Pariisi
Hop-on hop-off -kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Hop-on hop-off -kierrokset: Suosikit / Pariisi

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.


Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 5 436 arvosteluun

bussimatka oli erittäin mukava ja voit kuulla paljon tietoa. yksi näki kaikki nähtävyydet ilman paljon vaivaa. se ei kuitenkaan toiminut niin hyvin lippujen kanssa. Olin jo tehnyt varauksen kotoa ja sitten minulla oli online-lippuja koodilla skannaamiseen matkapuhelimessani. Valitettavasti bussipysäkien työntekijät eivät pystyneet skannaamaan koodia, joten meidän piti ajaa toimistoon. se oli linja-autoreitillä, mutta siellä toimistossa he eivät voineet skannata lippujen koodia, ja me menetimme paljon aikaa, koska kesti kauemmin, kunnes saimme lopulta liput ja bussimatka voisi alkaa kunnolla.

Jos menet Pariisiin, et voi missata Hop-On Hop-Off -bussimatkaa. Sen avulla voit käydä melkein koko kaupungissa, päästä ylös ja pois kaikissa 10 pysäkissä. Käy nähtävyyksistä, joista pidät eniten, ja vie sitten kiertue uudelleen koko päivän.

Kiva tapa nähdä Pariisia

Nousimme kyytiin Louvren luota, löysimme pysäkin helpolla ja kyytiin saapui juuri mukavasti. Ystävällinen henkilökunta, kivasti mahtui istumaan. Kävimme muutamassa paikassa laivan kyydillä. Suosittelen.