Valitse päivämäärät
Pariisi

Eläintarhat ja akvaariot

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Eläintarhat ja akvaariot

Eläintarhat ja akvaariot: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat Eläintarhat ja akvaariot?

Pariisi, Eläintarhat ja akvaariot: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Pariisi, Eläintarhat ja akvaariot: Covid-19-lisävarotoimia sovelletaan.

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 189 arvosteluun

Ole hyvä ja lue!!!!!!!!! Valitettavasti odotin enemmän, koska jokainen eläintarha, jossa on akvaario, on parempi. Jos olisimme kiirehtineet, olisimme selvinneet puolessa tunnissa. Tiedän eri hinta/laatusuhteen. Henkilökunta oli kuitenkin erittäin mukavaa ja avulias. Annan vierailulle korkeintaan 2 TÄHTÄ. Valitettavasti minun on syötettävä tähän neljä tähteä, koska kaksi tähteä ei ole "rajan sisällä". Luokitus ei siis ole reilu tässä.

Mukava ja tilava akvaario. Isännöi erilaisia vesieläimiä ja eläimiä. Täytyy olla vuorovaikutuksessa lukuisten kalojen kanssa ja osallistua parhaisiin näkymiin ja näyttelyihin, joita akvaario voisi tarjota! Erittäin hyvin tehty ja tyytyväinen vierailuni jälkeen! Suosittelen perheesi ottamista, jos sinulla on lapsia. Myös koko akvaariossa on monia valokuvamahdollisuuksia! Otin mahtavia laukauksia!

Kaikki oli erinomaista. Isäntä oli todella avulias ja erittäin ystävällinen. kustannukset ovat sen arvoisia. Kirjoitan jotain omalla kielelläni albaniaksi. Lataa GerYourGuide, eshte zgjidhje fantastike per turistet, cdo gje konfirmohet me email. Guida per ne kullen eiffel fantastike, hyrja pa pritur rradhen, dhe te sqaronte vertet shume. Kiitos GetYourGuide.

Lippu ei toiminut hyvin

Akvaario on mukava (vähän pieni verrattuna joihinkin, mutta silti hauskaa). Verkkolipun QR-koodi ei skannautunut akvaariossa, mutta onneksi hoitaja salli pääsyämme. Saavuimme tiistaina kello kolmetoista eikä linjaa ollut ollenkaan, joten ei tarvinnut varata etukäteen.

Ihana pari tuntia Pariisin akvaariossa taaperoille ja isovanhemmille. Mukavat suuret kalatankit pienillä hailla meduusoja kohden Koi karpiin. Hissit käytettävissä.