Pariisi
Kuljetukset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Se oli - kuten odotettiin - erittäin täynnä kaikkialla pääsiäisenä, paljon turisteja. Se ensin. Tapaamispaikkamme annettiin klo 10.10, meidän piti olla paikalla 15 minuuttia ennen. Päädyimme odottamaan 50-60 minuuttia ennen kuin bussi tuli ja se vihdoin alkoi. Opas puhui englantia ja vastasi myös kysymyksiin. Bussimatka sujui hyvin. Versaillesin palatsi ja puutarhat ovat yksinkertaisesti näkemisen arvoisia. Jonotimme vielä hetken ja se oli täynnä kaikkialla, mutta sen ei pidä antaa häiritä. Voin suositella tätä kiertuetta milloin tahansa. Linnan sisäänkäynnin tiskillä oli QR-koodi vierailua varten. Valitettavasti matkapuhelimen QR-koodi (äänioppaan sijaan) ei toiminut puhelimessani. Mutta se johtui todennäköisesti kännykästäni. Voit sitten noutaa äänioppaita muualta palatsista. Muuten oli tosi kiva kiertue. Kysy kysymyksiä ranskaksi tai englanniksi.

Organisaatio toimi erittäin hyvin. Tietenkin, kuten muut matkustajat olivat jo sanoneet, bussi oli liian myöhässä. Aikaa oli kuitenkin riittävästi. Junalla olisimme kuitenkin olleet paljon nopeampia kuin bussilla. Bussi oli jumissa ruuhkaliikenteessä ja paluumatka kesti yli tunnin. Muuten erittäin hyvin järjestetty mukava opas. Kaikki kivaa

Vain super hyvä. Loistava kohtauspaikka löytyi. Minun neuvoni, jos haluat nähdä ilotulituksen lopussa, on siirtyä metroon ja junalla (melko helpompi tapa), sillä bussi lähtee jo klo 21. Jokainen, jota se ei kiinnosta, on ehdottomasti suosituksen arvoinen.

Koko palatsi on upea, vain suihkulähdeesitys ei ole huhtikuussa, kuten julkaisu kertoo, vaan palatsin henkilökunnan mainitseman mukaan toukokuuhun asti. Se ei vähennä pisteitä, mutta se määrittää tämän esityksen päivämäärät hieman paremmin.

Helppo tapa kokea Versailles. Mukava opas, helppo löytää kohtauspaikka. Mukava bussimatka. Ääniopas palatsiin kesti noin kaksi tuntia ennen kuin vietimme kaksi viimeistä puutarhoissa.