Pariisi
Kävelyretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 16 651 arvosteluun

Insigth to Louvre with a wonderful guide who spoke very good english. You just need to show up at the meeting place when asked and they take care of the rest (we were unsure wether we need to change the mobile ticket ourselves to real ones, but that was luciyly not needed).

Toimiva juttu, pääsi jonon ohi ja sai vielä erinomaisen opaskierroksen

Ensin hieman arvelin, että toimiiko juttu, mutta toimi. Tapaamispaikka oli helppo löytää, jonon ohi pääsi sujuvasti torniin ja pisteenä i päälle opas oli erinomainen. Eiffelin lisäksi kuuli tärkeimmät asiat koko Pariisin nähtävyyksistä mukaansatempaavasti esitettynä:)

Perheestämme yksi sairastui eikä päässyt mukaan. Opas kentällä pyysi soittamaan Get Your Guideen ja he varmistavat oppaalta poissaolon ja saisimme hinnan 50,00 euroa takaisin. Kun soitimme asia ei ollutkaan niin yksinkertainen. Asia kesken.

Upea nähtävyys ja ihastuttava kierros vaikka satoikin aamulla. =D

Opas oli ammattitaitoinen ja hauska. Kierros alkoi rankkasateessa mutta loppui auringonpaistaessa. Kierroksella oppi Notre Damen lisäksi Citen saaren historiaa ja lukuisten sillalle johtavien siltojen värikkäästä historiasta.

Vietimme ystäväni kanssa upean päivän Versaillesissa, Grand Trianonissa sekä Petit Trianonissa mukavan ja osaavan oppaamme Annan sekä muun ryhmämme kanssa! Suosittelen lämpimästi! Unohtumaton päivä!