Pariisi
Bussi- ja tila-automatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 12 224 arvosteluun

Näkemisen arvoinen kokonaisuus

Palatsi alueineen on valtavan suuri. Kierrokseen sisätiloissa sisältyy muutama kalustettu huone ja kuuluisa peilisali sekä tyhjiä huoneita. Millimuru kokonaisuudesta. Audio-opastus on ensiluokkainen. Siinä on ensin perustiedot huoneesta ja muutamassa kohdin lisänappi, mikäli haluat lisätunnelmointia aiheesta ja menneestä ajasta. Huonekoodeja audiolaitteeseen en löytänyt ja henkilökuntaa oli luokattoman vähän. Kuten joka puolella Ranskaa, kaikki asiaa selventävät taulut on kirjoitettu vain ranskaksi. Kierrostamme valaisi hyvä opas minivanissa. Hän kertoi mennen tullen laajasanaisesti Ranskan/Pariisin/Versaillesin historiasta ja pisteenä iin päälle ajoi Prinsessa Dianan tunnelin kautta viedessään meidät hotelliimme.

bussimatka oli erittäin mukava ja voit kuulla paljon tietoa. yksi näki kaikki nähtävyydet ilman paljon vaivaa. se ei kuitenkaan toiminut niin hyvin lippujen kanssa. Olin jo tehnyt varauksen kotoa ja sitten minulla oli online-lippuja koodilla skannaamiseen matkapuhelimessani. Valitettavasti bussipysäkien työntekijät eivät pystyneet skannaamaan koodia, joten meidän piti ajaa toimistoon. se oli linja-autoreitillä, mutta siellä toimistossa he eivät voineet skannata lippujen koodia, ja me menetimme paljon aikaa, koska kesti kauemmin, kunnes saimme lopulta liput ja bussimatka voisi alkaa kunnolla.

Mahtava yö

Erinomainen hyvin suoritettu toiminta, opas varmisti, että kaikki olivat uusia tapaamispaikkoja, ja olimme hämmästyneitä linja -autonkuljettajan ajotaidoista Pariisin hyvin kapeilla teillä. Illallisristeily oli mukava, ruoka oli meh, näytti kauniimmalta, sitten se maistui, mutta henkilökunta oli erittäin ystävällistä, torni oli hieno, mutta varoitus siitä, että kengät peittyvät pölyltä matkalla sinne, moulin rouge oli myös hieno ja samppanja oli ei paha, kiertoajelubussi pudotti meidät lähelle hotelliamme, se on myöhäinen ilta

Todella pakko tehdä, aivan fantastista. Se teki Pariisin tauon .. Vaimoni ja minä sanoimme, että se oli erittäin hyvin järjestetty kokoelmasta pudotuksiin ja noutamiseen .. Henkilökunta ja järjestäjät loistavat ... Moulin Rouge on poissa tästä maailmasta .. Veneretki oli myös upea.. . Nauttia

Upea ilta Pariisissa!

Kiertue oli hieno, hyvin järjestetty. Kaikki olivat ystävällisiä, etenkin Bianca ja Stephan. Suosittelen ottamaan kaikki kolme aktiviteettia kokeaksesi Pariisin ilman, että joudut suunnittelemaan itseäsi tai odottamaan tavanomaisissa linjoissa. Super helppoa!