Pariisi
Kabaret

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 145 arvosteluun

Ihana Show, Upea sali, hurmaava paikan näyttäjä hauskuutti ja tarjosi ensin ihan surkeaa paikkaa, johon tietysti reagoin ja häntä nauratti, olinhan kuitenkin ostanut liput jo vuotta aiemmin ;) Päästiin parvelle ja hyville paikoille. Sitten kattolamppu oli tiellä, noooh ...näillä mennään ajattelin...kun valot himmeni kattolamppukin edestämme jatkoi matkaansa...yes. Upea esitys ja käsittämättömän taitavia duettoja tanssin lomassa. Käärme esitys ei mielestäni toiminut, voisi poistaa kokonaa!! Naiset olivat kauniita ja miehet komeita. Puvut hurmaavia. Hienoa oli nähdä niin paljon tanssijoita lavalla ja vaikka esityksiä on 2 pr ilta joka päivä, olisin luullut, että paatuminen näkyisi silmiin pistävästi. hih...etsin ammattisilmilläni hyvä nilkkaisia naistanssijoita...muutamat löysinkin. Vauhtia riitti ja shampanjaa tuli reilusti, pullo per pariskunta ...trebien. Oli ikimuistoinen ilta, menen toistekkin !!

Se on hyvin monipuolinen esitys, jossa he puhuvat ranskaksi ja englanniksi tavoittaakseen suuren osan yleisöstä. Henkilökunta oli ystävällistä ja ilta oli viihdyttävä. Se ei ole halpaa toimintaa, mutta se on sen arvoista nähdä tyypillinen pariisilainen kabaree.

Uskomattoman hieno ja viihdyttävä esitys. Se oli unohtumaton tapahtuma. Erinomaisia tanssijoita, mm. akrobatiaa, mieletöntä tekniikkaa. Elementit upeita lavasuunnittelmia! Ehdottomasti näkemisen arvoinen!

Todella upea kokemus! Käytiin työporukalla ja kaikki olivat varsin tyytyväisiä. Mahtavat paikat, hyvä ruoka ja uskomaton show. 6/5!

Hauska, värikäs varieteeshow, johon on sekoitettu hienoa musiikkia ja huumoria.