Pariisi Illallis- ja lounasristeilyt

  • Vesiaktiviteetit
  • Muut elämykset
14 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 976 arvosteluun

Olimme tehneet tämän illallisristeilyn aiemmin muutama vuosi sitten... ja koska se oli niin mukavaa, varasimme sen uudelleen. Katso ja katso, se oli yhtä kaunis, tai melkein vähän kauniimpi kuin silloin. Elävä musiikki (erittäin siisti laulaja) ja ruoka olivat erittäin hyviä. Meitä oli neljä ja tunsimme olomme erittäin mukavaksi laivalla koko ajan. Meitä tervehdittiin lasillisella kuohuviiniä ja illalliseksi pullo punaviiniä ja pullo valkoviiniä. Meitä palveltiin erittäin ystävällisesti ja asiantuntevasti. Kaiken kaikkiaan antaisimme suosituksen.

Odotin, että vene oli täynnä amerikkalaisia turisteja, mutta se oli enimmäkseen ranskalaisia. Ruoka oli hienoa - myös yllätys, ja palvelu oli upeaa. Se oli todella, todella erityinen ilta. Vaikka se oli kallis, se oli sen arvoista. Meillä oli vain muutama tunti Pariisissa, ja se oli täydellinen tapa viettää aikaa.

Super ilta Pariisissa yöllä ja Eiffel-torni valoisa upea ateria erittäin hyvä palvelu täydellisyyteen pieni asunto navigoinnin aikana ei äänitietoja paikantaa meidät eri monumentteja kurssin aikana jo vaikea nähdä tiettyjä monumentteja hyvin näkyvissä Seinen erittäin valitettavaa…. upea ääni laulajalle

Illallisristeily oli upea. Maksoimme premieristä, joten istuimme veneen etuosassa. Illallinen oli hyvä ja viiniä ja samppanjaa vain tuli. Jälkiruoka oli herkullista, samoin kuin illallisen jälkeiset espressot, joita meillä oli. Tekisin tämän uudelleen hetkessä. Jopa teini-ikäinen poikani rakasti sitä.

Veneajelu oli todella mukava, näkyvät olivat hienoja. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja ruoka erinomaista. Suosittelen!