Pääsylippu

Disneyland Paris, yhden päivän lippu

Disneyland Paris, yhden päivän lippu

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 154 kertaa

alkaen 56 € per henkilö

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 154 kertaa

Nauti taianomaisesta ajasta Disneyland® Parisissa. Voit valita Walt Disney Studios® Parkin tai Disneyland® Parkin tai molemmat, jos vaihtoehto on valittu.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 3 päivää etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Koe loputon hauskanpito Disneyland® Parkissa ja/tai Walt Disney Studios® Parkissa
 • Tapaa Disneyn suosikkihahmosi ja kerää heidän nimikirjoituksiaan matkamuistoksi
 • Vietä hauska päivä tutustuen koko perheen voimin laitteisiin, esityksiin ja paraateihin
 • Juhli tänä vuonna ainutlaatuista Disneyland Pariisin 30-vuotisjuhlaa
 • Löydä elokuvien ja television maaginen maailma Walt Disney Studios® Parkissa
Koko kuvaus

Disneyland® Park: Fantasiamaailmassa, joka ei ole kovin kaukana, Disneyn sankarit ja sankarittaret elävät saduissa, jotka ovat onneksi loputtomia. Nauti loputtomasta hauskanpidosta erilaisissa maagisissa maissa. Koe suosikki Disney-tarinasi juuri niin kuin muistat ne klassisista Disney-elokuvista. Täällä sadut todella toteutuvat. Jännitystä Disneyland® Parkissa on kaikenlaista. Big Thunder Mountain ja Star Wars® Hyperspace Mountain tarjoavat vauhtia aikuisille, kun taas pienimmät voivat seilata maailman ympäri It's a Small Worldissa.

Perheen hauskanpitoa löytyy tietysti puiston jokaisesta nurkasta, 'Pirates of the Caribbean' -elokuvasta 'Mad Hatter's Tea Cups' -teekupposiin. Tapaa Disney-hahmoja. Älä jätä väliin päävetonaulaa: meet 'n' greet rakastettujen Disney-hahmojen kanssa. Pidä kynä ja kamera valmiina ja tapaa rakastamasi hahmot.

Mitä?

Joka päivä on juhla Disneyland® Parkissa. Kaikkien ihanien nähtävyyksien ja hahmojen lisäksi tarjolla on paljon upeita perheparaatteja ja esityksiä, joista voi nauttia ympäri vuoden.

Tänä vuonna voit nauttia 30-vuotisjuhlavuoden juhlallisesta aurasta, mukaan lukien musiikki ja koristelu, kun se muuttaa puiston eloisaksi ihmemaaksi. Mikki, Minnie, Donald ja Daisy esittelevät iloisesti häikäiseviä uusia asujaan ja tanssivat iloisessa päiväshow'ssa, joka on luotu erityisesti 30-vuotisjuhlavuotta varten.

Kun ilta laskeutuu, valmistaudu hämmästymään, kun upouusi, maaginen hetki käyttää uraauurtavaa teknologiaa valaistakseen Uniahon linnan, jota seuraa näyttävä Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park: Tutustu elokuvan ja television taianomaiseen maailmaan Walt Disney Studios® Parkissa. Tutustu neljään Cinemagic-studiotonttiin, joissa on jännittäviä nähtävyyksiä ja näyttäviä esityksiä. Pääset keskipisteeseen Studiosissa, joka on vain muutaman askeleen päässä Disneyland® Parkista. Koskaan ei voi tietää, minkä tähden saatat tavata. Liity yhteen Kostajien kanssa ja ota vastaan mahtavimmat MARVEL-tehtävät Kostajat Kampusmaalla. Mene kulissien taakse ja kokeile Worlds of Pixar -aluetta. Pääset mukaan värikkäisiin maailmoihin, jotka ovat täynnä nähtävyyksiä, viihdettä, ruokaa ja hauskanpitoa hahmojen kanssa suoraan Ratatouillesta, Löytävästä Nemosta, Toy Storysta ja muista maailmoista.

Sisältää
 • Sisäänpääsy Disneyland Park® -puistoon ja/tai Walt Disney Studios® -puistoon valitusta vaihtoehdosta riippuen
 • Ruoat ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Mene suoraan lomakeskuksen sisäänkäynnin kääntöportille ja esitä matkapuhelimessa oleva tai valkoiselle A4-paperille tulostettu e-lippusi pystymuodossa. Varmista, että tulostuslaatu on oikea.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Vain päämatkustajan nimet näkyvät lipuissasi.
 • Jos haluat varata lipun samana päivänä kuin vierailusi, valitse "samana päivänä" -vaihtoehto.
 • Jos olet tehnyt varauksen samana päivänä, lippu voidaan skannata sisäänkäynnillä vasta 1 tunnin kuluttua.
 • Disney Studios sulkeutuu 1 tai 2 tuntia ennen Disneyland Parkia. Tarkista aukioloajat verkkosivustolta
 • Lippujen nimiä ei voi muuttaa sen jälkeen, kun lippu on varattu.
 • Joulukuun 31. päivänä Disney Studios sulkeutuu klo 12:30 ja puisto klo 18:30.
 • Disneyn kausihinnoittelua sovelletaan
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 14583 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Erittäin hyvin organisoidut, sujuvat jonot, vaikka ihmisiä olisi tuhansia ja tuhansia (maksimi odotusaika 45 minuuttia). Huippupaikka keski-ikäisille lapsille, maksimi 14-vuotiaille tai muille superkarkaistuille Disneylle (joka olisi sama myös 40-vuotiaana). Puisto on todella kaunis ja se on erittäin suuri. Helppo päästä metrolla ja RER A:lla. Hinta on todella korkea, mutta ottaen huomioon, että olemme Pariisissa, se on sen arvoista

Lue lisää

1. marraskuuta 2022

Varasimme liput etukäteen varmistaaksemme, että pääsimme todella Disneylandiin sinä päivänä. Meillä oli asunto kävelyetäisyydellä 2 päivää ja pystyimme nauttimaan koko päivästä. Kylttien mukaan sisäänpääsyä oli vain varatuilla lipuilla. Koronan vuoksi puistossa oli vielä vähemmän väkeä, vaikka väkijoukkoja oli selvästikin paita pois päältä. Esitykset ovat hyvin ajoitettuja ja hahmot kävelevät toisinaan puiston läpi upeissa puvuissaan. Jonot nähtävyyksissä olivat siedettävät (keskimäärin jopa 45 minuuttia). Mutta siellä oli myös näyttö, jossa odotusaika arvioitiin, haluatko jonottaa vai et. Bistroissa ja ravintoloissa ei ollut jonoja, eivätkä kaupatkaan olleet liian täynnä. Sen kruunasi lasershow juhlavuoden ilotulituksella. Aivan jättimäinen ja upea. Yksi parhaista lomapäivistämme. Huomaa: Älä välttämättä aja juhannuksena 38 asteessa

Lue lisää

9. elokuuta 2022

Kävimme eräänä päivänä Disneylandissa ja eräänä päivänä Walt Disney Studiosissa, mikä ei meidän mielestämme ollut sen arvoista. Lopulta se on myös huvipuisto, jossa on vammaisia kuljettajia. Odotusajat olivat erittäin pitkiä. 60 minuuttia melkein aina, mutta oli myös 90 minuuttia. Se oli ehdottomasti lyhyempi Disneylandissa useimmille nähtävyyksille. Hinnat, joita kaikkeen vaaditaan, ovat järjettömyyden rajalla. Itse päiväliput ovat jo aika kalliita. Lisäksi paikan päällä olevasta parkkipaikasta veloitetaan 30 € per päivä. Puistossa syöminen ja juominen on myös todella kallista. Todella pieni annos pastaa maksaa 13€ ja hot dog 11€. On parempi ottaa mukaan ruokaa, jonka voit helposti ottaa mukaan. Vain lasipulloja ei saa tuoda sisään. Rautatieasemalla on myös monikerroksinen pysäköintialue, joka on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä puistosta. Siellä maksat vain 18 €.

Lue lisää

5. elokuuta 2022

Tuotteen tunnus: 395320