Lisää päivät

PariisiKesäaktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Kesäaktiviteetit

Pariisi: Eiffel-tornin luona paikallisen tuottajan kanssa.

1. Pariisi: Eiffel-tornin luona paikallisen tuottajan kanssa.

Lähde paikallisen käsityöläisviinin tuottajan luo Eiffel-tornin 1. kerrokseen ja koe erityinen kokemus, joka on ihanteellinen viinin ystäville. Ihaile näkymiä Trocadéroon Madame Brasserie -ravintolasta ja maistele erityisesti valittua valikoimaa 6 hienoa paikallista viiniä, jotka on yhdistetty erilaisiin perinteisiin juustoihin. Saavuttuasi nouse Pariisin ikonisimman maamerkin ensimmäiseen kerrokseen ja astu Madame Brasserien kauniiseen lounge-alueeseen. Liity isäntäsi seuraan, jotka ovat osa "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel" -verkostoa, joka koostuu käsityöläisravintoloitsijoista, keittiömestareista ja viinintuottajista, jotka ovat sitoutuneet ekologiseen kestävyyteen ja vastuullisuuteen paikallisessa ruoassa ja juomassa. Opi isäntäväeltäsi englanniksi Pariisin alueen viinintuotannon historiasta ja nykyisestä nuorentumisesta. Maista 6 korkealaatuista viiniä, jotka kaikki on hankittu 50 kilometrin säteellä Eiffel-tornista ja jotka on tuotettu luonnonmukaisesti, ilman voimakkaita kemikaaleja ja ekologisesti kestävien tuotantomenetelmien mukaisesti. Pari 4 ensimmäistä viiniä huolellisesti valittujen perinteisten juustojen kanssa. Tutustu kunkin viinin ja juuston ominaisuuksiin mukana toimitetuista vihkosista, kun isäntäväki opastaa sinua maistelukokemuksen aikana. Nautiskellessasi näitä paikallisia tuotteita seiso ja ihaile näkymiä Valojen kaupunkiin loungesta, josta on ainutlaatuinen näkymä Trocadéroon, Pont d'Iénaan ja Seine-jokeen.

Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

2. Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

Lähde edestakaiselle risteilylle Seinäjoella, joka alkaa Eiffel-tornin juurelta. Kiidä Pariisien siltojen ali ja ihaile kauniita monumentteja samalla, kun kuuntelen kommenttiraitaa Pariisista ja näkemistäsi nähtävyyksistä. Risteilyn aikana voit nähdä Eiffel-tornin, Notre Damen, Hotel de Villen, Louvren ja paljon muuta. Käy halutessasi illalla nähdäksesi Valon kaupungin uudessa valossa, kun se herää eloon hämärän laskeuduttua.  Henkilökohtainen audio-opas on saatavilla 14 kielellä. Se kertoo Pariisista ja sen historiasta, monumenteista ja arkkitehtuurista. Audio-opas toimii puhelimesi kautta, kun yhdistät puhelimesi laivan WiFi-verkkoon.

Pariisi: Eiffel-tornin huippu tai 2. kerros, suora pääsy

3. Pariisi: Eiffel-tornin huippu tai 2. kerros, suora pääsy

Koe Pariisi lintuperspektiivistä Eiffel-tornin toisen kerroksen näköalatasanteelta. Opas odottaa sinua Eiffel-tornin juurella ja kertoo sinulle tornin historiasta. Hyödynnä tämän jälkeen nopeaa pääsyä toiseen kerrokseen. Kuule kiehtovia tarinoita tornin historiasta oppaasi johdolla. Valon kaupunkiin tutustuessasi voit ihailla näkymiä monumenteille, kuten Louvre, Riemukaari, Les Invalides ja Notre Dame. Tämän jälkeen opas jättää sinut tutustumaan Eiffelin torniin omaan tahtiisi. Kohoa tornin huipulle (jos vaihtoehto valitaan) itsenäisesti. Katsele omassa rauhassa vaikuttavia näkymiä ja valittaessasi siemaile lasi kuplivaa samppanjabaarissa. Matkalla takaisin alas pysähdy ensimmäisessä kerroksessa tutustumassa uuteen lasilattiaan ja näe näkymät maahan 60 metrin korkeudesta.

Pariisi: Seine-joen illallisristeily

4. Pariisi: Seine-joen illallisristeily

Ihaile valojen kaupunkia Seine-joelta käsin iltaristeilyllä. Astu kelluvaan Paris en Scène -ravintolaan ja nauti aluksella alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Nauti herkullinen ateria ennen kuin palaat veneen lähtöpaikalle. Istu mukavasti klubituoliin ja katsele Seine-joelle päin. Risteilyllä voit nauttia suuresta ja ilmastoidusta aulasta sekä panoraamaterassista, jolla voit ihailla taustalla lipuvia pariisilaisia monumentteja. Ruokalista vaihtelee sesongeittain, ja siihen kuuluu runsas kahden ruokalajin menu. Kasvipohjainen menu on saatavilla pyynnöstä. Esimerkkiruokalista (voi vaihdella päivän mukaan): • Amuse-bouche • Pääruoka: Provencen vasikan marmite, kasvis Bouquetière; sitruunaconfit ja basilikaöljy TAI Bouillabaisse kuten Marseillessa turskan kanssa, peruna-yrttisalaatti, savustettu aïoli • Jälkiruoka: riisivanukas, paahdetut maapähkinät ja suolavoikaramelli TAI suklaamousse, Espelette-pippuri ja suklaalastut.

Pariisi: Seinen jokiristeily ääniopastuksella.

5. Pariisi: Seinen jokiristeily ääniopastuksella.

Kokeile Pariisin menneisyyden kiehtovia jäänteitä lipulla salaperäisiin katakombeihin. Tutustu kaupungin romanttiseen puoleen viehättävällä Seine-joen risteilyllä. Todista ikonisia maamerkkejä ja paljasta kaupungin alla olevia salaisuuksia. Aloita matkasi Pariisin kiehtovista katakombeista, jotka ovat kaupungin katujen alla sijaitseva monimutkainen maanalainen verkosto. Kävele tunnelien läpi, joissa on miljoonien pariisilaisten jäännökset, ja tunne, miten heidän historiansa ja tarinansa on kaiverrettu hiljaisiin kiviin. Kun olet kulkenut kaupungin piilotetun alamaailman läpi, nouse eloisaan kaupunkikuvaan ja suuntaa Seinen rannalle. Nouse mukavaan risteilijään ja lähde purjehtimaan läpi Pariisin sydämen. Hämmästele Pariisin ikonisten maamerkkien, kuten Eiffel-tornin, Louvren museon ja Notre-Damen katedraalin, upeita nähtävyyksiä kaupungin loisteessa paistattelemalla.

Pariisi: Kiipeä Eiffel-tornin 2. kerrokseen, huippuvalinta

6. Pariisi: Kiipeä Eiffel-tornin 2. kerrokseen, huippuvalinta

Tutustu Eiffel-torniin uudella tavalla kiivetessäsi portaita pitkin tähän monumentaaliseen torniin. Oppaasi esittelee sinulle ikonista rakennetta ennen kuin hän johdattaa sinut sisäänkäynnille ja mikäli sinun täytyy jonottaa odotettua pidempään, oppaasi viihdyttää sinua vieläkin kiinnostavammilla faktoilla ja anekdooteilla. Aloita kiipeäminen kuunnellen samalla tarinoita tornin synnyn takaa ja ihaillen ainutlaatuisia maisemia portaikosta. Pidä tauko ensimmäisessä kerroksessa ja kuule vähemmän tunnettuja faktoja tornista sekä sen arkkitehdista. Kävele 57 metrin korkeudessa sijaitsevalla lasitasanteella ottaaksesi kuvia matkamuistoksi. Jatka näköalatasanteelle toiseen kerrokseen ja ihaile Riemunkaarta sekä muita Pariisin legendaarisia nähtävyyksiä lintuperspektiivistä. Ihailtuasi upeita maisemia tarpeeksi kauan, voit palata maan pinnalle joko portaita pitkin tai hissillä.  Mikäli haluat päivittää lippusi sisältämään pääsyn tornin huipulle, voit tehdä tämän vain varauksen yhteydessä. Valitse tämä nähdäksesi Gustave Eiffelin alkuperäisen toimiston ja nauttiaksesi maisemista Pariisin korkeimmalta näköalatasanteelta. Otathan huomioon, että joskus hallitsemattomien olosuhteiden, kuten huonon sään tai muiden tilanteiden takia pääsy huipulle saattaa olla väliaikaisesti suljettuna saapuessasi Eiffel-tornille. Näissä harvinaisissa tapauksissa ryhmä ei pääse huipulle, vaikka se avautuisikin uudestaan ollessamme vielä tornissa. Näissä tapauksissa sinulle hyvitetään huipulle pääsyn hinta 5-10 päivän sisällä. Hyvitys tapahtuu automaattisesti, joten sinun ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä.

Pariisi: Orsay-museon lippu ja opastettu kierros.

7. Pariisi: Orsay-museon lippu ja opastettu kierros.

Aloita kierros taidemuseon edestä, jossa tapaat oppaasi ja pienen, enintään 15 hengen ryhmän. Ohita lippujonot ja astu sisään leukoja häkellyttävään pääsaliin, jonka kattoholvit ovat Beaux Arts -taiteen mukaisia. Opit, miten museo muuttui juna-asemasta impressionististen maalausten merkittävimmäksi kokoelmaksi. Tutustu kokoelmaan ja tutustu kuuluisiin teoksiin, kuten Van Goghin omakuvaan ja Rhone-tähtiyön yli, Manet'n Olympiaan ja Lounas ruohikolla, Monet'n parlamenttitaloon, Gauguinin Tahitilaisiin naisiin rannalla ja moniin muihin. Kokoelma on 1800-luvun lopun eurooppalaisen taiteen suurimpia nimiä, joten kokemuksestasi tulee ainutlaatuinen ja unohtumaton riippumatta siitä, oletko kokenut taiteen ystävä vai haluatko vain lisätä tietojasi. Hyödynnä asiantuntevan oppaasi tietämystä ja vältä jättämästä mestariteoksia näkemättä. Tutustu Musée d'Orsayn maailmanluokan maalausten ja veistosten kokoelmaan ja ymmärrä, mikä tekee kustakin teoksesta niin erityisen.

Versailles: Ohita jono -kierros palatsiin, pääsy puutarhaan

8. Versailles: Ohita jono -kierros palatsiin, pääsy puutarhaan

Tutustu Versailles'n palatsin loistokkuuteen, kauneuteen ja historiaan tällä interaktiivisella opastetulla kierroksella. Mene sisään palatsiin erillisen sisäänkäynnin kautta ja aloita kierroksesi, minkä jälkeen voit suunnata kuuluisaan puutarhaan oppaan kanssa tai yksin. Pääpalatsin 90-minuuttisen kierroksen aikana näet valtiolliset huoneistot, kuninkaan makuuhuoneen ja maailmankuulun peilisalin. Tutustu Ranskan monarkian päähenkilöihin aina kuningas Ludvig XIV:stä Marie Antoinetteen. Kuule palatsin lukuisissa huoneissa tarinoita niissä tapahtuneista kiehtovista historiallisista tapahtumista, ennen kuin lähdet tutkimaan laajaa puutarhakompleksia oppaasi kanssa tai omatoimisesti. Ihastele suuria puita, jotka reunustavat altaita. Katsele myös pronssipatsaita ja upeaa puutarhaa. Opastetulla kierroksella opas kertoo sinulle 45 minuutin ajan kohteista.

Versailles: Ohita jonot -opastettu palatsikierros puutarhan kanssa

9. Versailles: Ohita jonot -opastettu palatsikierros puutarhan kanssa

Opi lisää Versaillesin palatsista opastetulla kierroksella ja vietä vapaa-aikaa puutarhassa. Vältä pitkissä jonoissa odottelujen vaiva skip-the-line -lipuilla. Tapaat oppaasi Versaillesissa Aurinkokuningas Ludvig 14:n ratsastajapatsaan juurella. Aloita kiertoajelusi vierailulla kuninkaallisiin huoneistoihin. Kävele palatsin sisätiloissa ja tutustu sen lukuisiin huoneisiin. Saat oppaaltasi kiehtovaa tietoa sen historiasta. Vietä sen jälkeen vapaata aikaa puutarhassa. Tutustu tähän 2 000 hehtaarin kokoiseen puistoon, joka on täynnä ihastuttavia suihkulähteitä, patsaita ja maisemoituja puutarhoja. Jos vierailet Versaillesissa tiistaista perjantaihin, katso Musical Gardens -näytös. Lauantaisin tai sunnuntaisin katso Musical Fountains Show (maaliskuusta lokakuuhun).

Eiffel-torni: Suora pääsy toiseen kerrokseen tai huipulle

10. Eiffel-torni: Suora pääsy toiseen kerrokseen tai huipulle

Säästä aikaa Eiffel-tornilla ja pysy askeleen edellä väkijoukkoja valitsemalla tämän toisen kerroksen tai huipun suoran sisäänpääsyn lipun avulla. Vältä lippuluukkujen jonot yhdellä maailman vierailluimmista monumenteista. Oppaan tavatessasi saat historiapainotteisen esittelyn Eiffelin tornista. ja sen jälkeen sinut ohjataan turvatarkastuksen kautta hissillä toiselle tasanteelle.

396 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 25

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Pidimme veneestä, erittäin mukavista istuimista, erinomaisesta hinnasta ja meillä oli hauskaa parina. Meillä oli vaikeuksia löytää lähtökohtaa, mutta se on ajan kysymys. Ruoka ei ole parasta Pariisissa, mutta hinta oli mielestämme sen arvoinen. Samalla tavalla se oli herkullista, emmekä hävenneet lopettaa syömistä, jotta pääsisimme rauhassa ottamaan kuvia. Tämä oli paras päätös tämäntyyppisestä kokemuksesta, jonka olemme voineet valita, olemme iloisia!

Oppaan kanssa piti yhdessä kävellä tornille, opas mahtava mutta ryhmässä hidastelijoita jotka opas hoiti kylläkin hienosti, nopeat turvatarkastusjonot klo 16:30 tourille, mahtavat näkymät ja valoshowt, huipulla ei sisätiloissa baaria vain muovipikariin tiskiltä myytävät shampanjat, hienoinen pettymys

Tämä on erittäin suositeltavaa: erittäin ystävällinen vastaanotto, paljon henkilökuntaa veneessä, selkeä purjehdusreitin selitys valokuvakartalla. Hinnasta riippuen olisin valinnut premium-istuimen veneen keulaan: lisähinta oli selvästi rahan arvoinen.

The guide was very informative and also very interesting. We would have propably just steamrolled the whole versaille without it. I recommend!

Ihana risteily iltaisin. Hyvää ruokaa ja live musiikkia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️