Valitse päivämäärät
Pariisi

Hop-on hop-off -kierrokset

  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
11 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Hop-on hop-off -kierrokset

Hop-on hop-off -kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 5 436 arvosteluun

Erittäin hyvä saada hyvä yleiskuva Pariisista ja kokea tärkeitä nähtävyyksiä lyhyessä ajassa. Bussit kulkevat säännöllisesti lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan. Ääniopas tarjoaa erittäin kattavaa ja mielenkiintoista tietoa. Bussinkuljettajat ovat erittäin ystävällisiä. Unohdin älypuhelimeni bussiin, ja tietokeskuksen linja-autonkuljettajat löysivät BigBusin, jossa olimme, ja se oli itse asiassa yhä siellä. Pystyimme sitten viemään toisen BigBusin ilmaiseksi Notre Dameen, missä bussinkuljettaja odotti minua kännykkällään. Se oli erittäin, erittäin asiakasystävällinen.

Mukava ajomatka Pariisin läpi yöllä, kaikki kauniisti valaistu. Vaara! Vaikka sinulla olisi lippuja, tule paikalle ajoissa. Meillä oli lippu klo 21.15, sen pitäisi olla paikalla klo 21.00, niin olimme myös. Pitkä jono edessämme. Monia busseja oli ladattu, me ja kolme takanamme olimme mukanamme, loput odottavat 50 ihmistä valitettavasti eivät, vaikka monilla oli liput. Sinun pitäisi palata seuraavana päivänä.

Nautimme todella iltakierroksesta avoimen ylälinjan bussissa! Oli mukava kokemus nähdä Pariisin nähtävyydet valaistuna yöllä. Voimme suositella kiertuetta. On myös mukavaa, että saat tietoa Pariisin nähtävyyksistä kaikilla kielillä kuulokkeiden kautta.

Erinomainen, hyvä kuljettaja. Näimme kaupungin symbolisimmat monumentit. Minun täytyy vain nähdä panteoni. Kolofoni Eiffel-tornin kanssa. 100% suositeltavaa

Fantastinen kokemus niille, jotka haluavat vierailla kaupungissa illalla