yöllä. Voimme suositella kiertuetta. On myös mukavaa, että saat tietoa Pariisin nähtävyyksistä kaikilla kielillä kuulokkeiden kautta.

Erinomainen, hyvä kuljettaja. Näimme kaupungin symbolisimmat monumentit. Minun täytyy vain nähdä panteoni. Kolofoni Eiffel-tornin kanssa. 100% suositeltavaa

Fantastinen kokemus niille, jotka haluavat vierailla kaupungissa illalla