Valitse päivämäärät
Pariisi

Esteetön pääsy pyörätuolilla

  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
  • Vesiaktiviteetit
216 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 216

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Esteetön pyörätuolilla

Esteetön pyörätuolilla: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 41 656 arvosteluun

Tapaamispaikka on helppo löytää (katso kahvilan kulman taakse, älä edestä). Meidän piti ohittaa jono ja se oli nopea hissimatka huipulle asti! Näkymät olivat uskomattomat ja saimme upeita kuvia. Risteily oli myös erittäin mukava, mutta olisimme toivoneet, että olisimme tienneet tuoda kuulokkeet mukaan kuunnellaksesi ääniopasta (joka pääsee kenelle tahansa omalla puhelimella veneiden wifin kautta). Tämä kokemus oli loistava tapa aloittaa matkamme Pariisiin!

Skip-the-line lipulla pääsi suoraan museon toiselta laidalta sisään turvatarkastuksen läpi C-ovesta. C-ovelle oli selkeä ohjaus pääaukiolta. Alaikäisen lapsen henkilötodistus tarkastettiin koska hän pöäsi ilmaiseksi sisään. Puhtaan ja väljät wc-tilat. Paljon ihmisiä liikkeellä puolen päivön aikaan. Hienoja maalauksia (Monet, Van Gogh, Manet jne.).

Meillä oli 1 päivän lippu, mutta emme voineet nähdä kaikkia nähtävyyksiä, joissa halusimme käydä. Ainoa valitukseni oli, että jotkut nähtävyydet olivat lähellä aikaisemmin kuin itse puisto. Myös esitysajat tulee ilmoittaa, jotta ihmiset pääsevät paikalle, jossa esitys pidetään.

Ei jonotusta verkkolippujen ansiosta. Ranskan, englannin ja espanjan puhujien selitykset olivat vaikeasti ymmärrettäviä. Mutta yläkannella meillä oli upea 360 asteen näkymä nähtävyyksistä. Ensikatsaukseksi venematka on erittäin suositeltavaa.

Unbelievable experience for my 13 years old son who is a football player.