Pariisi Kävelyretket
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
versailles opastettu ohita jonot kierros

Versailles: Opastettu ohita jonot -kierros

Kesto: 1,5 tuntia
Pienryhmä
902 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
902

Nauti yksinoikeutetusta kierroksesta yhdessä maailman suurimmista linnoista. Näet muun muassa valtion asunnot, kuninkaan makuuhuoneen ja peilisalin.

Pariisi: Suosikit / Kävelyretket

Kävelyretket: Katso kaikki
Kaikki 757 lippua ja kierrosta

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Oikein kätevä tapa ostaa liput valmiiksi.

Odottelimme oikealla sisäänkäynnillä että toimiston nainen toi meille liput. Kaikki ajallaan ja näppärästi. Saimme myös lisäinfoa ja liput olikin yllätykseksi myös kolmannelle tasanteelle asti. Saimme samalla jokiristeilyn liput ja Eiffel-tornin jälkeen kävelimme rantaan ja nautimme rauhallisesta risteilystä sekä maisemista.

Toimiva juttu, pääsi jonon ohi ja sai vielä erinomaisen opaskierroksen

Ensin hieman arvelin, että toimiiko juttu, mutta toimi. Tapaamispaikka oli helppo löytää, jonon ohi pääsi sujuvasti torniin ja pisteenä i päälle opas oli erinomainen. Eiffelin lisäksi kuuli tärkeimmät asiat koko Pariisin nähtävyyksistä mukaansatempaavasti esitettynä:)

Oppaamme oli paras mahdollinen, teki kierroksestamme täydellisen !

Kannattaa ehdottomasti ottaa opas kierrokselle palatsiin, siitä saa niin paljon enemmän kuin itsekseen kiertelisi ympäriinsä. Päästiin tosi nopeasti sisäänpääsystä etenemään. Samana päivänä saimme tutustua puutarhaan ilmaiseksi :)

Upea nähtävyys ja ihastuttava kierros vaikka satoikin aamulla. =D

Opas oli ammattitaitoinen ja hauska. Kierros alkoi rankkasateessa mutta loppui auringonpaistaessa. Kierroksella oppi Notre Damen lisäksi Citen saaren historiaa ja lukuisten sillalle johtavien siltojen värikkäästä historiasta.

Kierros vastasi odotuksia ja opas oli erinomainen.

Sopivan mittainen opastettu kierros. Erittäin mukava opas, jolla oli mielenkiintoisia tarinoita aurinkokuninkaan ja häntä seuraaneiden Ludvigien ajoilta.