Pääsylippu

Pariisi: Pääsylippu Grévinin vahamuseoon

Aktiviteetin tarjoaja: GREVIN WAX MUSEUM

Pariisi: Pääsylippu Grévinin vahamuseoon

Aktiviteetin tarjoaja: GREVIN WAX MUSEUM
Pian loppuunmyyty Varattu eilen 19 kertaa

alkaen 25 € per henkilö

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 19 kertaa

Näe lempiartistisi ja -henkilösi alkuperäisissä, oikeanoloisissa vahahahmoissa Pariisin historiallisessa Grévinin vahamuseossa. Laula Michael Jacksonin kanssa, ota kuva Monica Belluccin kanssa ja tervehdi Barack Obamaa ja George Clooneyta!

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Vieraile kiehtovassa Grévinin vahamuseossa
 • Näe oikeanoloiset hahmot lempitähdistäsi
 • Ota kuvia punaisella matolla Hollywoodin näyttelijöiden kanssa
 • Tutustu Ranskan historiaan aina Jeanne d'Arcista Aurinkokuninkaaseen
 • Käy Peilisalissa, missä näet hindutemppelin ja viidakon
Koko kuvaus
Yli 300 henkilöä menneisyydestä ja nykyisyydestä odottavat sinun ja läheistesi unohtumaton tapaamista aivan Pariisin sydämessä. Poseeraa joidenkin maailman tyylikkäimpien persoonien kanssa ja ota yllätyksellisiä valokuvia! Tämä paikka on ollut ohittamaton pariisilaisen huvin näyttämö jo vuodesta 1882 ja se toivottaa tervetulleeksi sekä nuoret että vanhemmat vieraat jakamaan hypyn aikakausien välillä. Ylellinen marmoriportaikko vuodelta 1900 johdattaa sinut omalaatuiseen maailmaan, joka alkaa peilisalista. Tämä uniikki ääni- ja valoshow, joka luotiin vuonna 1906 ja rakennettiin kokonaan uudestaan 100-vuotispäiväänsä varten, on hämmästyttänyt vierailijoita sukupolvi toisensa jälkeen. Museo toivottaa tervetulleeksi uudet hahmonsa:  Mick Jaggerin, Lang Langin, Katy Perryn ja Ranveer Singhin Sinulla on myös mahdollisuus vierailla museon "The Voice" -alueella. 
Sisältää
 • Sisäänpääsylippu Grévinin vahamuseoon
  Covid-19-varotoimenpiteet
  Turvatoimenpiteet käytössä
  • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
  • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
  Matkailijoiden vaatimukset
  • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Tapaamispaikka voi vaihdella valitusta kierrosvaihtoehdosta riippuen.

  Tärkeää tietoa

  Ota mukaasi

  • Passi tai henkilökortti

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Grévin Wax Museum on avoinna joka päivä klo 10.00 alkaen
  • Tämä lippu ei anna pääsyä yksityisiin tai erikoistapahtumiin
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,4 /5

  perustuen 1918 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   3,9/5
  • Palvelu
   4,3/5
  • Organisointi
   4,2/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Esitetyt hahmot ovat loistavia. Nykyajan jälkeen toinen puolisko on historiallinen ja sen näkemiseen kannattaa varata aikaa. Minulla oli tapana kuluttaa enemmän ensimmäisellä puoliskolla kuviin. Ja sitten kaipasin paljon historiaa, myöhemmin. Itse museon rakennus on ehdottomasti kunnostettava ja palautettava sen todelliseen asemaan ja historialliseen helmiarvoonsa. Erityisesti sen erinomaisen sijainnin, suuren vaurauden ja heidän tarjoamansa erittäin hyvän promootionsa vuoksi. Seinäkoristeet, osa peileistä ovat laadultaan ja sisustustasoltaan heikompia. Kiitos esillä olevien henkilöiden erinomaisesta ylläpidosta!

  Lue lisää

  25. heinäkuuta 2021

  Hienoja hahmoja siinä

  Museon sisällä paljon hahmoja. Valitettavasti suurin osa heistä on ranskalaisia, jotka näyttävät tunnetun vain Ranskassa. Mutta ne, jotka tunnetaan myös Ranskan ulkopuolella, ovat mahtavia. Jotkut tehtiin liian yksinkertaisiksi ja helposti löydettäviksi hahmoiksi, mutta useimmat ovat todella hienoja töitä ja piti katsoa tarkemmin, jotta he eivät ole eläviä ihmisiä. Hämmästyttävää kuinka suuri museo on ja kuinka monta hahmoa on sisällä; tätä ei odottaisi nähdessään museon ulkopuolelta. Kaiken kaikkiaan se oli hieno vierailu.

  Lue lisää

  8. tammikuuta 2018

  Déjà visitée plusieurs fois le musée mais jamais depuis la dernière version mise en place. Pas grand changement vis-à-vis d’avant. Visite agréable mais le monde a un petit peu gâché le plaisir je dirais. Le fait de devoir attendre un certain nombre de temps pour entrer dans le musée car il y a le spectacle d’entrée retarde l’entrée. Mais sinon très agréable. Certaines statues sont quand même peu représentatives de la réalité de mon humble avis. En tout cas, avoir apporté de la fraîcheur avec des choses concrètes (style the voice ou les dessins animés étaient intéressantes) et un gros + pour les statues vivantes. Bref, à faire une fois dans sa vie mais pas au prix fort des billets. + prévoir une certaine attente (plusieurs files avant de pouvoir entrer à proprement parlé dans le musée).

  Lue lisää

  24. marraskuuta 2021

  Käännä

  Tuotteen tunnus: 2907