Pääsylippu

Disneyland Parisin päivälippu

Disneyland Parisin päivälippu

Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 56 € per henkilö

Koe taianomainen Disneyland® Paris ja hyödynnä FASTPASS®-ominiaisuutta valikoiduilla nähtävyyksillä. Vieraile valintasi mukaan Walt Disney Studios® Parkissa, Disneyland® Parkissa tai molemmissa puistoissa.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 3 päivää etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Koe loputtomasti hauskaa Disneyland® Parkissa ja/tai Walt Disney Studios® Parkissa
 • Tapaa suosikki Disney-hahmosi ja kerää heidän nimikirjoituksiaan matkamuistoiksi
 • Nauti koko perheen hauskanpidosta ajeluilla, esityksillä ja paraateilla
 • Juhlista kerran elämässä tapahtuvaa Disneyland Parisin 30-vuotisjuhlaa tänä vuonna
 • Tutustu elokuvan ja television maagiseen maailmaan Walt Disney Studios® Parkissa
Koko kuvaus

Disneyland® Park: Fantasiamaailmassa, joka ei ole niin kaukana, Disneyn sankarit ja sankarittaret elävät saduissa, jotka ovat onneksi loputtomia. Nauti loputtomasta hauskanpidosta erilaisissa maagisissa maissa. Koe suosikki Disney-tarinoitasi juuri sellaisina kuin muistat ne klassisista Disney-elokuvista. Täällä sadut todella toteutuvat. Disneyland® Parkin jännitystä on kaikenmuotoisia ja -kokoisia. Big Thunder Mountain ja Star Wars® Hyperspace Mountain tarjoavat kiirettä aikuisille, kun taas pienet voivat purjehtia ympäri maailmaa "It's a Small World" -tapahtumassa.

Tietysti perheen hauskaa löytyy puiston joka kolkasta, "Pirates of the Caribbean" ja "Mad Hatter's Tea Cups". Tutustu Disneyn hahmoihin. Älä missaa tärkeintä vetovoimaa: tavata rakastettuja Disney-hahmoja. Pidä kynäsi ja kamerasi valmiina ja tapaa rakastamasi hahmot.

Joka päivä on juhlat Disneyland® Parkissa. Kaikkien upeiden nähtävyyksien ja hahmojen lisäksi tarjolla on paljon upeita perheparaateja ja esityksiä, joista voi nauttia ympäri vuoden.

Tänä vuonna nauti 30-vuotisjuhlatunnelmasta, joka sisältää musiikkia ja koristeita, sillä se muuttaa puiston eloisaksi ihmemaaksi. Mickey, Minnie, Donald ja Daisy ovat iloisia voidessaan esitellä häikäisevät uudet asunsa ja tanssia iloisessa päiväshowssa, joka on suunniteltu erityisesti 30-vuotisjuhlaan.

Yön tullessa valmistaudu hämmästymään, sillä upouusi, maaginen hetki valaisee Prinsessa Ruusunen linnan uraauurtavaa tekniikkaa, jota seuraa upea Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park: Tutustu elokuvan ja television maagiseen maailmaan Walt Disney Studios® Parkissa. Tutustu neljään elokuvateatterialueeseen, joissa on jännittäviä nähtävyyksiä ja upeita esityksiä. Ota studioiden keskipiste, vain muutaman askeleen päässä Disneyland® Parkista. Et koskaan tiedä, minkä tähden saatat tavata. Mene kulissien taakse ja kokeile Worlds of Pixar -aluetta. Päästä värikkäisiin maailmoihin, jotka ovat täynnä nähtävyyksiä, viihdettä, ruokaa ja hauskanpitoa Hahmoilla suoraan Ratatouillesta, Finding Nemo, Toy Storysta ja muista. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, valmistaudu eeppiseen uuteen maan avaamiseen Pariisin Disneylandissa. Ja uutena värvättynä liittoudut Kostajien kanssa ja otat vastaan mahtavimpia MARVEL-tehtäviä.

Sisältää
 • Sisäänpääsy Disneyland Parkiin® ja/tai sisäänpääsy Walt Disney Studios® Parkiin (varatusta vaihtoehdosta riippuen)
 • Ruoat ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Mene suoraan lomakeskuksen sisäänkäynnin kääntöporteille ja esitä e-lippusi matkapuhelimellasi tai tulostettuna valkoiselle A4-paperille ja pystysuoraan muotoon. Varmista, että tulostuslaatu on oikea.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Vain päämatkustajan nimet näkyvät lipuissasi
 • Jos haluat varata lipun samana päivänä kun vierailet, valitse vaihtoehto "sama päivä".
 • Jos sinulla on saman päivän varaus, huomioi, että lippu voidaan skannata sisäänkäynnillä 1 tunnin kuluttua
 • Disney Studios sulkeutuu 1–2 tuntia ennen Disneyland Parkia. Tarkista aukioloajat Pariisin Disneylandin verkkosivuilta
 • Lippujen nimiä ei voi muuttaa lipun varauksen jälkeen
 • 31. joulukuuta Disney Studios sulkeutuu klo 12.30 ja puisto klo 18.30
 • On parasta lukea puiston COVID-turvatoimenpiteet ennen tämän aktiviteetin varaamista: https://www.disneylandparis.com/en-us/health-safety-measures/#:~:text=Wearing%20of%20a%20mask% 20suositeltu %20Guests%20ja%20Cast%20jäsenille.
 • Disneyn kausihinnoittelua sovelletaan
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 11897 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Syysloman alussa lokakuussa 2018 oli upea keli, about +25 c päivällä :-) ja varsinkin siinä kelissä Disneyland sekä studiot olivat upea kokemus. Ympäristö, laitteet ja yms. kokemukset olivat todella hienoja. Otimme päiväliput kahdelle päivälle yhteen puistoon; ja vietimme toisen päivän studioilla ja toisen varsinaisessa Disneylandissa. Vaikka oli offseason, jonot elämyksiin olivat pitkiä n. 20 - 60 min per laite. Lisäksi jonot ruokapaikkoihin olivat tosi pitkiä. Kannattaa ottaa mukaan vähän välipalaa kuten banaania, keksejä, suklaata ja juotavaa. Päästävät ne läpi turvatarkastuksista ja läpivalaisusta kyllä (ainakin kun lapsia on mukana).

Lue lisää

26. lokakuuta 2018

Mukava päivä kauniissa ja hyvin organisoidusta puistossa.

Puisto on tietysti lasten ihmemaa, mutta mukavaa siellä oli teinin ja varhaismurkun kanssakin perheen voimin. Jonottaa toki täytyi melko kauan laitteisiin, mutta vettä, ruokaa ja suojaa auringoltakin oli aina järjestettynä, ja katseltavaahan puistossa riittää jonottaessakin. Etukäteen ostettu lippu säästi jonottamiselta sisäänpääsyssä. Miinuspuolena on puiston kalleus: kohtuuhintaista ruokapaikkaa oli vaikeata löytää.

Lue lisää

26. heinäkuuta 2018

Huolellisesti ja visuaalisestisuunniteltu kokonaisuus

Kiva paikka lomailla sekä lapsille että aikuisille. Tosin pitkät odotusajat jonoissa laitteisiin noin 1 h ei ollut niin mukavaa. Kaksi laitetta joisssa lapset olisivat halunneet mennä, eivät olleet kumpanakaan päivänäk kun olimme siellä eli Caribian pirates ja pikkuihmisiä täysin suljettuna + melkoisia ongelmia monien laitteiden toiminnan kanssa. Ihmisten annettiin jonottaa laitteisiin vaikka koneet tilapäisesti epäkunnossa ( me seistiin 1h 15 min jonossa turhaan ei päästy laitteeseen eikä mitään hyvitystä ei edes vailkkapa pikapassia seuraavaan laitteeseen). Että laitteiden toiminnasta huomasi että täyttää 25 v.Ilotulitus illalla mahtava. Kulkue ei niin näyttävä kuin vuonna 2013, jolloin juhlittiin 20.v. Pitäis vain saaada laitteet toimimaan, niin silloin jonot olisivat varmaankin siedettävämpiä. Alueella ruokapaikat sulkeutuvat liian aikaisin. Suurin osa jo klo 17,vaikka puisto on auki klo 23:een.

Lue lisää

23. kesäkuuta 2017

Tuotteen tunnus: 395320