Pariisi
Hop-on Hop-off Tours

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Hop-on Hop-off Tours: Suosikit / Pariisi

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Hop-on hop-off -kierrokset

Hop-on hop-off -kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 5 436 arvosteluun

bussimatka oli erittäin mukava ja voit kuulla paljon tietoa. yksi näki kaikki nähtävyydet ilman paljon vaivaa. se ei kuitenkaan toiminut niin hyvin lippujen kanssa. Olin jo tehnyt varauksen kotoa ja sitten minulla oli online-lippuja koodilla skannaamiseen matkapuhelimessani. Valitettavasti bussipysäkien työntekijät eivät pystyneet skannaamaan koodia, joten meidän piti ajaa toimistoon. se oli linja-autoreitillä, mutta siellä toimistossa he eivät voineet skannata lippujen koodia, ja me menetimme paljon aikaa, koska kesti kauemmin, kunnes saimme lopulta liput ja bussimatka voisi alkaa kunnolla.

Odotimme kohtaamispaikalla, mutta bussi lähtee eri paikasta. Toimisto oli myös kiinni, joten odotimme ulkona, hyvä että olimme takissa, koska oli melko kylmä. Ajoimme jälleen valokuvaamaan Musée du louvreen, mutta bussi ei pysähtynyt siellä. Parasta on, että voit kiertää Pariisin ympäri koko päivän (rajaton matka). Voit mennä alas rentoutumaan tai ottaa valokuvan ennen kuin menet seuraavaan paikkaan. Kaiken kaikkiaan nautin matkasta.

Pariisi on niin hajallaan, mutta kaunis, että päätimme tehdä avoimen ylätason bussikierroksen saadaksemme suuntamme ja nähdäksemme mahdollisimman paljon muutamassa tunnissa. Kommentti oli paikoin hieman hajanaista, mutta se oli informatiivinen ja hauska. Meitä siunattiin upealla auringonpaisteella, vaikka se oli kylmä, mikä teki erinomaisen retken. Kaikki suosituimmat nähtävyydet Eifel-tornista Notre Dameen

He tarjoavat kuulokkeet vieraille, mutta meille ei kerrottu ensimmäisessä bussissa, johon hyppäsimme. Toinen oli kuitenkin erittäin mukava ja antoi meille kuulokkeet kuunnella. Toivon, että aukioloaikoja olisi voitu pidentää, koska klo 17.00 oli meille hieman aikaista, koska Pariisissa oli niin paljon nähtävää ja tehtävää.

Juuri sitä mitä luvataan. Helppo pääsy liikennevälineille, informatiivinen selostus ja reitti kattaa kaikki tärkeimmät kiinnostavat kohteet. Suosittelen ehdottomasti varsinkin jos ensimmäinen matka kaupunkiin