Pariisi
Kuljetukset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Näkemisen arvoinen kokonaisuus

Palatsi alueineen on valtavan suuri. Kierrokseen sisätiloissa sisältyy muutama kalustettu huone ja kuuluisa peilisali sekä tyhjiä huoneita. Millimuru kokonaisuudesta. Audio-opastus on ensiluokkainen. Siinä on ensin perustiedot huoneesta ja muutamassa kohdin lisänappi, mikäli haluat lisätunnelmointia aiheesta ja menneestä ajasta. Huonekoodeja audiolaitteeseen en löytänyt ja henkilökuntaa oli luokattoman vähän. Kuten joka puolella Ranskaa, kaikki asiaa selventävät taulut on kirjoitettu vain ranskaksi. Kierrostamme valaisi hyvä opas minivanissa. Hän kertoi mennen tullen laajasanaisesti Ranskan/Pariisin/Versaillesin historiasta ja pisteenä iin päälle ajoi Prinsessa Dianan tunnelin kautta viedessään meidät hotelliimme.

Tämä oli loistava valinta matkustamiseen kaksi- ja viisivuotiaiden kanssa. He olivat innoissaan junaseikkailusta ja meidän Disneystämme. Tämä antoi meille joustavuutta saapua ja lähteä vapaa-ajalla. Suosittelen tätä vaihtoehtoa kaikille, joilla on lapsia!

Hyvä, kaikki meni odotusten ja lupausten mukaan.

Erittäin hyvä opas, puhui jopa omaa kieltämme. Kaikki meni nappiin. Esite sivulla voisi olla paremmin käännetty kuin nyt. Kääntäjällä tehty teksti ei ole aivan selvää kaikilata osin.

Toimi kuin unelma!

Tämä oli todella helppo ja selkeä käyttöinen Voucher ensikertalaiselle. Bussi löytyi helposti ja itse palvelu toimi moitteettomasti. Suosittelen ja muistan käyttää tätä jatkossakin.

Helppo varata ja kaikki toimi.

Varaus oli helppo tehdä ja kohde oli erinomainen lapsiperheelle.