Pariisi Kävelyretket
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
versailles opastettu ohita jonot kierros

Versailles: Opastettu ohita jonot -kierros

Kesto: 1,5 tuntia
902 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
902

Nauti yksinoikeutetusta kierroksesta yhdessä maailman suurimmista linnoista. Näet muun muassa valtion asunnot, kuninkaan makuuhuoneen ja peilisalin.

Pariisi: Suosikit / Kävelyretket

Kävelyretket: Katso kaikki
Kaikki 747 lippua ja kierrosta

Nähtävyydet: Pariisi

Enemmän aktiviteetteja: Pariisi

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Oikein kätevä tapa ostaa liput valmiiksi.

Odottelimme oikealla sisäänkäynnillä että toimiston nainen toi meille liput. Kaikki ajallaan ja näppärästi. Saimme myös lisäinfoa ja liput olikin yllätykseksi myös kolmannelle tasanteelle asti. Saimme samalla jokiristeilyn liput ja Eiffel-tornin jälkeen kävelimme rantaan ja nautimme rauhallisesta risteilystä sekä maisemista.

Insigth to Louvre with a wonderful guide who spoke very good english. You just need to show up at the meeting place when asked and they take care of the rest (we were unsure wether we need to change the mobile ticket ourselves to real ones, but that was luciyly not needed).

Louvren opastettu ohita lippujonot -kierros Arvostelija: Anonyymi, 24.10.2019

Toimiva juttu, pääsi jonon ohi ja sai vielä erinomaisen opaskierroksen

Ensin hieman arvelin, että toimiiko juttu, mutta toimi. Tapaamispaikka oli helppo löytää, jonon ohi pääsi sujuvasti torniin ja pisteenä i päälle opas oli erinomainen. Eiffelin lisäksi kuuli tärkeimmät asiat koko Pariisin nähtävyyksistä mukaansatempaavasti esitettynä:)

Perheestämme yksi sairastui eikä päässyt mukaan. Opas kentällä pyysi soittamaan Get Your Guideen ja he varmistavat oppaalta poissaolon ja saisimme hinnan 50,00 euroa takaisin. Kun soitimme asia ei ollutkaan niin yksinkertainen. Asia kesken.

Oppaamme oli paras mahdollinen, teki kierroksestamme täydellisen !

Kannattaa ehdottomasti ottaa opas kierrokselle palatsiin, siitä saa niin paljon enemmän kuin itsekseen kiertelisi ympäriinsä. Päästiin tosi nopeasti sisäänpääsystä etenemään. Samana päivänä saimme tutustua puutarhaan ilmaiseksi :)