Pariisi
Kävelyretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 16 651 arvosteluun

Opasmme Antoni oli hämmästyttävä! Hän puhui englantia ja espanjaa ja käytti aikaa varmistaakseen, että ryhmämme espanjan puhuja seurasi yksin (hän puhui hieman englantia, mutta me kaikki olimme kunnossa, kun hän käytti lisäaikaa kääntääkseen osan siitä espanjaksi hänelle) . Antoni nosti esiin kaikki tärkeimmät monumentit sekä vähemmän tunnetut museot. Toivon todella, että olisimme tehneet tämän kiertueen Antonin kanssa ensimmäiset 1-2 päiväämme, koska hän antoi meille niin monia hienoja vinkkejä minne mennä! Suosittelen Antonia lämpimästi ja tee se matkasi alussa! ❤️

Suosittelemme kaikille varaamaan opastetun kierroksen. Opas oli erittäin hyödyllinen. Kiertue tehtiin englanniksi, mutta olimme onnekkaita, että oppaamme syntyi Saksassa ja että hän selitti myös kysymykset saksaksi. Erittäin yksityiskohtainen selitys Eiffel-tornista ja muista näkyvissä olevista rakennuksista.

Oppaamme Marcel oli oikein pätevä, hän kertoi mielenkiintoisia faktoja Eiffel-tornista ja huolehti siitä, että ryhmämme pääsi mm hissiin hyville paikoille. Suosittelen!

Mahtava huumorilla varustettu kierros! Englannintaidon täytyy olla hyvä jotta ymmärtää kaiken ja saa punaisesta langasta kiinni. Katelyn oli mahtava opas!

Opas Valerie oli hauska ja erittäin ammattitaitoinen