Lisää päivät

PariisiSesonki- ja kausiaktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Sesonki- ja kausiaktiviteetit

Pariisi: Avoin joulubussikierros

1. Pariisi: Avoin joulubussikierros

Anna Pariisin taika ja romantiikka viedä mukanasi vihreän sähköbussin avonaisesta katosta käsin. Ohita ooppera, Place Vendôme, Concorde, Champs Elysées, Eiffel-torni, Louvre-museo, suuret tavaratalot ja monet muut. Tutustu "valon kaupunkiin" ja uppoa joulun tunnelmaan. Ihaile jouluvaloilla valaistua kaupunkia ja kuuntele äänikommenttia, joka sisältää perinteisiä joululauluja. Jaa tämä erityinen hetki rakkaidesi kanssa.

Jouluvalojen kierros Pariisissa paikallisen oppaan kanssa

2. Jouluvalojen kierros Pariisissa paikallisen oppaan kanssa

Sukellu joulun tunnelmaan tällä jouluvalojen kävelykierroksella Pariisissa. Tutustu Pariisin kauniisiin katuihin ja näe kaupungin valaistut koristeet sekä maamerkit, kuten Notre Dame, kaupungintalo, Tuileries-puutarha ja paljon muuta paikallisen oppaan johdolla.Pariisin joulukoristeita voi ihailla. Opaasi kertoo perinteistään ja tarinoistaan joulun ja Pariisin juhlapyhien ympärillä. Ihaile Louvrea, Place Vendômea, Opéraa ja muita kaupungin kohokohtia.Hyvästi. Kävele kaupungin halki samalla kun siemailet lasillisen glögiä tai kuumaa kaakaota lämmittelyksi paikallisilla joulumarkkinoilla. Nauti Eiffel-tornin ja Seinen näkymistä kävellessäsi jokirannassa.Hyvästi. Virkistä talvea ainutlaatuisella jouluelämyksellä kävellessäsi tässä Pariisin viehättävässä kaupunginosassa.

Pariisi: Présin joulu Gourmet Tour of St-Germain-des-Prés

3. Pariisi: Présin joulu Gourmet Tour of St-Germain-des-Prés

Tutustu joulun taikaan tällä erityisellä talvisella gourmet-kierroksella Pariisin boheemin St-Germain-des-Présin kaupunginosan sydämessä. Oppaasi saattaa sinut ihaniin erikoisliikkeisiin pâtisserien ja boulangerien välillä, esittelee sinulle suklaantekijöitä ja kutsuu sinut maistelemaan erinomaisia herkkuja matkan varrella. Tutustu perinteisiin ranskalaisiin "13 jälkiruokaan" ja maistele herkullista nugattia, maustettuja piparkakkuja ja sokeroituja hedelmiä. Tunne juhlakauden henki kävelemällä Montparnassen joulumarkkinoilla ja maistelemalla erilaisia alueellisia erikoisuuksia lumoavissa myyntikojuissa. Koe pariisilaisen teehuoneen lämmin ja kodikas joulutunnelma ja nauti samalla kuumaa toddya. Kierroksen aikana oppaasi kertoo sinulle perinteisten ranskalaisten joulujuhlien historiasta ja esittelee sapin de Noëlin eli ranskalaisen joulukuusen. Hyvää ruokahalua!

Yksityinen joulun kiertue yöllä Pariisissa Citroën 2CV:llä

4. Yksityinen joulun kiertue yöllä Pariisissa Citroën 2CV:llä

Tutustu Pariisiin yöllä jouluvalojen loisteessa Citroën 2CV:n pehmeän penkin lämmöstä, jossa on mukavat istuimet ja peitot. Ihaile kaupungin kuuluisia muistomerkkejä ja aukioita, jotka on puettu juhlallisiin valoihin. Ota kyyti mistä tahansa paikasta 1.-20. arrondissementtien alueella ja nauti sitten kimaltelevasta ajelusta ja ikimuistoisesta yökokemuksesta. Hyödynnä liikennevapaata pääkaupunkia ja anna itsesi ohjata itsesi taianomaiselle yöajelulle, jota kuljettajasi anekdootit sävyttävät. Juhlapyhiin sopivana lahjana saat jokaiselle matkustajalle Saint James -huivin, joka on 100-prosenttisesti valmistettu Ranskassa.

Pariisi: Pariisin jouluruokakierros paikallisen oppaan kanssa

5. Pariisi: Pariisin jouluruokakierros paikallisen oppaan kanssa

Sukellu Pariisin juhlavaan gastronomiaan tällä kävelykierroksella. Tämä kierros on suunniteltu esittelemään parasta ranskalaista kausiruokaa samalla kun tutustut valon kaupungin valaistuihin katuihin. Nauti jopa neljästä maistiaisesta, jotka huuhdellaan alas hehkuviinillä tai kuumalla kaakaolla. Tapaat oppaasi vilkkaalla Les Halles -ostosalueella ja aloitat kierroksen. Kävele neljään eri ruokapaikkaan ja nauti maistiaisia jokaisessa. Kuuntele paikallisen oppaasi selityksiä kaupungin historiasta ja perinteistä kävellessäsi. Lämmittele itsesi lohdullisella kupillisella glögiä tai kuumaa kaakaota, kun kävelet kaupungin parhaiden jouluvaloinstallaatioiden ohi. Kierros päättyy lähtöpaikkaan. Kysy rohkeasti oppaaltasi suosituksia kaupungin parhaista paikoista, joissa voi syödä, juoda ja vierailla. Hän ohjaa sinut myös mielellään takaisin hotellillesi.

Täydellinen jouluillallinen: Joulun joulu: 3,5 tunnin kokkauskurssi: 3,5 tunnin kokkauskurssi

6. Täydellinen jouluillallinen: Joulun joulu: 3,5 tunnin kokkauskurssi: 3,5 tunnin kokkauskurssi

Jos olet kokenut muutaman epäonnistuneen yrityksen herkullisen jouluillallisen valmistamiseksi tai etsit uusia mielenkiintoisia reseptejä kotiin vietäväksi, tämä 3,5 tunnin kokkauskurssi sopii sinulle täydellisesti. Saavu paikallisen kokin viihtyisään asuntoon ja opettele yhdessä valmistamaan täydellinen gourmet-jouluillallinen. Käytä parhaita kauden aineksia valmistaaksesi alkuruoaksi upeaa punaista kuri-kuria kampasimpukoiden ja mustien tryffeleiden kanssa, pääruoaksi helmikanan supremeja valkoviinin ja morellien kera ja jälkiruoaksi tumman suklaan joulupuuron, jonka seurana on mont d'or -juustoa. Kun ateria on valmis, istu alas kokin kanssa ja nauti työsi hedelmistä. Joulumenumme: Potimarron velouté (kerma punaisesta kuri-kurikurpitsasta), kampasimpukat **** Helmikanaa, Jura-keltaista viiniä ja morelleja. **** Mont d'or -juustoa **** Suklaa ja kastanja bûche de noël (joulupuu) **** Kahvia tai teetä, vettä, viiniä - Jura Savagnin tai Chardonnay.

Pariisi: Mona Lisan kirous Ulkona pakopeli

7. Pariisi: Mona Lisan kirous Ulkona pakopeli

Ratkaise johtolankoja ja avaa kauhutarinoita vaeltaessasi Pariisin kummituskaduilla. Jokainen vihje johtaa sinut paikasta toiseen ja antaa tarkat ohjeet, joten et tarvitse karttaa, GPS:ää tai opasta. Kun olet ostanut tehtävän, saat pääsykoodin, jota voit käyttää sovelluksessa. Tehtävän suorittaminen kestää 1-2 tuntia, mutta siinä ei ole aikarajoitusta, joten voit pitää hauskaa pelaamalla omaan tahtiisi. Koko tehtävän ajan yrität ratkaista Seinen Mona Lisan kummallisen tapauksen, löydät johtolankoja ja kohtaat muita kaupungin henkiä. Suurempia ryhmiä varten yksi henkilö voi ostaa pääsyn koko ryhmälle valitsemalla ryhmän henkilömäärän. Kaikki ryhmän jäsenet voivat pelata kaupunkipeliä älypuhelimellaan. Vaihtoehtoisesti jokainen henkilö voi ostaa oman lippunsa. Voitte pelata ryhmänä ja ratkaista vihjeitä yhdessä kävellessänne, tai voitte jakautua pienempiin ryhmiin/joukkueisiin ja kilpailla muita vastaan. Kukin henkilö voi pelata myös yksin, ryhmästä erillään, ja tavata ryhmän lopussa.

Pariisin joulun tutkimusmatka kävelykierros

8. Pariisin joulun tutkimusmatka kävelykierros

Pääset joulun tunnelmaan kahden tunnin jouluisella kävelykierroksellamme Pariisissa. Ihaile ikonista Eiffel-tornia, joka kimaltaa juhlallisissa valoissa ja koristeissa. Kävele lumoavan Champ de Marsin läpi ja imeydy joulun taianomaiseen tunnelmaan. Tutustu Pariisin viehättävään 7. kaupunginosaan ja tutustu kaupungin jouluperinteisiin. Vieraile kuuluisassa Le Bon Marché -tavaratalossa ja tutustu sen upeisiin joulunäytöksiin ja juhlallisiin koristeisiin. Koe perinteisten joulumarkkinoiden taika, jossa myyjät myyvät käsintehtyjä käsitöitä, herkullisia herkkuja ja kausilahjoja. Nauti lämmintä glögiä tai kuumaa kaakaota ja nauti juhlallisesta tunnelmasta. Oppaamme kertoo mielenkiintoisia faktoja ja tarinoita jokaisesta paikasta, joten tämä on hauska ja opettavainen kokemus koko perheelle.

"Zombie Invasion" Pariisi: ulkoilmapakopeli

9. "Zombie Invasion" Pariisi: ulkoilmapakopeli

🧟‍♂️ ZOMBIE INVASION 🧟‍♀️ Kalio Tech Corporationin laboratorioissa Z-1-niminen virus on karannut käsistä. Se levisi nopeasti ja on osoittautumassa erittäin vaaralliseksi. Tartunnan saaneet ihmiset muuttuvat todellisiksi lihaa syöviksi zombeiksi. Kymmeniä kaupunkeja on jo saastunut ja zombilaumat ovat vallanneet ne. Pakene kaupungista ennen kuin on liian myöhäistä! Pystytkö pakenemaan epäkuolleita ajoissa? Päätätkö pelastaa vain itsesi vai myös muita selviytyjiä matkan varrella? SEIKKAILUSI ALKAA NYT! 🎭 Hauska kaupunkikierros, jossa on omituinen skenaario 🧠 Ratkaise arvoituksia matkan varrella ratkaistaksesi tapauksen 👀 Etsi vihjeitä, jotka on piilotettu ympärilläsi oleviin muistomerkkeihin 💎 Tutustu pakollisiin nähtävyyksiin ja löydä piilotettuja helmiä 🔐 Avaa hauskoja faktoja paikoista, joissa vierailet ⌚ Pelaa omassa rytmissäsi: aloita ja keskeytä milloin haluatte 💬 Coddy-tiimi on käytettävissäsi 7/7 live-chatin kautta (9AM-8PM).

13 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Sesonki- ja kausiaktiviteetit

Sesonki- ja kausiaktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi, Sesonki- ja kausiaktiviteetit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.